Güncellemeler
+1 yıl
Bu çocuk geçen seneden beri bakıyor ama bu sene daha çok bakmaya başladı.
Herkese merhabalar, bu benim ilk sorum. Direkt olarak bahsetmeye geçeceğim okulda bir çocuk var sadece ama sadece gördüğü yerde bakıyor sizce neden bakıyor yani öyle nereye gitsem oraya geliyor orada oluyor felan bu gibi durumlar yok sadece nerde görürse sürekli bakıyor ve bazen arkadaşları bakıp sonra buna dönüp bir şeyler diyorlar sizce neden bakıyor? Saçma bir soru ama her teneffüs ve her boş derste sizi izleyen biri olması yani sürekli size bakan biri olması düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
seksi a da güzel kıza hrkes aynını yapar. sadece o senin dikaktini çekmiş olmalı
Bir hoşlanma, iki seni uygun bulma, üç hormonlar
ya ben normal de hiç umursamıyordum bu şahısı arkadaşım sürekli sana bakıyor deyince artık umursamaya başladım ama hoşlanan bir insan hoşlandığı kişi nereye giderse oraya gitmek istemez mi bu şahıs son sınıf öğrencisi haftada 4 gün denemeleri oluyor yani sadece sabah ilk teneffüs ve öğleden sonra gelirse görebilir fakat bu sadece gördüğü yerde bakıyor öyle takip etme gibi bir şeyi yok bir hoşlanıyor diyorum bir hoşlanmıyor.
Hoşlanıyooorr
Ve son sınıf öğrencisi olduğu içinde öğleden sonraki bütün dersleri boş oluyor bu son ders bitmeden önce çıkıp evine gidiyor
İlk hareket?
ilk hareket derken
Senden mi bekliyor bir merhaba
Sanmıyorum ama okulun en edepli kişisi denebilir asla küfür etmiyor mal canım felan da demiyor diyelim ona mal dedin veya küfür ettin çocuğun sana diyeceği tek şey "kırıldım bir özür beklerdim."
mal canım *
Hahahaha o da seni mi buldu ya
valla hic konuşmuşlugumuz olmadı onunla sadece sürekli bakıyor bende bi kere ona inadına baktım gözünü çevirmeden gözlerimin içine bakmaya devam ediyor arkadaşım ona bakınca kafasını aniden çeviriyor
Vayy gence bak. Sende durum ne
Valla ben şahısın saçlarından etkileniyorum çok güzel saçları var
niye baktığını anlamıyorum ama son sınıfsın seneye yoksun niye bakıyorsun yani 👀
Devam edemez mi
Dün mesela okula gelmedi bugün geldi ilk defa kız görmüş biri gibi bakıyor
arada siritiyor
arkadaşıma diyorum bence hoşlanmıyor öylesine bakıyor diye arkadaşım bana kızıyor he ondan aylardır gözünü dikmiş bakıyor diyor
Cesaretsiz bir kişi. Sen harekete geçersen ancak
tek bilmek istediğim bu şahısın amacı ne niye bakıyor valla sıkıldım
iyide hoşlanma belirtisi sadece bakmak mıdır ki sadece gördüğü yerde bakıyor şahsen ben birinden hoşlansam onun bulunduğu ortamda bulunmak isterdim :/
İstersin ama selam demek bile bazıları için büyük dert
Bu şahısın ozguveni kimsede yoktur ama
zaten okulun şiircisi olarak bilir çoğu kişi onu sesi çok iyi
Dışarıya bakma iç sesi korkak
Eski sevgilisi de bizim sınıftan bu ayrılmış kızdan neden ayrıldılar acaba
Bence hiçbir şey olmadan gidecek bu zaten seneye yok
Bunun yüzünden kesin. Kızı hoşnut edemedi.
mesela dışarı çıkıyor teneffüste etrafı arıyor beni görünce sabit bana bakarak geziyor
Git bir kere yanına
Neden bana bakıp duruyorsun desem oda bakmıyorum ki derse ben öyle dona kalırım 👀
Arkadaşımla gezerken çok fazla gözünü dikip bakmiyorda ben yalnızken gözünü hic çevirmeden bakıyor tuhaf
Çocuğa kız diye git demiyorum
yüzde kaç ihtimalle hoşlanıyordur
çünkü ben onun gelip bir şey diyeceğini sanmıyorum bende zaten öyle cesaretli değilim
Bayağı kitap yazdık bu konuda :) yüzde 50 gibi
Sadece yüzüme bakıyor birde okulda o kadar güzel kız var ve bunun kız kankalari da aşırı güzel onlara baksın
Kimin kimden elektrik alacağı belli olmaz
😔.
Neden bu kadar taktın ya
Çünkü arkadaşlarına da benim hakkımda bir şeyler dediğini düşünüyorum geçen gün kız kankasina bir şey dedikten sonra umarım sizden sır çıkmaz dedi sonra kız kankasi döndü bön bön sürekli bana baktı
Hoslanan kisi onun gittigi yeere gider sanki @naisseme
Bende öyle düşünüyorum ama çok kararsızım ya @Aslı306
Ya cok mu guzelsin?
Bence öyle
@naisseme Rica ediyorum kiza umut tacirligi yapma ben de ayni durumu yasiyorum ama sanmiyorum hoslandigini.
Ya denesin dedim Allah aşkına
Belki cok guzeldir. Guzele ben bile bakiyorum.
Kafasında biter en azından, ya olur ya da olmaz diye düşünüp durmak mantıksız
@Aslı306 ya ben nasıl desem benim yüzüm olgun değil böyle sevimli diyebilirim belki ben kendimi beğenmiyorum zaten arkadaşlarım güzelsin diyorlar o kadar ben zaten diyorum o kadar güzel kız var bu kafayı yemiş ki bana bakıyor diye
Acaba sen ilgini belli ettin mi benim bildigim bir erkek bosuna bakmaz ya sen ilgini belli ettin ondan merakini cezbetti.
Şöyle oldu arkadaşım şu çocuk anca sana bakıyor dedi bende arkadaşım öyle dedikten sonra çocuğu gözlemlemeye başladım ve cidden sürekli bakıyor fakat ben çok bakmıyorum ama o sürekli bakıyor ne zaman kafamı ona çevirsem göz göze geliyoruz direkt hayır yani kafasını da çevirmiyor
O zaman hoslanma ihtimali yuksek ama seni neden takip etmiyor onu hic anlamadim bence bir kisi hoslananinca merak eder ayni mekanda bulunmak ister ama utangac ve rahatsiz etmek istemeyen biri de olabilir.
bilmiyorum ama mesela bu teneffüste dışarı çıkmıyor arkadaşları çıkıyor ve bana bakıyorlar sonra okula girip onu alıp dışarı geri çıkıyorlar
bi ara sürekli tesadüfen karşılaşiyoduk nasıl tesadüfs yani üst üste her gün aynı anda wcden çıkıyorduk erkekler wc si zaten hemen kızlarınkinin yanında aynı anda sürekli nasıl oluyorsa
Utangac hoslanan biri olabilir. Denk gelmemeye calisiyor ama denk gelince de gozlerini senden alamiyor olabilir cunku refleks olarak hoslandigin kisiye bakiyorsun.
bide bu bakmadığı zamanlar arkadaşları bana bakıp buna bir şeyler diyorlar buda gülüyor
geçen hafta bunub denemesi vardı ulan o kadar kisi arasından hep bu denemeyi ilj bitirip çıkıyor işte okulun bahçe kapisinda dikilmiş bana siritiyordu bende dışarı da kızlarla konuşuyordum kafami bi çevirdim kapıda bana bakarak gülüyor
Guluyorsa bir is var kanka.
ama işte takip yok bir şey yok sadece bakıyor
bi arada eliyle işaret etmişti
Ya erkekler oyle hemen ilk adimi atamaz senin de bir sey yapman lazim bir gulumseme bir sinyal falan eger istiyorsan.
ya ben ona uzun süre bakamıyorum ki bakınca utanıyorum çünkü dik dik bakıyor otomatikmen benim gözler kaçıyor
Sen onu seviyor musun?
Ve istiyot musun
arkadaşım ona inadına sende bak diyor gaza geliyorum ama yapamıyorum bide mesela bahçedeyiz bu ve arkadaşi bizim önümüzde gidiyorlar arkalari dönük bi şekilde bu bize dönüp geri geri yürüyor bi yandan bana bakarak
Seviyor muyum bilmiyorum ama ona uzun süre bakmaya çalışınca heyecanlanıyorum bide o motoru ile geliyor okula girince sınıfıma gidip camdan bakıyorum motoru dışarı da mı diue dışarıda ise bu okula gelmiş demektir oluyor motorunu görünce seviniyorum
Bak eger cidden istiyorsan onu bakisini kacirip gulumseyebilirsin anlar yani hem utangac hem hoslaniyor der ona bakarak gulumsemene gerek yok illa.
Sende yaşadın mı böyle bir şey veya yaşıyor musun
Herkes yasar boyle olaylar kardes eger belli edersen cesaretlenip gelebilir ama dedigim gibi ya gulumseme olsun bir sekilde belli edebilmen lazim cidden istiyorsan yoksa utangacsa bir omur gelmeyebilir.
Butun hayallerin gercek olur inşallah kardes. Cevabi yazan kisi bile gizliye almis sisnndnd. Iyi haberlerini bekliyorum.
Bakmasi hoşuma gidiyor
İlgisini çekiyorsun ama çok da değil
Depresyonda misin?
istemişse