AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her yerden engel yiyen kız ne zaman gururunu düşünüp akıllı davranır?
oyyyyy
🤦♀️🤷♀️
Benim 2 yıl sonra kendiliğinden kaldırdı spotifydan bile engellemişti :d
Yuh
Benimkinin kafası biraz değişik şimdi de neden kaldırdı bilmiyorum
Yazmadı mı hic
Hayır önce engeli kaldırdı numaramı eklemedi durumu yoktu 1 hafta sonra numaramı da eklemiş durumu görünmeye başladı başka telefondan da kontrol ettim tabi herkese mi açık acaba diye yoktu durumu beni böyle bi umutlandırdı ama mesaj yok hala :d
Ne zaman oldu bu olay pki
1-2 ay önce
Oha çok yeni pki sen yazmayı denedin mi
Cesaret edemedim valla en son ben bir mesajımla hayatına giriyorsam demek ki hiç çıkmamışım yazdığımda engelledi bunun üstüne cevap vermeden
Yaaa😔😔
Pki hayatında biri oldumu onun veya senin ya habrun var mı tkp ettin mi bunu
Onun kışın sevgilisi vardı arkadaştan görmüştüm ama sonra bir daha görmedim hala var mı bilmiyorum
Fyk hesp aç bi bak
Yok eklemiyor kimseyi 90 takipçisi var zaten 0 gönderi anca story atarsa kız da eklemiyor kimseyi onun da öyle 0 gönderi 100 takipçi falan
Yni ne diyim ki valla bnde şaştım kaldım
Valla ben de merakla bekliyorum hala yazacak mı diye
Onlar yazmaz emin ol sen seviyorsan dene bi şansını istersen enfazla ne olabilirki yine engel atar ve hiç birsy farketmez bu seferde
Evet büyük ihtimalle yine engeller diye korkuyorum bir de kaldıramayacağım sözlerden korkuyorum en azından hayalimde hala iyi bir insan
Ozmn boş ver kanka sal ditcem ama diyeceksi ki gel bna sor cunkü bnde ayni durumdayım engelimi kaldırsın istrrse yazmasın ona bile razıyım
Ahaha evet valla aynı durum öylece fotoğrafına bakıyorum engeli kaldırdığından beri
Ay kıyamam ya valla bnde arada annemin hesabından bakiyorum fotograflarina ne saf sevmişiz ya
İnşallah doğru zamanda doğru kişi karşımıza çıkar da kalbimiz daha fazla kırılmaz
İnşalla ama insan o olsun istiyor dimi
Evet onu istiyorum ama bizim ayrılma sebebimiz farklıydı istesem de olmayacağını biliyorum
Anlatmak istersen dinlerim
Hatta istegramdan konusuruz daha rahat
O ateistti ben müslümanım başta önemsememiştim yaşımız küçük zaten evlenecek miyim sanki diye sonra birbirimizi çok sevmeye başladık ve sürekli evlilik konusu açılıyordu ben de seninle evlenemem dedim meğer bilmiyormuş müslüman bir kadın inanmayan erkekle evlenirse dinden çıkacağını bunu söyleyince günlerce araştırdı inanmaya çalıştı bir sürü video falan izledi ama yok dedi olmuyor sen bana her baktığında günahını hatırlatacağım evlenip ailemiz olsun istiyorum ama sana bunu yaşatamam dedi bu benim sırtıma yük olur dedi ben de konuyu kapatalım belki ileride fikrin değişir inanırsın dedim yine de her gün bu konuları açıyordu en son dayanamadım bitirdim en azından yaşımız küçükken kendi yolumuza bakalım diye ama ondan başkasını düşünemiyorum bile 2 yıl geçti hala unutamıyorum işte
Uzun uzun yazmıştım diğer yorumunu görene kadar
Bnce sen bi yaz bnce şansıni dene
Hala ateistse yine bir geleceğimiz olamayacak ki konuşup konuşup yine bitiririz
Belki değisti bi dne şansını
Şakası şey derdi hep bir gün inanırsam ayrı bile olsak hemen seni arayacağım bunu söylemek için derdi
Ne diyim ki şimdi kaç yaşlarındasınız
O 26 ben 25
Ama baya zaman geçmiş 2 yıl belki değışmiştir
Yok ya inansa kesin haber verirdi bana o yüzden ben ondan bir adım beklemeye devam ediyorum
Ne diyim bol şans ozmn
Teşekkür ederim 🙏🏻
🙏rica ederim
5 ay olmuş yazışalı simdi tekrar okudum da bi sormak istedim yazdımı o kisi engeli kaldiran
Heryerden engellediyse kurtuldum de önüne bak
Öylemi dersin
Benim basimada gelmişti cok severken hep benim alttan almamla devam ediyodu birgün inat ettim bikac günde hic yazmadim ida saniyemi merak eden öğrenmek isteyen biridir ben boyle yapinca beni engelledi aylar sonra engelimi acti hikayelerimi izliyodu bikac gun normal seyler paylastim sonrada baska biryle cekindigim bi fotografi sadece ona görünür yaptim ayrilali 4 ay olmustu bende 9. Ayimiz kutlu olsun diyerek paylaştım beni bırakıp gittigi icin onu uzmek istedim aldattim sansin diye yaptim cokda iyi yaptim
Hak etmiş ama bnmkinin hayatında kimse yok ilk ayrıldigimizda barısmistık engel atmisti bna ama sonra kaldırmistı sonra tekrar ayrildık yine engel atti ama arkadaşlarımdan bakıyorum iliskiye dail hicbirsy yok hesabında bn onu özledim ayrılîrken kavga etsekte annemin hesbindan da bakiyorum annemin oldugunu biliyor ama engel atmıyor
Bilerek yapıyo bence seni hep cepte görüyo sil annenden de uctugunu bilsin bidaha da acma engelini o sana deger vermez
Yok bn engellemedim hic hesabı yok bnde ztn öylemi dersin
Seven insan elinde serce tutuyomus gibi yapiyo kiyamiyo bizler sergilediğimiz icin ilk sevgi kirintisina omrumuzu adiyoruz boş ver gitsin daha iyisini bul herseyin en güzelini hakediyosun
İnşallah dedigin gbi olur
Bağımlı kalma ona onu düşünemeye calis başkalarıyla konus kafan dağılır
Ztn konusuyorum ama kimseyi sevemiyorum
Sevme zaten kiriyolar keyfine bak
🙏
Kaldirmak ister kaldirir
Iyi de ne zaman
kaldırmaz başka kızla yazışır
Yaa
yok bal
ne sandın
Kıskandır
Adam bni görmüyor nasil kışkandırayım
E ayrıl o zaman ne düşüyonki
Seviyorum
Ne fark eder
Nasil ne farkeder
İllaki görecek emin ol
Hm
Hımmlıı bi konu yok
Bak ama soyle bir konu heryerden engelliyim sen diyorsun kıskandir adam bni nasil kiskansin
Onu j ortamına farklı kişilerle git
Avm de çalisiyor da nasil gitsem
Em basit i
?