+1 yılÇoğumuz ilişkilerdeki gelgitleri zor bir şekilde tecrübe ediyoruz ve sosyal medya da bu süreci biraz daha karmaşık yapıyor. Eski sevgililer, arkadaşlar veya tanıdıklarla ilgili sosyal medya üzerinden tartışmalar bazen de engel ile sonuçlanıyor. Bu engeller kalkınca ne anlama geliyor gelin anlatayım. 🤔✨
Engeli Kaldıran Erkek Neden Yazmaz?

Bir erkek eğer engelini kaldırmış ama yazmıyorsa muhtemelen sadece merakından dolayı engeli kaldırmıştır. Ne yaptığını, ne durumda olduğunu görmek istiyordur. Çevrimiçi vs. oluyor musun diye kontrol ediyordur. Yazmamayı tercih etmesi halen o arada bir soğukluk veya çekimserlik olduğunu da işaret eder. Yani size karşı soğuk davranıyor.
Eski Sevgilinin Engeli Kaldırması Ne Anlama Gelir?

Eski sevgilinin engeli kaldırması bazen ilişkiyi yeniden gözden geçirme isteğinin işaretidir. Sizi özlemiştir ve engeli kaldırmıştır. Belki de geçmişi geride bırakma ve arkadaş kalmaya açık olma niyetinde olduğunu da ifade eder. Ancak kesin bir şey değil. İnsanların kişisel duyguları ve durumları farklılık gösterir.
Engeli Kaldıran Erkek Yazar mı? Mesaj Atar mı?
Bir erkek engeli kaldırdıktan sonra yazıp yazmama konusu da tamamen karşınızdaki erkeğe bağlıdır. Aranızdaki ilişki düzelme yolunda ise ve o da bu iletişimi yeniden kurmaya istekliyse tabii ki yazar. Ama bu her zaman olacak bir şey değil. Bazen bazı erkekler çok gururlu davranır ve asla yazmazlar.
Aylar Sonra Engeli Kaldıran Eski Sevgilinin Nedeni Nedir?

Bu durum aslında iç gözlem ve durumu değerlendirme sürecinden geçtiğini işaret ediyor diyebilirim. Belki de olgunlaşma ve kendini geliştirme sürecinde olduğu için olabilir. Eskiden verdiği tepkileri gözden geçirmek istemiştir.
Engelleyip Sonra Engeli Kaldıran Erkek Bunu Neden Yapar?

Bu da genellikle karışık duyguları ve değişen fikirleri temsil ediyor. :D Bir anlık öfke veya hayal kırıklığıyla yapılmış bir eylem genellikle.. Engeli kaldırması ilişkiye dair yeniden bir değerlendirme yapma veya sadece meraktan dolayı oluyor. Ancak bu davranışın ardındaki kesin motivasyonu sadece o biliyordur. Konuşmadan anlaşamazsınız.
Bu durumlar biraz karmaşık çünkü herkesin kendi kafasında bir şeyler var. Açık bir şekilde hislerinizi ve düşüncelerinizi ifade edin. En kolayı bu 😉💬
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de kaldırdım. Çünkü artık ne derse desin bir etkisi olmayacak. Engelli listesinde kalmasına gerek yok artık.
50 Yorumla
Erkekliğe bir şey sürdürmemek için basıyoruz isyanı sonra abazalık.. Ah ne kötü hastalıktır o arada cilve yap kız yüz verme yine de :)
032 Yorumla
Soran+1 yılmesaj atmam hayatta
Soran+1 yılWaay güzel laf :) haklısın
Soran+1 yılAynen sabah oldu :D ben yeni uyandım zaten :D
Soran+1 yılSaçma yorum yapma sende
Soran+1 yılBende mecnun :( :)
Soran+1 yıltamam mesaj alınmıştır :D
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılBence sen onun fisini çek
Soran+1 yılBuna da şükür :D
Soran+1 yılUyudum ben
Soran+1 yılYeni uyandım
Soran+1 yılNe dedin kıza :D
Soran+1 yılBen karışmam :) boşver bırak konuşur konuşur susar
- +1 yıl
susduramadım ozur dılemeyı denedım ve dedımkı kusura bakma oyle dmek ıstemedım sen benım gozumde bır tezek parcası kadar kokulu bagırsak tenyası kadar kucuk ajdarın dişisi kadar sefılsın AFFETTINMI BENI dedım dahada bı heycanlandı hatalımıyım kı :))))))) oyhh koptum ya la ben anaamm garnım guruldadı pardon agrıdı :)))
Soran+1 yıl:D ben olsam ana bacı söverdim :D
- +1 yıl
hee oda aynısını yaptı baktıkı ben fazla aldırıs etmıyom bı kademe yukseltıp sulaleme gectı baktıkı celık duvargıbıyım atesı bıraz daha artırıp sulale ve cet soy tarafına yoneldı tam ordan benı kuşatacaktıkı ben almanım dedım mortingen şitrayze harhavzun dıbıaynıdır ıhlı bedı dedım durdu dusundu gozlerı dolmus bır sekılde uzgun yıkılmıs yorulmus bır halı vardı ve sadece sunu soyledı allah belanı versın
Soran+1 yılYaşamadığım için pek gülmedim :)
Soran+1 yılSende k. i. b byy
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılaynı durumu yaşamadıysam adiyim ilk bir kere mesaj attim nabiyon diye giç oturyorum dedi iyimis dedim ndan 1 hafta sonra numaramı değiştirdim diğer numaramı kapatmadım ona mesaj atmıs falan konustuk neyse uzatmıcam.
110 Yorumla
Soran+1 yılAmacı konuşmak istemesi mi ? Napmalıyım
- +1 yıl
Konuş ama ağır davran. Attığın her adımı ince ince ölç ve öyle cevap ver yoksa siktiri çeker. mantıklı düşün hep ince ayrıntısına kadar düşün hata yapma tatlıdım yaşadımda biliyorum.
Soran+1 yılBelki başkası vardır. Çünkü ben uyumuştum uyandım baktım hala açıktı. Benim açtığımı gördü sanırım 2 dk sonra çıktı uyudu
- +1 yıl
Benim eski sevgilimde hep açık oluyo yoktur merak etme yani varsada boşuna yorma kendini arkadaşlarıyla konuşuyodur ne bileyim işte :) böyle şeyleri sıkıntı yapma sen benim dediklerime bak.
Soran+1 yılÖzelden yazim bişey daha sorucam sana
- +1 yıl
olur:)
- +1 yıl
naptın en son yazdın mı ya da o yazdı mı?
- +1 yıl
@Elenasynow aynen ya sana birsey sorabilir miyim
- +1 yıl
@seydaacihan ozelden birsey sorabilir miyim acaba sana
- +1 yıl
@Seydaacihan ozelden birsey sorabilir miyim sana erkek arkadasimla ilgili
Sende bundan bir anlam mı çıkardın? Bitip giden bir ilişki umurunda olmasın lan.
90 YorumlaYoklugu tavan yapmistir yine. Erkek milleti degil mi bu
82 Yorumla- +1 yıl
Nemde engeli kaldırdım çünkü engelliler listesinde bile sıfatını görmek istemiyorum 2 gün sonra yeni sevgikiyle resim koyar çok acı çekersin engeli kaldır numarasınıda sil. kafandan da çıkar at kinse senden önemli değil git yenisini bul sende
60 Yorumla
+1 yılsıkılmıstır, pisman olmustur, yalnız kalmıstır birisi lazımdır vsvs uzar gider
42 Yorumla- +1 yıl
mesaj atacakmı diye merak ettiği için
Soran+1 yılAtmicağımı bilir
Aynısını bende yazmıştım ama sebepsiz yere..
Rahatsız oluyorsan sen sil akillansin024 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız olmak değil de neden silmedi merak ediyorum
Soran+1 yılmesaj atsam mı ben ?
Soran+1 yılYok sanmam tersler büyük ihtimal
Soran+1 yıl3 hafta oldu
Soran+1 yılPardon 2 hafta olcak o
Soran+1 yılWhatsapp da
Soran+1 yılNumaranı silip burdan da engelliyorum sende sil beni lütfen ne ben sana ulaşıyım ne de sen bana dedi engelledi. Dün engeli kaldırdı
Soran+1 yılBilmiyorum ama çok ciddiyim dedi. Senin de suyun kaynadı dedi. Sakin ol noluyo dedim boşver siliyorum seni dedi. Ciddiydi.. Hem konuşmak istese yazardı
Soran+1 yılAtmam ben. Yok pek gururlu değil. Bitti dediğim halde o günün akşamı napıyosun diye mesaj atardı yine barışırdık
Soran+1 yılKendime güveniyorum ama ona güvenmiyorum. Barışırsak yine aynı davrancak. Ayrılma sebebimiz umursamaması, takmaması benimle ilgilenmektense nette vakit geçirmesi. Ben bitirdikten 2-3 gün sonra mesaj attı bu anlattıklarımı söyledi işte. Sonra engelledi
Soran+1 yılO mjs atıcak.
Soran+1 yılEe ne diyosun yanii? Atıyım mı yanii. Ama ya başka birini bulmuşsa ? Çünkü sabaha kadar açıktı ben uyuyodum uyandığımda gördüm
Soran+1 yıltamam teşekkürler
- İnternet & Teknoloji konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılAynısını eski kız arkadasım yapmıştı bende onu engelledim
19 Yorumla
Soran+1 yılAmacı neydi
- +1 yıl
Kesinlikle amacı geri dönmekti
Soran+1 yılmesaj atıp hayırdır sen daha silmedin mi beni desem mi ? Facede açık gördüğünde o da bana öyle diyip silmişti
- +1 yıl
Hayır sen direk engelle bu ona yeter. :)
Soran+1 yılBu kez hiç ulaşamaz :)
- +1 yıl
Amac o degil mı?
Soran+1 yıl2 yıllık ilişkim :( dönse affeder miyim bilmiyorum ama
- +1 yıl
Sacmalama :)
Soran+1 yılHaklısın :( affetmek yok ama engelleyemem :)
+1 yılEngeli kaldırmış ve sürekli açık.
Yani seni kıskandırmak istiyor.24 Yorumla
Soran+1 yılSanmam son görülme tarihi 06:53 benim girdiğimi gördü 2 dk sonra çıktı girmedi daha
- +1 yıl
Sürekli açık olacak hali yok. Senin girdiğini görmüş ve çıkmış. Amacı da senin görmendi zaten.
Soran+1 yılHayır biriyle konuşuyo belli. Ben uyuyodum uyanır uyanmaz girdim baktım açık
- +1 yıl
Eminsen niye soruyosun bacı'm.
+1 yıldıkkat cekmek gurur yapıp o atmıyo senın atmanı beklıyo engelle bence
60 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 6,8b cevap paylaştı. Birini bulamamis, hormonlar azmis senide yemliyor acaba doner mi diye.
60 Yorumlabir kız neden kaldırıyorsa erkekde o yüzden kaldırır
15 Yorumla
Soran+1 yılUnutamadım açarsam belki mesaj atar diye mi düşünmüştür ?
Soran+1 yılBelki de yeni birini bulmuş amacı kıskandırmaktır. Ben açık değilken o sabaha kadar açık olduğuna göre vardır biri
Soran+1 yıltamam kanki
unutamamıştır merak ediyodur seni takip ediyodur veya kıskandırmak icin olabilir yeni biri varsa. yinede bende unutamamıştır ve takip ediyodur izliyodur seni
50 Yorumla
+1 yılya umursamamazlık göstererek dikkatini çekmeye çalışıp seni delirtmek istiyor. ya da konuşmak istiyordur. duruma göre değişir ama
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloyle sozler ucuz kız sozleri canim sakn deme umursama o için için kiskansin seni
15 Yorumla
Soran+1 yılAma sabaha kadar takılmış. Başka birini bulmuş olma ihtimali de var
Cevap sahibi+1 yıleee bulsun ne olucak unutma o kzada aynisini yaacak insan ne ise odur degişmeez
Soran+1 yılHaklısın. mesaj atmak istiyorum aslında ama atmamalıyım onu da biliyorum :(
Cevap sahibi+1 yılhayir atma atacak olsa o atardi birak o şimdi senden için kesin bana mesaj atar diyor egosunu tatmin etmek için düşme bu numaralara ablacim
Soran+1 yıltamam canım atmicam. O da atmaz zaten
İşte Bak Bunlar Hep seks
12 Yorumla
Soran+1 yılNe seksi
İnternet & Teknoloji konusunda 314 cevap paylaştı. Canı sıkılmıştır
00 Yorumlaİhtiyacı gelmiştir belki.
03 Yorumla
Soran+1 yılEtrafında kız çok ama
Soran+1 yılBen bile çözemedim onu :D
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bir tahmin yurutemiyorum.
00 Yorumla Ben de kaldırıyom arada..
05 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılKim napabilir ki
+1 yılHala bir yerlerde onu düşünüyor dur
10 Yorumlatam tersi olmussa yorumunuz nedir?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGay'dir ibnelik olsun diye kaldırıyodur :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yıl=D =D
- İnternet & Teknoloji konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanlızlıktandır..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldemek ki azmış bu gece ::))
04 Yorumla
Soran+1 yılHer geceki hali zaten o :)
Cevap sahibi+1 yılşanslısın işte bak her gece pompa ohhhhh
Soran+1 yılSaçmalama
Cevap sahibi+1 yılyok mu pompa?
başkası vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kendi kendine triplere girmis 😂
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 12,7b cevap paylaştı. Canı sıkılıyordur
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntıdan
01 Yorumla
+1 yılİhtiyacı Vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYokluk Psikolojisi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem