Aşk İlişkileri Yalnız olduğunuz için mi burdasınız? Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yoksa eğlence için mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Yalnız olduğunuz için mi burdasınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arayış içinde değilim. Takılıyorum kafama göre 0 0 Yorumla
SaklıTutkular Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Her ikisi de 2 3 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Hangisi daha ağır basıyor? Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Eğlence Yorumla Rookie_99 +1 yıl Eğlenceyi seviyorsun o zaman Yorumla
Aşkın50tonuğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İkiside 1 7 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Hangisi daha çok? Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl Eğlence Yorumla Rookie_99 +1 yıl Eğlence seviyorum diyosun yani Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl Evet Yorumla Rookie_99 +1 yıl Eğlenceli birisi misin Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl Yani evet Yorumla Rookie_99 +1 yıl Eğlenceli insanları seviyorum ya Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yalnız 0 10 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Yalnız mı yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ama yalnız hissediyorum o yüzden burdayım Yorumla Rookie_99 +1 yıl Ben yalnız yaşıyorum. Yalnız hissediyorum ben de. Arkadaşın falan yok mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır yok Yorumla Rookie_99 +1 yıl Vardır ya. Hiç arkadaşı olmaz mı insanın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok dediğime göre var Yorumla Rookie_99 +1 yıl Var mı yok mu? :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadın sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç yok Yorumla Rookie_99 +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla
dogu04 Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
FrankM Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı. Eglencesiney 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Arayış içinde değilim. Takılıyorum kafama göre
Her ikisi de
Hangisi daha ağır basıyor?
Eğlence
Eğlenceyi seviyorsun o zaman
İkiside
Hangisi daha çok?
Eğlence
Eğlence seviyorum diyosun yani
Evet
Eğlenceli birisi misin
Yani evet
Eğlenceli insanları seviyorum ya
Eğlence amaçlı kahve eşliğinde KS :D
Evet
Bilmem öylesine
Yalnız
Yalnız mı yaşıyorsun
Hayır ama yalnız hissediyorum o yüzden burdayım
Ben yalnız yaşıyorum. Yalnız hissediyorum ben de. Arkadaşın falan yok mu?
Hayır yok
Vardır ya. Hiç arkadaşı olmaz mı insanın
Yok dediğime göre var
Var mı yok mu? :))
Anlamadın sanırım
Hiç yok
Kaç yaşındasın
Kesinlikle
Eglencesiney