İnstagramdan konuştuğum biri vardı 2 haftadır mesajlaşıyoruz sürekli özelden fotoğraf atıyordu günaydın vs yazıyordu her sabah , görüşelim diyordu ben şehir dışındaydım ama numaramı hiç istemedi. Bugün attığı fotoğrafıda dikkatli bakayım diye ss aldım karşı tarafa bildirim gidiyormuş. Ss neden peki yazdı. Kapanmasın diye aldım dikkatli bakamadım vs diye kıvırdım anladım öyle olsun dedi ve 1 gün oldu hiç yazmadı. Sizce rezil mi oldum 😞
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
eylemi o yapmis sorunun sacmaligina bak
o fotografi atmis tamam
sen ister ss al ister sil ister duvarina as :)
sormasi garip
Aynen madem mahremdi niye atıyorsun 😅
sanane deseydin
Sende hiç yazma bak nasıl kudurup ywzar
Ya mesajımı beğenip geçti. Her gün yazan ne zaman dönüyosun diye darlayan çocuk mesaj atmıyor 😅
Atmasın st et 😅 yazarsan asıl senin için dezavantaj. Yazma bak nasıl yazar
Aynen oyle ama neden buna bozuldu onu anlamadım
Benim hoşuma giderdi la demek ki daha çok bakmak istiyo fotomu galerisinde tutmak istiyo diye
Aynen oyle yani ilgilenen ss alır bencede 😅 ama fotoğraf kötüydü şaşırdım diye ss aldım zaten bu çirkinmiydi böyle ya diye ajdjdjfj
Ahahah. La 😅😅 sen az değilsin ha çocuğun niye yazmadığı belli oldu. Ahaha ç
Utandığı içinmi yani yazmıyor ahahahah. Of bilsem almazdım 😅
Ahahah çocuk kesin şöyle dedi lan tüh farketti cirkinligimi hiç yormiyim onu yazmayı bırakayım direk demiştir 😅😅
Ya şöyle normalde aşırı havalı bir tip kasıntı egolu. Attığı fotoda bodur duruyordu uykusuzum yazmış gözleri şişmiş pijamalı ajshsh. Ne bileyim şaşırdım açıkçası.
Bide madem bu kadar onem veriyosun mahremiyetine niye atıyosun dimi 😃
He aynen ya işte havalı olanın havasını alırlar 😅 sal. gitsin ak karşı kız diye insan değil mi ahaha foto kötü ya gözüm sis kulağım sağır uykudan kalktım yalanlari
Aynen aslında düşünüyorumda iyi yapmışım dersini almış oldu 😅
Birde şu var 2 haftadır her gün yazıyor numaramı istemedi garip değil mi?
Yahu taktik taktikk ahaha bak sana bunu düşündürmus konuşmaya devam etseydin 3. Hafta isterdi anladınnn
Öylemi oluyor ne biliyim ben takılmayamı çalışıyor sanalda o yüzden mi istemiyor dedim de 😃 ama buluşalım diye darlıyordu
Ula amaci o zaman fiki fiki falan ya da buluşunca alcakti numaranı veya istediğini sen numara vermeden verseydin numaraya ne gerek kalırdı. 😅😅 Adam düdüğü çalmış olurdu
Her halukarda berbat bir tip cevap bile yazmayacağım artık umarım o da yazmaz bidaha 😂
Bir de bir süreliğine instayı dondurayım diyorum merak edip kudurması için mantıklımı sence yoksa oylece kalsın hiç kullanmayayımmı
Senin bu çocukta aklım kalmış ha girdiğin triplere zahmetlere bak 😅😅 istemiyosan cevap vermezsin bitti
Ya meslektaşım ortak arkadaslarımız var ayıp olmasın diyordum ama ayıp diye bir şey yok gerci istemiyosan cevap yazmazsın
Yani yaptığın planlara bak shshsh 😅 sal gitsin yavru
Geçmiş olsun.
Sağol ya nasıl toparlarım peki ne düşünmüştür sence 😔
Neden olacaksın bişi olmaz yazar
Ya fotoğrafı ss almış olmam rezillik değilmi. Yalnız bilmiyordum bildirim gittiğini ve ilk kez yaptım..
Değil tabiki nasi bı fotosunu aldın sen peki
Normal ya yüzünü atmış ama kötü görünüyordu baya daha dikkatli inceliyim dedim aksjdj
Tamam işte rezillik değil bu başka şey almış olsaydın ozaman rezil olurdun 🤣🤣🤣
Ahhahahah ya ne düşünmüştür sence kıvırmaya çalıştım ama 🥲
Takmamistir ne düşünecek
O kadar utandımki bir süre instagramımı kapatsam dedim hatta 😂
Büyütüyosun bence bunca bişi yok
Tamam o zaman çok sağol 😅
Sende sağol
Evet
ne düşünmüş olabilir hakkımda peki 😔
Ben umursamazdım da onu bilemem
Yani bencede çok abartılacak bir şey değil ama gerilmiş olabilirmi o anlamadım
Belki