Bu düşünce de bir zamanlar bende de vardı. O zaman tüm kadınlar hayat kadını para avcısı tüm erkekler bankamatik cinsellik canavarı sapkınlar ve kimsede karakter yok olarak görüyordum. Herkesi genellemeyi bıraktım. Yanlış bulduğum kişiler kesimler bu dünya da her zaman olacak. Çünkü dünyayı kontrol edemem ben bir insanım. Bu durum patronundan baskı gören işçi, evde ki eşine sevgilisine baskı yapan birey ve çocuğa geçen sinir hatta hayvanlara eziyet. Bu aktarım doğru bulmuyorum çünkü en dibine kadar indim dünyayı patlatmak istedim. Yaşama isteğim düştü. Diğerleri konusunda özellikle sosyal medya gerçekliği toz pembe ama deģil gerçekler çok farklı ve dallı budaklı basit deģil tek kareden bakarsak çok yanıldım ben. Bu sorunun sebebleri ekonomiden tut ideolojilere kadar gider. Ben kendim ve çevremden şimdi ki anımdan sorumluyum sevgi ve saygımdan yapıcı olmaktan. Kendimi aşırı saf iyi niyet ve dengesiz öfke ile hakkıma girmemeyi ve insanlarında hakkına girmemeyi öğrenmeye çalışıyorum. Bunu düzeltmeye hayatı kabullenmeye çalışıyorum. Biliyorum ki bana bir faydası yok. Herkes kelimesi yani herkes öyleyse bende öyle olayım dedim sürekli öfke tahammülsüzlük benliğimden uzak sevimsiz kişiliksiz biri oldum bunalımımda. Bu konu hakkında düşüncem bu.
Sizde öyle kızları sevmeyin madem. Para avcısı kız belli ediyor kendini uzak durun. Mütevazi, sizin sadece kalbinizi sevdiği için sevgili olan çok var. Yok demeyin var. Kadınların özeti de bu değil çok yanlış düşünüyorsun benim ile şarkıcı birisi tanışmak istedi ben kabul etmedim. Her şey para değil. Siz öyle kızları çevrenizde barındırdığınız müddetçe böyle söylenirsiniz.
cidden sizin arkadaş çevrenizde sorun var herhalde benim arkadaş çevrem öyle şeylere dikkat etmiyor en dikkat eden benim galiba dikkat ederim derken paraya değil mesleğe önem veriyorum o kadar. Parası içinde değil başarılı erkek seviyorum.
Hayır tabiki. Her kadın paraya bakmaz ki. Sadece paraya çok fazla önem veren ve para için biriyle beraber olacak karaktere sahip olan kişiler paraya bakarlar
Hedefiniz ucuz, sığ insanlarsa özet bu tabii. 40 yıllık karısını boşayıp da sırf memesi g*tü daha güzel diye genç kadınlarla takılan heriflerin özeti de bu.
Ben kadın değilim o halde, ya da benim kız arkadaşlarım :) Ülkenin genel olarak avamlaştığı doğru maalesef ama çoğunluğun böyle olması, tamamının bu şekilde olduğu anlamına gelmiyor hala.
Değil. Başkalarının adına peşin hükümlü konuşma. Benim adıma hiç konuşma. Bu hayatta hala onuru için yaşayan insanlar var, denk gelmediysen bu benim veya benim gibi insanların sorunu değil.
Valla ben iyi ki kadınlardan daha çok hoşlanıyorum, bu sayede erkeklerin kadının sözüne itibar etmeme ayıbıyla, kişisel yaşantımda muhatap olmak zorunda değilim. Madem senin kafanda bütün kadınlar bu kadar düşük, dilerim sen de biseksüel tarafını keşfeder ve tez zamanda gönlüne göre bir yiğit bulursun, ne diyeyim artık ben sana.