Valide hanımla konusurken telli duvaklı alırız dedi okey gelinlik giyerim düğün fikri dahi yoktu 3 ayrı ilde düğün istediğini söyledi akrabalar için susun size düşmüyor dedi akrabaları mutlu edecekmişiz. Tabi bu ekonomide biz düğünü düşünmez iken bu sokla artık borc ödemeye evleneceğiz gibi görünüyor. Benim tek oğlum tek çocuğum dedi de ama tek ortak noktada bir yerde düğün olsa ne olacak bende onu anlamıyorum ben 3 kere evlenmekte istemiyorum asırı mantıksız adamla borcları ödeyip , önümü göremeyeceğim resmen. Annemin düşüncesini dahi almadım yakın zamanda gelip bir ön konusmayı yapacak erkek arkadasım. Bizde gelin tarafı adetlerinde kızın bişey almadığını öğrendiğinde sorun çıkıcak diye ödüm kopuyor sesleri gelmesin diye üniversite bitiminde düğün için çalısacağım zaten. Ama aile önemliymiş dediği yerde koptum. Çok önemli akrabalarım yoktu açıkçası ve kimsede bu ekonomide çeyrekte takacağını sanmıyorum. Her düğün salonuna 100 bin dersek 300 bin sadece orada gitti daha altını var evi var esyası var acaba direkt kısa yoldan biz kaçalımmı? banada bu fikir cazip gelmeye baslıyor. Onun annesi benimkinden daha çok muzafakar bu konuda , fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.
3 kere düğün yapmak mantıklı mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve benim geleceğim hakkında da suandan basladı fikirler vermeye. Bu böyle daha karısacakmıdır bana acaba korkmalı mıyım dkdkd
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Haha hepsinde dugun olmaz hadi oldu diyelim bunu istiyen kişi karşılar ama ortada bir şey yokken özeline sana karısan söz hakkı vermiyen bir ömür karısır ki bu denemedir sen olmaz yapmam bana bize karısmayın deseydin ogluna bundan olmaz dicekti
Görüşeceğiz bayramda. Annemlede konusacak bu konuyu. Düşünün ki anneme bile söylemedim daha. Gel kendin konus dedim
Ya İzmir'de yasıyorlar orada düğün istedi erzincan memleketi bide sizin ailede ister dedi. Odaya çocuk geçince aferin biz sıçtık deeim skkdjd o düğün dahi istemiyoruz dedikçe annesi onu susturdu. Bu arada bizim nişan tarihini annesi alacak gibi görünüyor skkdkd
Simdiden diyim sizin iş bir türlü olur annesi ne derse sen tamam diceksin baska türlü olmaz
Zaten öyle olucak en azından düğün için ama yine konustuk çocuk herkesi erzincana toplucam öyle saçmalık olmaz dedi. Açıkçası bana kalsa gelinlik dahi giymek geçmiyordu hevesim bazı seylere kırılmıştı. Oradan İzmir'e evime geçicem ben ayarlıcam dedi
Umarım sen haklı olursun ama annesiyle yasamaya onun afedersin hizmetcisi olmaya hazırlan
Direkt nikah kıyıp oldu bittiye geçsin istiyordum. Sadece bırakmasından korkuyorum yine sevgilim olacak evlenince bişey değişmicekki sadece soyadını alıcam
Peki nasip
Annemle yasamam herkes evinde olacak dedi bana kalsa tek olduğu için gelebilirdi Hayır gerçekten sorun etmiyorum sadece benim hayatıma çok müdahale etmese sorun yok. Örneğin yaptığım bir yemeğe temizliğe laf etmesin nasıl kadınsın derse orada kayıslar kopar benim kırmızı çizgilerim var böyle. Dediğiniz gibi onların hizmetçileri değilim , sevgi olduğu sürece saygım sonsuz olur annesi annemden farkı olmaz.
Daha basta anlattıklarınk yapıyorsa sonrası malum kacıs yok
Esi oğlu doğunca vefat etmis çok laf söylemek istemiyorum fazla empati zaten kurıyorum oğlundan baska kimsesi yok İzmir'de ve bana doğurduğu için oğlununda onunda yaralarını sarıcağım o beni bırakmadığı sürece onu yere düşürmeyeceğim
Yavrum siz susun sende konusma annenin benim fikirlerim önemli size laf düşmez diyince orada koptuk dkdkdk anne sus diyodu. 23 yasında 2 bireyiz ikimizde gayet herşeyin farkındayız diye düşünüyorum
Hahahs hadi bakalım hayırlısı
Sabah kızı kaçırıcam diyordu annesinin çığlıkları geliyordu yarım akıllı oğlum diye skdkd
Dur bakalım bir bulusun karsılıklı oturup konusun sonraso nasip
Galiba haklısınız. Fazla aceleye geliyor Şu an üniversite var benim zaten aynı evde yasıcaz birkaç ay sonra. O zaman evlilik için kesinlesir uyusup uyusmayacağımız
Ya dm yazsana daha kolay olur =)
Mesafe dahi olsa adam cumartesi pazar bana gelicek. Yani kopacağımızı zannetmiyorum , Allah izin verdikçe kimse ayıramaz insallah.
81 ilin 81 inde de düğün yapın