3 kere düğün yapmak mantıklı mı?

Valide hanımla konusurken telli duvaklı alırız dedi okey gelinlik giyerim düğün fikri dahi yoktu 3 ayrı ilde düğün istediğini söyledi akrabalar için susun size düşmüyor dedi akrabaları mutlu edecekmişiz. Tabi bu ekonomide biz düğünü düşünmez iken bu sokla artık borc ödemeye evleneceğiz gibi görünüyor. Benim tek oğlum tek çocuğum dedi de ama tek ortak noktada bir yerde düğün olsa ne olacak bende onu anlamıyorum ben 3 kere evlenmekte istemiyorum asırı mantıksız adamla borcları ödeyip , önümü göremeyeceğim resmen. Annemin düşüncesini dahi almadım yakın zamanda gelip bir ön konusmayı yapacak erkek arkadasım. Bizde gelin tarafı adetlerinde kızın bişey almadığını öğrendiğinde sorun çıkıcak diye ödüm kopuyor sesleri gelmesin diye üniversite bitiminde düğün için çalısacağım zaten. Ama aile önemliymiş dediği yerde koptum. Çok önemli akrabalarım yoktu açıkçası ve kimsede bu ekonomide çeyrekte takacağını sanmıyorum. Her düğün salonuna 100 bin dersek 300 bin sadece orada gitti daha altını var evi var esyası var acaba direkt kısa yoldan biz kaçalımmı? banada bu fikir cazip gelmeye baslıyor. Onun annesi benimkinden daha çok muzafakar bu konuda , fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Ve benim geleceğim hakkında da suandan basladı fikirler vermeye. Bu böyle daha karısacakmıdır bana acaba korkmalı mıyım dkdkd
3 kere düğün yapmak mantıklı mı?