Karaktersizlik degilde nedir?

2 hafta once biriyle tanıştım konuştuk muhabbet ettik bana kendini cok merhametli efendi biri gibi tanıttı evlenmek istedigini soyledi kabul etmedim sevgili olayinida kabul etmedim, buna hem ailemden hemde ozel yaşantimdan bahsettim gecmiste biriyle cinsel bisey yasadigimi soyledim olsun dedi namus bi erkege mi var kadın yapınca namussuz erkek yapinca namuslu mu oluyo gecti gitti oyle kabulümsun ben senin gecmisini sorgulamam iyki senin gibi birini tanıdım dedi, 2 gundur aramadı baktim biri takipten cikmis o cikmis ariyorum cevap vermiyo mesgule atiyo bana yazmiski seninle konusmak istemiyorum ahlaksiz bacım ben tekisin namazimda niyazimda biriyim senin gibi bos insanla ugrasamam banane senin ailenden senimi dinlicem seni ailen bile aramiyo arkadaslarin az sen pisliksin ailen seni okumaya yollamis sen ahlaksizlik yapmissin seni rezil edicem heryere okuluna ailene dedi sonra anneme bana cok agir kufurler etti ben senin sevgilin degilim hadi ordan git dedi, benim onu arama sebebim basina biseymi geldi diye. Sadece arkadas olmak istedim, kimseye bisey olmuyo herkes domuz gibi olan bizim gibi saflara oluyo, kimseye guvenmeyin.

Güncellemeler
+1 yıl
Karakteriz pislik
Karaktersizlik degilde nedir?