ya cidden saka gibi kimseyi kınamak veya büyük konusmak istemiyorum ama aldatacaksan niye ayrılmıyorsun böyle saçma şey mi olur ya nasıl bi karaktersizlik
ben sevdiğime böyle bi sey yapmazdım ama hadi diyelim yaptım ztn aşırı suçluluk duyarım asla mutlu olamam rahat hissedemem vicdan azabı cekerim ve sonuç olarak belki diyemezdim ama ayrılmaya karar verirdim çünkü o böyle bi seyi ona yapan birini hak etmiyor kimse etmez
naparsan yap ama umarım aldattığın da öğrenilir kimse böyle bi yalanla yasamayi hak etmiyor ki illa ki bu yaptığın bi yerden cikar senden cikacak yani emin ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ya cidden saka gibi kimseyi kınamak veya büyük konusmak istemiyorum ama aldatacaksan niye ayrılmıyorsun böyle saçma şey mi olur ya nasıl bi karaktersizlik
Çok kırıcısın karaktersiz ne ya
Peki ne? Modern miii?
karakter göstergesi mi sence yaptığın ne gibi bi tepki bekliyordun
Bir akıl verebilirdin mesela
ayrılman ona yapacağın büyük iyilik olur mesela
Bak bir kere aldatmış olabilirim ama seviyorum
GSBDNSMSMNSNS
Komik birşeymi var
seven sevdiğine böyle bi şey yapmaz yapamaz
Kızlarda kendilerini savunur
haksız yere kendini savunman seni haklı çıkartmaz
su an yapman gerek o çocuktan ayrılmak seviyorum diyorsun ztn azıcık sevsen yüzüne bakamazsın onun iyiliği için bitirirsin
Peki ya sen napardın bide bunu söylersem daha çok üzülür
ben sevdiğime böyle bi sey yapmazdım ama hadi diyelim yaptım ztn aşırı suçluluk duyarım asla mutlu olamam rahat hissedemem vicdan azabı cekerim ve sonuç olarak belki diyemezdim ama ayrılmaya karar verirdim çünkü o böyle bi seyi ona yapan birini hak etmiyor kimse etmez
Ayrılmak istemiyorum ama
ayrılman gerek ama yapmadan düşünse miydin sonuclarini
Zar taşimi diktiricem
saka misin sen ya
hem aldatmissin hemde neden çocuğun hayatiyla oynuyorsun kandirip falan mutlu olabilecek misin yani böyle
Benim sevgilimi elimdenmi alıcaksın
bana ne sevgilinden normal değilsin sen ya
naparsan yap ama umarım aldattığın da öğrenilir kimse böyle bi yalanla yasamayi hak etmiyor ki illa ki bu yaptığın bi yerden cikar senden cikacak yani emin ol
Ayrıl ayrıl diyorsun bende sevgilimi alıcaksın sandım
tanımam etmem bana ne sevgilinden ya
Ben ayrılıyımı. yani
ne zaman aldattın aldatma sebebin neydi
Başkası ile mi yattın
Evet
Sevgilinle de yattın o zaman. Yani yattığın kişi sorun çıkarır mı ileriye dönük?
Bilmiyorum
Peki şunu sorayım neden bunu yaptın?
Durmadan seni seviyorum sensiz yaşayamam diyordu durmadan benimde sinirlerim bozuldu yaptım
Bunu duymak isteyen binlerce kadın var. Ama sen rahatsız olmuşsun gerçekten tuhaf. Tek sebep bu değil sanki
Bide seks yapalım diyorum evlenmeden olmaz dedi
Şimdi seni istemeye gelecek ve bakire değilsin. Ne düşünecek evlendiğin gece
Bilmiyorum işte
Evlenmeden olmaz diyen genelde kadın tarafıdır. Acayip mis adam, o zaman zar diktireceksin, ya da onunla evlenmeyeceksin
Zar noluyor
Kızlık zarı
Ne işe yarıyor o
Adamla yattığın zaman bozulmadı mı
Bozuldu
Ee. Onunla evlenmek istiyorsan , seni aldattım diyemecegine göre, jinekolog yardımı ile zar yeniden dikilmeli
Zarı dikersem. evlendim Zaman gerdek gecesi yinemi kanıyıcak
Yess. Hiçbir şey anlaşılmıyor
Çok teşekkür ederim sana nerde yaptıra bilirim bunu
En yakın kadın doğum uzmanı
Sevmiyorsan ayrıl direk
Ne anlamda aldattin
Öpüşme ve cinsellik
Bende yaptım.. biraz konslmm senle ya instaami versem yazarmsn
Yolda devam