Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes istediği kriteri arzulayabilir. Çirkin olup güzel kadın isteyen erkekler de var. Herkesin kriteri kendisine. Bana kalırsa ben fazla uzun istemem özellikle. Çünkü minyonum ve benden beş cm uzun olsa bile yeterli. Boy konusunda takıntım yok ama olanlara da kaba davranmamak lazım bu şekilde.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsan kendinde olmayani istiyor. Mesela sizde buyuk goguslu kadin istiyorsunuz neden? Sizin memeler kucuk, hic yok. Cunku kucuk göğüslu ya da yok gibi olan kadinlar erkek gibi geliyor size. Kadin gibi goremiyorsunuz. Bizde de bazi erkeksi ozellikler olmayınca erkek gibi gelmiyor. Boyda bunlardan biri. Boy, genis omuz yani biraz yapili vücut vs karsi cinsi daha erkeksi gösteriyor. Tıpkı biraz vuyuk gogus, ince bel, dolgun popi daha dişi gosterdigi gibi. Yani algısal mesele aslinda. Fiziksel olarak dişi ozellikleri olmayan ya da az olan kadinlar nasil ki size pek cekici gelmiyorsa erkeksi ozellikler az olan erkekler ya da hic olmayan erkekler (kisa, celimsiz gibi) erkeklerde karsi cinsine cekici gelmiyor. Siz oyle kadinlari icgudusel olarak daha cekici, dogurgan gorurken bizde tarif ettigim tarzdaki erkekleri daha erkeksi/eril, sahiplenici, bununla nesilleri cogaltabilirim, bu aileye sahip çıkar, aileyi korur kollar vs vs gibi güdüsel durumlar oluyor. Erkegi erkek yapan, kadini da kadin yapan detaylar var. Siz maskulen bir kadini cekici bulmazsınız boyle kas yapmis, kollari şişirmiş bir kadini, erkeksi tavirlari olan bir kadini ya da fiziksel olarak dişi ozellerine sahip olmayan bir kadini cekici bulmazsiniz, bizde feminen ozelliklere sahip erkekleri cekici bulmuyoruz. Kisa boyda biraz feminen geliyor bircok kıza. Erkekte uzun boy daha çekici duruyor her şekilde.
610 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Muhammet43 tamam ayni sey. Cogunuz kendi tipinize bakmadan tas gibi, guzel bir hatun istiyorsunuz ya yanınıza. ayni mantık
- +1 yıl
Aynı şey değil boyun ortalama olarak istatistiği var 180 uzun değil belki ama kısa diyemezsin bu doğruyu yansıtmaz
- +1 yıl
Bana göre kısa dersin o ayrı
Cevap sahibi+1 yıl@Muhammet43 kendin calip kendin oynuyorsun. Ben boy oranı dahi belirtmedim, şu boy kisadir, bu boy uzundur bana göre demedim. kendi kendine 180 vs demişsin. Boyun galiba 180 falan bu orani verdiğine göre. Hicbir sey yazmamisim boy oranıyla ilgili kendi kendine tribe girmissin kusura bakma da. Bu gibi seylerde kesin yargi verilmez zaten. Birine gire 180 uzundur, baskasina gore kisadir. Bu tercih, istek, kriter meselesi. Kimseyi de ilgilendirmez. Erkeklerin kadindan tonla kriteri var hamarat olsun, yuzu guzel olsun, beli ince olsun, totosu dolgun olsun, sempatik olsun, cekici olsun, istekli olsun vs vs yazarken yoruldum. Kizlarin tek tuk istekleri de batmasin gözünüze bu kadar. Zaten erkek bedeninde isteyecegimiz cok sey yok. Istediklerimize de bu kadar karismayin bir zahmet. Sanki her uzun boy isteyen kiz uzun boyla evleniyor. Turk erkeklerinin boy ortalamasi belli zaten. Cogumuza 170 civari erkek düşüyor. Bir kismimiza 180 vs düşüyor. Secenegimiz de bol degil yani bu konuda. Cogu kiz uzun boy istiyor ama disardaki kizlarin yanindaki elemanlar 170 civari. Bu kizlar bunu isteklerini gerceklestirseler disardaki kizlarin yaninda boylu erkeklerden gecilmezdi. Bu bir istek ve kriter, olursa olur olmazsa da dunya yıkılmıyor yani. Karsi cinsin kriterlerine de saygi duymayi biraz öğrenin. Kizlar sizinkine saygi duyuyor, hatta hak bile veriyor evet kadin dedigin şöyle soyle olmali diye. Ama kizlarin isteklerine cok fazla savunma yapiyorsunuz. Siz erkeklerin tonla kriteri ve istegi varken kizlarinda bir zahmet olsun buna da karismayin. Isterse 150 boyuyla 2.5 metre basketbolcu ister kime ne? Erkekler kendi kıllılarina bakmadan kilsiz kiz istiyor, kendi cirkin ve tipsizliklerine bakmadan guzel bakimli kiz istiyor. Kizlarda kendin boyuna bakmadan boylu erkek istiyor. Gayet adil bence
- +1 yıl
Anlamıyormusun knk neyse tm ya anlamayacaksın
- +1 yıl
Kız diyor ki 180 altı erkek değildir bilmem nedir ben buna karşıyım tercih etmeyebilirsin
Cevap sahibi+1 yıl@Muhammet43 yahu siz erkeklerde bir suru sey siralayip bunlar kadinda yoksa kadin degildir diyorsunuz bende bunu diyorum. Mesela kadinda buyul gogus yoksa kadin degildir benim gozumde diyeniniz hayli fazla. Birbirimizden isteklerimiz kriterlerimiz illaki var bende bunu anlatmaya calisiyorum. Bende erkeklerin buyuk meme istemesine karsiyim mesela. Ne yapalim simdi? Bunu cozebilir miyiz hayir. Sende bu meseleyi cozemeyecgine gore neyi tartışıyoruz. Xx erkek kucuk goguslu kadina kadin demez, baska bir kizda 180 alti erkege erkek demez bitri bu kadar. O kız 180 diyor diye anayasada kanun mu oluyor sanki de bu kadar takılıyorsun. Ben buna karsiyim tercih etmeyebilirsin diyorsun. Kizda 180 alti tercih etmiyor ve erkek gibi gormuyor demek ki. Ben bunda sorun gormuyorum. Baska birnkiza da 175-178 vs yeter mesela. Kiz diyoe ki diyebde tekil bir ifade kullanmissin. Tek kisinin ya da tek tuk kisinin dedigiyle hareket edeceksek ohoo cikamayiz bunun icinden. Baska kiz 180 alti erkek değildir der. Digeri 180 yeterdir der. Digeri ben kucuk gogus seviyorum der. Bunlar istek ve kriter saygi duymak lazim diyorum bende. Sen de bunu anlamiyorsun. Insanlarin isteklerine karismayalim diyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo erkekler fiziksel ozelliklere daha cok bakıyor. Bunun icin bircok bilimsel arastirma var. Hatta yeni bir tane daha yapildi. Üniversitedeki birkac erkekle yapıldı. Erkekler guzel kadin karsisinda afallıyor. Zeka dusmesi gözleniyor ve erkeklere guzel kadin videolari/fotolari gosterildikten sonra erkeklerden ayni seyleri yapmaları istendiginde (ders çalışmak, soru cozmek ya da diger seyler) bunda sıkıntı cektigi, onceki gibi davranamadigi gozlemleniyor.
Ayni arastirmayi kadinlar icinde yapiyorlar ve kadinlarda bir degisiklik gozlemlenmiyor erkegin fiziki gorunusuyle ilgili. Bu araştırmaya netten bakabilirsin. Ve daha tonla erkegin fiziksel ozelliklere daha cok baktığının bilimsel arastirmalari mevcut.
Kadinlar erkekler kadar fiziksel ozelliklere bakmiyor. Ben yakisikli erkeklerin yaninda cirkin kiz gormuyorum ama bu kızın bu adamla ne işi var dedigim cok kiz goruyorum ve olay sadece para degil. Adam zenginde degil birçoğunda. Kadin ve erkek ilk basta tipe baksada kadinin tipsiz erkege sans vermesi, erkegin cirkin kiza sans vermesinden daha yüksek.
Erkek tipinin acikligini kariyerle, zaman zaman parayla, kadina deger vermesi, onu iyi hissettirmesi, ona iyi davranmasi gibi durumlarla erkek açığı rahat kapatabiliyor.
Ama erkekler kadinda fiziksel olarak cekici ve begendigi ozellikler görmüyorsa tanima şansı dahi vermiyor. Kadinin kariyeri, soyu, size nasil davrandigi siz erkekler icin pek önemli olmuyor. Siz mesela kariyerle acigi kapatabilirken kadin kapatamiyor. Kadinin meslegi vs sizi etkilemiyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo Sizi etkileyen sey görsellik, güzellik. Butun medya endustrisi erkek icin çalışır baktigin zaman. Belirli sektorlerde satis danismanlari dahi kadındır size daha cok ürün satmak amacıyla. P**rno sektoru size çalışır, sizin istediginiz tarzda videolar ortaya koyar, sizin istediginiz tarzda kadinlar koyar oraya, defileler, victoria secret gibi showlari daha cok erkekler izler guzellige ve kadina duskunsunuz cunku ve daha bircok sektor kadinin guzelligini kullanir bu yuzden.
Birileri bunu biliyor cunku. Erkegin gorsellige olan duskunlugunu biliyor. Bunlari birileri bilirken, bilimsel olarakta bilinirken, medya olsun, satis yapmak icin olsun kadin bedeni ve guzelligi kullanilirken gelip erkekler guzellige, dis görünüşe önem vermiyor diyemezsin.
Bir erkek satis danismani kadin guzel oldugu icin bir magazadan urun alma olasiligi daha fazla. Ama kadini etkilemez bu. Yakisikli birini koy oraya erkek kadar etkilenmez. En basta yukarida da bunun arastirmasini sana yazdim zaten. Erkekler tipinin açıklığını bir sekilde kapatabiliyor ama kadin olarak guzel degilsen bu cok zor.
Cevap sahibi+1 yılEic icin teşekkürler
+1 yıliki tarafın da kendi özelliklerinden bağımsız istekleri olabilir. kısa biri uzun birini isteyebilir kilolu biri zayıf birini isteyebilir. kadın erkek fark etmez iki taraf da. alam memnun satan memnunsa kime ne? uyuşmazlarsa olmaz zaten.
00 Yorumla
u +1 yılHerkes kendinde olmayanı şaapııyor
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen toplum algısı işte 1.90 cm altındaki de erkek değildir diye konuşuyor bazıları gülüyorum bunu diyen kızda 1.45 cm insan kaldıramayacağı yükün altına girmemeli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü türk kızı deniyor buna yani türk kızı zaten kendine bakmadan her şeyin en iyisini ister zengin olsun der en iyi ünü okusun der parası olsun der uzun boy ister yakışıklı olsun der kendileri de 150
10 Yorumla
+1 yılÖyle kadınları bende anlamıyorum. Arkadaş sen zaten kısasın, gidip 1.80 üstü boy derdine düşmek ne kadar yanlış. Hayır zırnık yakışmıyorlar bile.. Üstelik bazılarının 1.80 altındaki erkekleri aşağılamaya çalışması da karaktersizliğinden, başka hiçbir açıklaması olamaz.
20 YorumlaAnlayamiyorum. Ben 1.70im ve 1 78 erkek bile sorun degil bana gore ama 1.50 kiz 1.80 adami kisa goruyo ahahhaha cok komik geliyolar ya kafasini kaldirmadan bakamiyo hala boy derdinde asiri itici buldugum kiz tipi
40 Yorumla
+1 yılhepımızın bırseylere takıntısı var ya... ben cok takılmıyorum ama bır erkegın boyu kısa dıye rencıde etmelerı sacma sadece... takıntıların genel anlamda en buyuk kotulugu ınsanın kendısınedır.. ama cogumuz farkında degılızdır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kadında eğer boy takıntısı varsa o kadın açık ve net kezbandır. (kendi boyunun altındakileri istemeyenleri hariç tutuyorum , o kadar da olması normaldir)
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen öyleeeeee
- +1 yıl
Sjjsjs
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir şeyi isteyince kendinde de o özellik olmalı mı? Sakallı seviyoruz diye biz de sakal uzatalım o zaman böyle saçmalık mı var uzun da olsa kısa da olsa herkesin kriterleri vardır
10 Yorumla
+1 yılkadınlar yanlarında güvende hissedebilecekleri erkekleri taşımak isterler bu yüzden boyda görüntü olarak önemli bir etken
20 Yorumla
+1 yılGereksiz bir takıntı olduğunu düşünüyorum, benden uzun olduğu sürece kaç olursa olsun. Ki ben de kısa sayılırım zaten
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKadın da çok uzun boy kazulet havası verirken 😄erkekte çekici durabiliyor o yüzden uzun boylu erkek +1 önde.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların çok tuhaf karanlık bir zihniyeti vardır ne istediğini bilmez hiç bir şey den memnun olmazlar bir kaç istina hariç o yüzden ben kadınlarda olan hiç bir olumsuz şeyi yargılamam çünkü yaradılış da böyleler
10 Yorumla
+1 yılBilmem hoşumuza gidiyor sanırım. Gerçi benden kısa olmadığı sürece selvi boylu da olmasına gerek yok pek takmam
10 Yorumla
+1 yılYa ap * taldır ya da yatakta... Neyse şu minik kızlara duyuru yapayım lütfen kısacık boyunuz ile uzun erkeklere sarkıntılık etmeyin sizin yüzünüzden bize 1.70 lik erkekler kalıyor yanlarında topuklu ayakkabı bile giyemiyorum incinmesinler diye !
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnu hak ediyorlarsa isterler. Bir de uzunu denk gelir, karşsında iki kelam edemez, onu da istemezler.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar uzun sever. Kendisi kısa olabilir yinede uzun erkek isteyebilir normaldir.
20 Yorumla
+1 yılErkeklerin genç ve güzel takıntısıyla kapışır. Kendileri genç ve yakışıklı olmadıkları halde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bende anlamıyorum hakkımızı yedikleri yeter artık
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılG**izekalı oldukları için. Devede de boy var.
12 Yorumla- +1 yıl
Uzun boylu kızların rızkına göz dikmesinler penis kadar boylarıyla.
- +1 yıl
*ç*ük kadar boylarıyla
+1 yılŞu ergenlerin birbirini assagilama kompleksi kadar asaaglik bişey bilmiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl30cm topuklu giyince erkek kısa kalıyor da ondan 🤣
10 Yorumla
+1 yılKompleks. Hobbit olduklarının farkında değiller belki de.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Hiç boy takıntım olmadı. Ama genel manada kızlar uzun boy seviyor sanırım.
11 Yorumla- 1 yıl
Sen kaç boyundasin?
bir kadin kisa boylu olup uzun boylu erkek sevebilir bunda anormal olan bir sey yok. ama kisa boylu oldugu halde 180 erkege kisa diyorsa laf yapilir.
00 Yorumla
+1 yıl🙈🫢 cevabini bulunca bizede söyle 😅
özelliklede 160 dan kisalar 170 cok kisa diyorya anlamiyorum 🤔
topuklu giysende yine kisasin kizim neyin derdindesin 🤪00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTipi olmayan erkek de ona bakmayacak güzellikte ki kızlar peşinde koşuyorlar peki durum bundan ibaret kızı erkeği yok bu işin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kiminle konuşsam uzun denk geliyor. Bende mesela çok uzun sevmiyorum.(ki kisayim) Yanında çocuk gibi kalıyorsun hoş değil. Ama abi kısmetim mi bu anlamıyorum 185 aşağısı beni bulmuyor ya.🥲🥲 şöyle 175 ideal...
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Dralless 160 😅😅 yemin ederim bende bilmiyorum neden bu kadar ilgilerini çekiyor. Bence sorun erkeklerde çoğu kısa kadın tercih ediyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Dralless bilemiyorum ablam 155 mesela eniştem 190 ajajdjd
Diğer ablam 162 eniştem 195 ahhshdhd
Kaderimiz bu bizim. Ama ben çok fazla karaktere bakıyorum. Fiziksel özellikleri arka planda bende.
+1 yılAnlam veremiyorum ben ben 162 boyundayım. Max 180 yanımda uygun olur fazlası bir kaç beden büyük durur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen benim boyun 154 180 adamı da kısa görmüyorum uzun görüyorum ama seviyorum da jsjsjsj yapacak birsey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocukları uzun olsun diye herhalde. Ya tutarsa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelkide erkeğin boyundan ziyade yanında minicik durmayi onemsiyodurlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBizde olmadığı için olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakıntım yok ve saçma geliyor gerçekten. Abes bir boy farkı istemem kesinlikle.
10 YorumlaBendede tam tersi hep kisa boylu 😂taliplerim cikar hepmi 160 165 arasi
03 Yorumla- +1 yıl
165 boyundaki biri kör. Mü uzun olduğunu görmüyor. Mu kskxkdkxks benşm boyum 180.181 ben 170 liklerden çekiniyorum beni kısa bulurlar diye
Kendi için onu isteme şansı olsa kendi için de isterdi muhtemelen :D
00 YorumlaAsiri uyumlu oluyorlar iri erkekler genelde ufak tefek kadınla uyumlu oluyor her anlamda at gibi iri kadın hantal oluyor ağır oluyor o yüzden olBilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 163 sevgilim de 173 yanima cok kisa geliyor keske 180 olsaydi diyorum bende mi abartiyorum 😅😅
12 Yorumla- +1 yıl
Ben 180 cüvarıyım kendimi çok kısa hissediyorum 155 160 arası kızlar 180 ne de kısa diyor jsjxjdjfjdjd
Cevap sahibi+1 yıl@Muhammet43 yok be o kadari abarti
E kozlar hadi soru dizeymiş, nie uzun olsun istiyorsunuz?
10 YorumlaBenim takıntım yok ama genelde180 üstü kişilerle sevgili oldum. Güzel yanları da var ama elini tuttuğunda çocuk gibi oluyorsun:)
00 Yorumla
+1 yılözgüvensizlikten herhalde
10 Yorumla
+1 yılÇocukları uzun olsun diye
10 Yorumla
+1 yılBen uzunum. Kısa olanları yanıt versin.
10 Yorumla
+1 yılGüçle bağdaştırdıkları için
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hic üzerime alınmadım 🙄🙄
10 YorumlaKendi boyu yok diyedir herhalde ahahha
10 Yorumla
+1 yılAbi çirkinleştiğine göre kızdan kısaydı kesin😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Valla ben hep kendime göre istedim :)))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılNe istediklerini bilmiyorlar...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılOnu bilmemde cevap cok iyiymis 😅😅
10 Yorumla 1.64 boyum yanım da 1.85 ustu birini isterim beni daha iyi hissettirir
00 YorumlaEn irite edici kız tipi. Bit kadar boyu var 180 ni kısa bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılJzksnxjwjxjajz naptın laaan 190 159 çok saçma bi boy bu arada çok kötu ben sırf bunun icin ayrıldım o 193 ben 160 yok yok olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBeyinleri de kisa ayni boylari gibi
10 Yorumla
+1 yılerkekler niye büyük g0t meme istiyorsa ondandır
10 YorumlaZevk meselesi isteyebilir
00 Yorumla
+1 yılÇünkü hayallerinde yaşamayı seviyorlar..🙄
00 YorumlaEe neden olmasın her şey uzun boy mu🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıldeğişik bir kafa
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Severler
10 YorumlaKezban
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzun erkekler biz 170 lerin hakkı
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem