Küçük yasta dayımın ogluyla evlendirildim sonra boşandık birini daha sevdim kaçtık çocuğum var ama ne arar ne sorar Şu an biri var dinine düşkün tanıdığım bir insan evlilik teklifi yaptı beklemesini söyledim Şu an aklım Karman corban sizce ne yapsam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlilik çok kutsal bir iş
Haca gitmekten mekke Medineyi tavaf etmekten daha kutsal bir iş
Ama bence seninkisi pek evlilik sayılmaz
Ne amaçla evleniyorsun
Evlendiğin adamdan ne bekliyorsun o bile belli değil
Evliyken başkasına kaçmak sonra ondan da boşanıp dindar başka birine bakmak
Bence senin ki evlilik değil başka bir şey
Bizim bu taraflara bakıyorum
Evli kadınların hiç biri ölüm zulüm söz konusu olmadıkça asla boşanmaz
Ömrünün sonuna kadar mücadele eder
Birbirini tamamlamak için elinden gelenin fazlasını yapar
Sen evliyken ne için kaçtın
Öncelikle onu yaz
Kaçtığın kişiden neden ayrıldın
Uğruna canından çocuğundan vazgeçtiğin adamdan ne için ayrıldın
Şimdi de kalkmış yeni birisi bulmuşsun dindar diyorsun
Yarın onu da boşarsın sen yine birine kaçarsın01 Yorumla- +1 yıl
Gel beni al
Benimle evlen
Nereden hangi şehirden katılıyorsun?
Geleyim seni istemeye
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarar vermek zor hakketen ama dinine düşkün diye güvenme. İşin içine girmeyince insanları tanıyamıyorsun ki zaten evli birine teklif etmesi dinen uygun değil. Ha zaten çok problemli evliliktir, boşanmak üzere olsan hadi diyecem. Öyle bir şey de yok muhtemelen çünkü yazmamışsın. O kaçtığın kişiye sevgin, aikın kalmadı de mi? Bu işler böyle çok geçmeden aşk, sevgi geçer gider.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı. Boyle durumlarda kadinlar genelde yanj en azindan cocugu 18 yasina ya da akli erene yerine oturana kadar biseyleri idrak edecek yasa gelene kadar bekliyor cocuklarina adiyorlar kendilerini. Seninde onune byle bir secenek gelmis iyi dusun cocugunu kabulleniyor mu, davranislari nasil? Gerisi sana kalmis.🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık değil onla bunla ilişkiye girmekten dost hayatı yaşamaktan çok daha iyi. İyice tanı evlen diyenler evlendikten sonra değişen kaç kişi duydum. Öyle tanıyamazsın.
03 Yorumla- +1 yıl
Bekar mısın?
- +1 yıl
@EzpırHêviyateSekinim he
- +1 yıl
Ben de bekarım
Ondan sordum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
97Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAynı kişi ile evlenilioyrsa saçmalık.. ama farklı kişi ile evleniliyorsa evet. insan boşanıp tekrar evlenebilir normaldir
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Evlilik basit ve öyle çöp gibi kullanılanilecek bir şey degil... Ben bile sevdigim adama belirli bir süre verdim... Erken evlenmem diye,
İyi valla bu olmadı boşan, bu da olmadı ayrıl, aaa buda mı olmuyor aldat... Resmen 2. Eşini aldatmışsın evliyken evlilik teklifi almak da neyin nesi? Görücü usulü olmadı, sevdin kaçtın olmadı... Ha bir de cocugun var kendinden önce onu yetiştirmek için çabalaman gerek 3. koca için degil... Ha evleneceksen de tanı da evlen ama boşandıktan sonra tanı... Sonra tv lerde fink atıyosunuz... Kimin çocugu kimden, ayşe aliye, fatma mehmete kaçmış diye.87 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana, tam yazacaklarımı yazmışsın başkan
- +1 yıl
Bravo güzel yazmışsınız.
- +1 yıl
Sen demesen farketmediydim. Boşandı sanmıştım.
- +1 yıl
@sessizliğindehşeti @Moon-girl @leylagozludilberim @adrenalin64 teşekkürler.. 💐
Ama Gerçekten millet kafayı yemiş edep kalmamış ne kadar normalleştirmişler baksanıza... İnsan bir kişiye güvenemezken bu abla ohoooooo ama yanim🥲 - +1 yıl
toplumsal ahlaki çöküş yaşıyoruz resmen arkadaşım eskiden anormal görünen şeyler şimdi normale kaldı
- +1 yıl
Ben hiç normalleştiremiyorum.. @benbircezveyim.. Dışlanmaları hor görülmeleri gerekiyor acıysa acı çeksinler.. Ben böyle acı çekmelerini isteyecek kadar kötüleştiğim için bazen rahatsız olsam da, çoluk çocuk daha edepli hayat yaşamaları için bunların acı çekmesi üzmüyor artık... 3. Den de boşanır 6. 7. Kocaya yelken açar..
+1 yılİnsanız hatalar yapabiliriz, ama sen bir annesin mantığını kullanarak hareket etmelisin ve önceliğin evladın olmalı..
Dinine düşkün ve evlilik teklifi yaptı..
Nasıl gözün bu kadar kör kalıyor iki kere canın yanmış olduğu halde?
Evli bir kadına evlilik teklifi yapılmaması ne kadar normal dinine düşkün biri bunu yapar mı?
Eşinin dışı çürük bir elma (hatalarını görüyorsun ) ama evlilik teklifi eden ise dışı al benili içini göstermeyen biri 😑 (yağmurdan kaçarken doluya yakalanma durumu bu)
Bir evladın var onun için yaşa iki eş ne getirisi oldu ki üçüncüsü farklı olsun 🤷🏻♀️
Farklılık istiyorsan kendinden başla eşinle otur konuş evliliğin adına adım at olmuyor ise kendin için evladına güzel bir gelecek için kendini geliştir lütfen 😔
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu kafayla daha çok karman çorman olur senin hayatın, evlilikten daha önemli sayabileceğin konular olgular var hayatın içinde, öyle karşına biri çıktığında anında evlenmeye koyulursan sonunda acizce bir sızlama durumundan başka bir şey edinmemiş olacaksındır.
30 Yorumla Yanı soruyu okurken kahkaha attım. Kızım 1. Dereceden akrabanla evlenmek Zaten saçmalık. Bu kafada ki insanları anlamıyorum. İkincisi ise boşanmışsin okey olabilir. İkinci kere boşanmışsin daha ne olsun istiyorsun. Üçüncü kere evlenip bu evlilik işi olmuyor deyip bir daha istemem ben olsam.
22 Yorumla- +1 yıl
İkincisinden ben de boşandı anladım okurken sonra millet evliyken teklif slmışsın deyip duruyor. Bşr daha okudum hakketen boşanmamış.
+1 yılYa böyle kadınları görünce tekme tokat dövesim geliyo. Evlenmek için mi geldin dünyaya sennnn. Kendi ayaklarınin üstünde durmaya çalışsana sürekli yamanacak kapı arayacagina
bu da bırakırsa napıcan712 Yorumla- +1 yıl
@aypipim o parasıyla satın aliyo boşansa da ona koymaz. Bu kadının evlenene kadar iş tutsun bı yerd
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
sakin ol şampiyon zira her doğru her yerde söylenmez tamam haklısın ama şiddet çözüm değil
- +1 yıl
Farkındaysan ikisinde de kalamayan kendisi, karşı taraflar hep bir kalmış, bu üçüncüye tıçur bindiireyimmi diye soruyor
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
m +1 yılValla zamanın kadınları çok ilginç gerçekten. Kıskançlık falan deme bu kıskanılmaz abi. Her önüne gelenle evlenmek nedir? Sen bu kafayla 5 te yaparsın. Tek hayat gayen evlenmek gibi görünüyor. Kim tutar seni... Umarım trolldür
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin ağzın hâlâ nasıl yanmiyor, çocuğun babası olan adam bile çocuğuna bunları yapıyorsa kim ne yapmaz diye de düşünecek kafa yok mu sende. Bu nasıl bir rahatlık ki 3. yu bulmuşsun ve evlilik aşamasına geçmişsin hayret. Saçma olan bu soruyu sorman en başta
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaçmalığın daniskası hemdeeeee
+1 yılSiz troll falan mısınız heryerde 3. evlilik yapan kadın görüyom
73 Yorumla- +1 yıl
ağır trol KS burası şaşırma :D
- +1 yıl
silicem bu siteyi baydılar artık
- +1 yıl
sil valla
Bulmak sorun ya nasıl 3 kez evlenebilecek birine ikna olunur bir evlilik yaptım 8 yıl önce boşandım ikincisi mucize olur herhalde bunca tecrübeden sonra diye düşünüyorum ne yaşıyor bu insanlar hiç anlıyamıyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılevlen gitsin
milletin 20 tane sevgilisi oluyor hepsiyle kari koca gibi yasiyor bisey olmuyor sen helal yoldan evleniyorsun nolcak
10 kerede evlen 100 kerede evlen yani sorun yok bence evlen
10 Yorumla Çocuğum var diyorsun kaç yaşında çocuğun seninle mi kalio kız mı erkek mi neden çocuğun okuyup edip evini yuvasını kurana kadar bekar kalmayı dusunmuosun kusura bakma da sen evlenmeyi düşünmeden önce bi annesin ve dusunmen gereken bir evladın var
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nasıl bu kadar kolay evlenebiliyorsunuz hayretler içerisindeyim evlenme artık dur bir nefes al dinlen hayatını yaşa
44 Yorumla- +1 yıl
İşte aklı başında biri güzel yorum 😉
- +1 yıl
Kutuna baksana
Ar damarı çatlamış derler ya heh ondan var mı sende? Malum konvoy yapacaksın az kaldı, hoca olan insanda evli insana evlenme teklifi etmez şaşırmışsınız iyice.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılBen bir kere evlendim ayrıldım. İkincisini bir daha denemem bile. Ne bu evlilik merakı 🤔
50 Yorumla dininde diye sakın güvenme ben de güvendim bk gibi biri çıktı
51 Yorumla
+1 yıldinine düşkün birinden eş olmaz onlar körü körüne bağlıdır ve işine geleni kabul eder
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılGerek var mı bu kadar evliliğe 😅 boşansam hayatta bi daha evlenmem be 😂
40 Yorumla İki kere aynı hatayı yapmissn artk evlenmekten vaz mi gecsen ya da nedn 3. Kez aynı hatayı yapmak istiyorsun
23 Yorumla- +1 yıl
Doymuyor doyumsuz galiba djdjdj 🙂
- +1 yıl
😂😂😂 tövbe tövbe hah bak bu laf tam bu soruyu oturdu hayırlı işşleerrr bea dhdj
Valla kardeş sana helal olsun tebrik ederim ben otuz yaşıma geldim bir kez bile bırak evlenmeyi nişanĺı bile olamadım seni tüm samimiyetimle tebrik ediyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılıster 3 ıster 13 olsun. ne farkeder hayat bu hata yaptın dıye kopruden atlayacak degılsın. aıle kavramının degerını bılmeyen tuzu kurular tabı 3 ne ya evlenme derleer
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılSizin çocuğunuza sahip çıkacak birine ihtiyaçınız olduğu gözüküyor Evlenmek sorunlarını çözer mi ? hayat sizin olsada sorumlu olduğunuz çocuğunuz var iyi düşünün?
00 Yorumla aynı kişiyle 3 kez olsa saçmalık derdimde farklı kişiler o yuzden iyice araştır hakkında bilgi edin her konuyu en başından konuş sana uyarsa evlenirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılYani şöyle şuanki mevcut evliliğindeki insanla otur konuş bu durumu hani düzelme yoksa yollarınızı ayırırsınız ama durup dururken de hemen ayrılma yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı seykeri deneyip farklı sonuçlar beklemek aptallik
50 Yorumla
+1 yılO esnada bir tane bile bulamayan bacılarım görün işte
31 YorumlaAile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Evlenmek yerine kendine odaklan ve gelişmeye bak. Erkek milletine de asla boyun eğme.
115 Yorumla- +1 yıl
Size katılıyorum Efendim
- +1 yıl
O canavarı hatırlayamadım Google'a yazdım o da hatırlayamadı 😅
- +1 yıl
Size me saj atmak istedim ama karşılıklı tak kip yok diye göndermiyor 😔😢
- +1 yıl
Ben kahroldum Efendim 😢😢lütfen 🙏
- +1 yıl
Neden peki 😔
- +1 yıl
Ama ben hizmetçiniz olmak istiyorum 😔
- +1 yıl
Emredersiniz Efendim
- +1 yıl
Amin Efendim 🙏
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bir evladına sor onunda fikrini al.
Evleneceksen onu iyi tanı ondan sonra karar ver..
10 Yorumla 5. kez de olurda ama iyi düşün iyi tanı karşındaki insanı önce. Zaten ilk evliliğin sayılmaz gibi.
10 YorumlaDinine düşkün biri ile hiç olmaz bence evlenmeyi bırak
12 Yorumla- +1 yıl
Allah Allah 🤨 niyeymiş 🤨
Hayat senin hayatın.
Lakin, bir çocuğun var ve kendinden önce onu düşünüp karar vermelisiniz.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılBütün ihtimalle dışarıdan gelen söylemlere laflara kulak asıyorsun, hiç asma, bak seda sayana kaçıncı koca sayabildik mi 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ünlülere her şey serbest
Seni çocuğun niye arayıp sorsun senin aklın fikrin evlilikte gitsene yanına oğlunun kapıdan kovsa gerekirse bacadan gir.
11 Yorumla- +1 yıl
😀
+1 yılKaderinde ne yazıyorsa o. 3. kez evleneceğini biliyor mu? Bilmiyorsa söyle tepkisine göre kabul et.
27 Yorumla- +1 yıl
Sence onu bilmiyor olabilir mi evliyken evlilik teklifi yapan biri bunu gayet biliyordur
- +1 yıl
Boşandıktan demiş
- +1 yıl
Ama evliyken teklif etmiş
- +1 yıl
Ne arar ne sorar demiş ama bak. Demek ki boşanmış
- +1 yıl
Belki evi bırakıp gitmiştir ama boşanmayi zorlastiriyirdur
- +1 yıl
Belkilerle iş yürümüyor.
- +1 yıl
Ozaman sora na. Sor bakalım neymiş ne değilmiş dhdjdj :)
Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Dinine düşkün ama sen başkasıyla beraberken sana evlenme teklifi ediyor öyle mi? 😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılkızım bi dur ayoll nefes al seda sayana bağlamışsın
23 Yorumla- +1 yıl
Oooo diyene bak demek sen dinlenmedesin yani dhdbdb :))
- +1 yıl
burada yorum yapmanı gerektirecek bir şey görmüyorum
- +1 yıl
Tamm sorry
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saçma değil ama iyi düşünülmeli. İlk ikisi neden olmadı, yanlış tercih mi yaptım diye düşünülmeli. Spor olsun diye evlenilmez
00 Yorumla
+1 yılNiye olsun aradığını bulamadıktan sonra şimdi sokağa çıksan 3. Değil 13. Kişiyle yatan kadın dolu 3 yine iyi
00 Yorumla
+1 yılBu sorunun 1 sene 2 seneki evrimleşmiş hali burada yazan +1 dindar biriyle evledim 4. kez evlenmek saçmalıkmı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende üçüncü evliliğimi yaptım ama benim senden farkım benimkilerin ikisi öldü üçüncüye evlenebilinir ama dikkatli karar verin hele çocuğunuz varsa iki kat dikkat edin
111 Yorumla- +1 yıl
İki esinde öldü mü Allah rahmet eylesin trafik kazası mi
Cevap sahibi+1 yılEvet ikiside Allah rizasi için dalga geçme biri trafik kazası diğeri kanser
- +1 yıl
Yok ya ben niye dalga geçeyim ölümle dalga mı geçilir başın sagolsun diyecektim lütfen şu ön yarginizi biraz torpuleyin ya yazık
Cevap sahibi+1 yılBunu yazdığımda insanlar benimle ya dalga geçiyor ya da erkekler sulanıyorlar bu kadının acısı var demiyorlar
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin. Üçüncü ben de çok geçmeden ölürüm diye korkmadı mı?
Cevap sahibi+1 yılHerkesin eceli vakti saati var neden korkayım
Cevap sahibi+1 yıl🤲Amin 🤲@adrenalin64
- +1 yıl
Eşin açısındsn dedim ben o korkmadı mı?
Cevap sahibi+1 yılİlkinden boşandım son ikisi öldü
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılİkincisi öldü diye üçüncüsü niye korksun ki ama şimdi evlenirsen öyle bir düşüncem yok kesin korkar
+1 yılSenin şansin zaten evlilikten yana gülmemis evlenme bence
10 Yorumla
+1 yılSaçmalık değil de biraz bağımlılık sanki
Evlilik bağımlısı olmuşsun✍🏻🥸✍🏻10 Yorumla
+1 yılKaçar yıl arayla yaşanıyor bunlar biraz nefes mi alsan
10 YorumlaEvlilik çocuk oyuncağı değil kimse kusura bakmasın sorumluluk alamıyorsanız bu yükün altına girmeyin
10 Yorumla
+1 yılBence çokta gerek yon olmuyosa olmuyodur zorlamamak lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlen, herşeye rağmen seni kabul etmişse sen de onu kabul et, Allahın hakkı 3tür, mutlu olursun inşallah
21 YorumlaSeni beğenen şartsız sualsiz kabul eden olmuş, senin de hoşuna gittiyse neden saçmalık olsun?
00 YorumlaBence mutlu olmak seninde hakkın. Ama iyice tanımadan evlenme derim ben
00 Yorumla
+1 yılSakin ol şampiyon bu ne hız ama maşallah takdir ettim kısmetin bol nazar değmesin 😅
06 Yorumla- +1 yıl
Bende istesem 10 kişiyle evlenirim ne alaka kısmet bolluğu
- +1 yıl
@makyajgüzelikızlar ne yapabilirim senin için 🤔
- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
@makyajgüzelikızlar neden oyun parkında değilsin de benim yorumumdasın 🤔
- +1 yıl
Hahahaha laf soktu dayım
- +1 yıl
@makyajgüzelikızlar yok laf sokma adetim yok benim
+1 yılSeda Sayan 7 kez evlendi ve mutlu o zaman saçma değil lo
00 Yorumla
+1 yılSütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş düşün işte
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılBen 6 yıl önce ayrıldım , evlenmeyi düşünmüyorum açıkçası
00 Yorumla
+1 yılBende bu yasima geldim 1 kisiye rastalayamadim. Helal olsun. Yani mutlu olcagina inaniyorsan adim at
00 Yorumla
+1 yılMaaşallah seda sayan gibisin😁 var mısın bu gece kaçmaya yaaaar😂😂
00 Yorumla
+1 yılNerede bir it var mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz be. Nasıl beceriyorsunuz bunu
00 Yorumla
+1 yılMillet 10 kere evleniyor 👍
Kaçak göçek zina yapmak yerine evlen tabiki.
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin bitmeden nasıl biriyle görüşürsün ya. 🤬
Senin gibi hatunlar adamı ipe götürür !00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılParası varsa evlen daha iyi yaşarsın 👍ihticani harsila işte kullan adamı
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar
Kendini evlilik konusuna neden şartlıyorsun evlenmek zorunda değilsin01 Yorumla- +1 yıl
🙄🙄🙄
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğuna sahip çık gözünün önünden ayırma da taciz etmsinler Allah korusun. Aklınız 5 karış havada.
11 Yorumla- +1 yıl
Belki de 5 karış aşağıda.
- Devamını Gör (112)
Devamını Gör(157)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri