Yalnızlığınızla barışık mısınız yoksa, sevgilisizlik sizi üzüyor mu?

Yalnızlığı seviyorum
Sevgilimin olmaması beni üzüyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yalnızlığınızla barışık mısınız yoksa, sevgilisizlik sizi üzüyor mu?

Ruhsal anlamda yalnızlık havalarına girsemde fiziksel anlamda 3 aylık yalnızlığım pazar günü bitiyor 😅
Karım geliyor ve şükür şu sonradan bekarlık bitiriyor. Evim ve ben harabe iken onunla birlikte evde çiçek açacak. Çocuklar neşe saçacak. Sırılsıklam aşık değilim karıma, hatta hiç değilim fakat e artık bu yalnızlık yetti canıma.
Burada takılıp muhabbet edeyim diyorum, kız vereyim mi diyor. Ya ver vermesine de nasıl? Konuşarak mı? Kimisi küser, kimisi trip atar, kimisi küfür eder. İnsan yalnız olunca İnternete girmemeli bence.
Fazla yalnızlık kötü. Ama yalnızlığın boyutları vardır. Eğer anne baba veya ailede konuştuğun biri varsa bu iyi bi yalnızlık. En azından birileri var.
Ama bazıları var ki hiç arkadaşı yok bir evde tek yaşıyor iş ortamından da izole. O işte insanı mutsuz eder tamamen.
yalnızlık güzel ama çok hüznlü. sonbahar gibi bişey yalnızlık. renkleri güzel ama o renklerin solacağını bildiğin mevsim. yalnız değilken en fazla başkaları ağlatır seni ama yalnızken başkasına da gerek kalmaz. dediğim gibi güzel ama hüzünlü...
Tecrübe ve olgunluk başka şey bak
Erkeksiz yaşanmaz
Kadınsız yaşanmaz
Cevap
37Cevap
Hayır tabi k ide memnun değilim. sevgilimin olmaması beni üzüyor çünkü kim istemez ki sürekli sevilmek değer görmek el ele tutuşmak bunlar insana yaşadığını hissettiren şeylerdir. bu yüzden de mutlu değilim. ama arayış içinde de değilim.
Kimi zaman güzel geliyor olsada , genel anlamda pek de öyle görüldüğü gibi değil.
Fakat bu duruma alışmaya başladım iyi kötü.
Eğer bir gün sevgilim olursa ne yaparım hiç bilmiyorum.
Heralde hazırlıksız yakalanicam.
Sevgilim olsun istemedim, istemem de. Ama ikizimi bulsam fena olmazdı yine de yalnızlığı seviyorum ♪
Yalnızlığımla barışığım ama depresyona girmemek için barışığım. Çok isterdim bir sevgilimin olmasını.
Yalnız değilim ama yine de cevapladım. Çevremdekiler beni bilir, yalnızlığı çok severim.
Çok mu 🤪
Evet.
Nikinin anlamı nedir
Meslek kendisi.
Nedir işte
Araştır.
Sağol yavrum
Höst. Geri bas.
Garisizlik çok kötü bir şey bak. 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadındaki garilar bulun beni 🤪
Çok matah bir yanı yok. Etrafında hayat akarken daha özgür hissediyorsun. Eksi yanı ise hayatına birini alırken o rahatlığa alıştığın için dahil etmekte zorlanıyorsun.
bazen yalnız olmak istiyorum bazen kalabalık ortamda olmak istiyorum değişiyor ya
Şu anlık halimden memnunum, gerçek aşkı bulacağıma dair umudum hep var..
Genel olarak sevmemeye çalışıyorum çünkü böylesi daha iyi ama arada üzülüyorum
Ömürlük yaşamınızda gençliğinizde hür ve özgürlük için yanlızlığı seçin, yaşlılıkta ise sizi sahiplenecek eşi bulmak şimdiden arayışa geçin.
Nerde o yanlızlığı seviyorum deyip takıldığı kızları üzen puşt erkekler, burada mı?😑😂😂😂😌
Burdayım
Puhaha
Buraya bir atom bombası bırakalım
@lokiningecesi gisganç garı 🤪
Bom
Çok ayıp
Bir adet meme bari bırak 🤪
yalnız kalmayı sevmiyorum. ama ne zaman birisi ciddi bir şekilde sana birini bulalım dese bi isteksizlik çöküyor. uğraşmak istemiyorum daha fazla strese girmek istemiyorum.
Yalnızlıkla mutlu olmak sadece belli bir süre. Benim 6-7 senedir ilişkim yok ve yaş 30'a dayaninca bu durum üzmeye ve can sıkmaya başladı. İstiyorum olmuyor en kötüsü de bu
Kafam böyle çok rahat hiç bir erkeğin dırdırını çekemem.
Yanlış insanlarla olmakdan sa yalnız olmak daha iyi zor yanlarıda var tabi
Yanlızliği çok seviyorum memnun olmasam hayatıma birini Dahil edebilirim tabi
Hem ruhsal hemde çevre olarak yalnız olmaktan hoşlanmıyorum
uzun süredir yalnızm kafam rahat ekonomik olarak rahatladım ,.
yalnızlık gibi bir şey niye kız/erkek arkadaşlıkla bağdaştırınıp, basite indirgeniyor mk
kafam rahat bir sıkıntı yok bir süre sonra aramıyorsun zaten arada sevişip geçiyorsun
Bir süreliğine iyi gelebilir ama yalnızlık güzel bir şey değil
Yalnız olmaktan memnunum ama sevilmemek üzüyor
yalnızlığı seven biri olarak tam benlik bir soru olmuş gelip geçici insanlar yerine tek olmak en iyisi.
Arada bir birini istryebiliyorsun ama ne kadar yorucu olduğunu düşününce vazgeçiyorsun
Asıl yalnızlık çevrende birçok insanın olması değil seni anlayacak birisinin olmamasıdır.
tek sıkıntı biri bana sevgi göstermesi lazım ilgi görmem lazım
değer görmemek yoruyor mental olarak çünkü insanlar ne kadar çok değer veriyor birbirine.
yalnızlığı seviyorum cidden olması gerektiği gibi gelecek planı harika yapılıyor.
kafamı dinliyorum kimseyle muhattap olmuyorum açıp film izliyorum kitabımı okuyorum.
Bazen memnunum ama bazen boğuyor
çok daha iyi oluyor yalnızlık severim kimseyle uğraşamam kimseyi cevremde istemiyorum bu aralar
Meğerse nimetmiş ama farkına varmamışım.
Yalnızlığı seviyorum alıştım
bilmem hiç düşünmedim dhfbhkbd
cidden bu aralar sevgi eksikliği yaşıyorum herkes sevgilisi ile geziyor.
en azından canımın sıkkınlığı mutlu etmek için biri olsa çok güzel olurdu.
Gerçek bir yalnızlığı kimse sevmez
Yalnızlık kederim olmuş. Yalnızlıktan bıktım artık bi aile ortamı istiyorum
sevgili istiyorum ya sadece o olsun onunla beraber yalnız olim
kendimi sorguluyorum zaten ne gerek var boş adama gelip huzuru kaçırmasın.
Üzücü bir durum bu yaşıma kadar yalnız yaşamışım zaten
Yalnızlığı seviyorum
Düşmanım yok çok güzel
Sevgilimin olmaması beni üzüyor
Romantik bir ilişki yaşamayacaksam istemem.
Evet memnunum ve yalnızlığımı seviyorum.
Değiliz, başka seçeneğimiz yok sadece.
Kafa rahat misler gibi
Evet, memnunum
Evliyim ama yalnızım.
hem seviyorum hem sevmiyorum
yanlız olmak yanlış bir kalpte olmaktan iyidir.
yalnızlık hoş değil
Yalnızlık iyidir
neden yalnız olalım. sende olma.🤷♂️
Yalnızlığı seviyorum
Arkadaş istiyorum 😔
Dünyanın en büyük mutluluğu.
Memnunum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?