Sevgilimi aldattım ne yapacağım bilmiyorum yardım eder misiniz?

2 aydır sevgiliyiz benim için yaşadığımız şehirde kalmak istedi. bana yalan söylemedi. tek sorunumuz iletişimsizlik aslında kendinden büyük kadınlarla konuştuğunu söyledi kadının attığı mesaj aynen şöyle dişçiye gidicem sen de gel sen yanımda olursan korkmam. bu ne dedim niye konuşuyosun kadınla dedim. ben de gidebilirdim cuma günü bilmem kimin yanına dedim. bilmem kimi araştırıp bulmuş. mesaj atmış sevgilisiyim demiş falan o da böyle böyle yaptı diye anlatmış. ve ben buçocukla arkadaş olarak konuştum ne anladıysa artık. yanına gittim sevgilimin. bekle dedim geliyom konuşcaz oturduk konuştuk mesajlara bakmak istedi mesajları görünce çok sinirlendi. bana saldırdı. sonra oturup konuşmaya devam ettik. ben senden ayrılmicam dedi. süründürcem seni dedi. anneme babama anlatcakmış yaptığım şeyleri. aldattığımı falan. kendi yaptıklarını anlatmicak muhtemelen. babama dün anlattım böyle böyle diye babam sordu hani diğer çocukla nerden tanıştınız cart curt. sevgilimle olan ilişkimi de bitirmemi istedi. ben de bitirmek istiyorum. ama istemiyorum da bi yandan napacağımı şaşırdım. güvenini mi kazanmalıyım. babama anneme anlatmamalı çünkü neden gidip anlatıyo?
Sevgilimi aldattım ne yapacağım bilmiyorum yardım eder misiniz?