Aşık olacağımız kişiyi biz mi seçeriz yoksa gönül kimi derse ona mı aşık oluruz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşık olacağımız kişiyi biz mi seçeriz yoksa gönül kimi derse ona mı aşık oluruz?
Aşık olacağımız kişiyi gönül seçer, mantığı ikna eder. Gönül seçtiyse mantığa pek bir söz kalmaz. Sadece bu durumu kendi kontrol ediyor zanneder.
Diyelim gitsin 😅
Teşekkür ederim 🙂
Biz seciyoruz belki farkında bile olmadan. 40-50 saniye gibi bir sürede oluyormuş her şey.
Bununla ilgili biyolojik değişimlerle ilgili vücutta ki bir yazıyı internette okumuştum.
Yapılan araştırmalar göstermis ki, erkekler kadınlardan daha kolay aşık oluyormuş ve duygularını da daha çabuk ifade ediyorlarmiş.
Evet ten kokusu, bu yüzden de evlilik için sevgi yeterli olmayabiliyor çoğu zaman ten uyumu diye tutturuyor insanlar.
Ten uyumu demek, o kadar atla deve demek değil. Yani imkansızı aramak da değil. Karşınızda ki kişiye karşı yoğun cinsel istek ve arzu duymanız demek, tabi bu karşılıklı olacak. Her iki kişi de bunu birbirine hissediyorsa aralarında ten uyumu var demektir.
"her iki kişide bunu birbirine hissediyorsa aralarında ten uyumu var demektir" :)
Demek ki karşınızda ki kişi sizinle ten uyumu yakalayamamiş.
Ben de kendim için demiyorum ki, size kendimi bir türlü anlatamadim ya ona yanarım.
Ben çekiliyorum 👍
Cevap
6Cevap
Evet ben seçiyorum
Gözden kalbe bir hat oluşuyor. Sonra kalpte inşaat başlar bir bakmışız çimento sızıntısından tüm vücuta aşk yayılmış nasip işte
Aşk mı 😂 ne aşkı 😂 aşkın ne olduğunu biz dizilerde kitaplarda okuyup öğreniyoruz
Duygulandım lann kıyamam bize 😂😂
Evet, her konuda olduğu gibi aşk konusundada her şey bize ait. Aklımızı, kalbimizi ve hatta çevremizi bile buna inandıran yine biziz.
Yok ben degil gönlüm seçmişti bi andaa
Aşık olmadım bilmiyorum
Ne güzel bende aşık olurmuyum acaba
Aşık olmak güzel aşık olmadan ölme dedi birisi😂
Aşk ansızın karşımıza çıkıyor
Evet ben kendim seçiyom
Sanmıyorum. Duygular bambaşka bir boyut
Keşke
Dert yok balım yakışıklı erkek kalmadı ben ona üzülüyorum
Ben yakışıklıya yakışıklı demem, yakışıklı benim olmayınca
Değilsin tabi 😊
❤️