Erkek arkadaşım çok sosyal ve popüler. Ben ise çok çekingen ve sakin biriyim. Bu ilişkide kendimi kötü hissetmem normal mi?

Ben üniversite 1. sınıftayım hukuk okuyorum. O çoktan mezun olmuş çalışıyor şu an aramızda 5 yaş var.

bir partinin il gençlik kolları başkanı ve çevresi geniş. 2500 kız takip ediyor. Nasıl hepsini temizleyeyim zaten hepsi öylesine arkadaşım farkındaysan sen sevgilimsin diyor da ne bileyim 2500 kız…

ben alkol kullanmıyorum onlar arkadaş ortamında bira vs içiyor. Erkek arkadaşım çok yakışıklı bir avukat ve meslektaşlarından da haliyle çevresi geniş. Sürekli birileri çıkıyor karşımıza ve sonra onlarla masaları birleştiriyoruz. Bunu istemiyorum.

kalabalığın içinde elimden tutup bakın kız arkadaşım melis diye tanıtıyor kendimi böyle yabancı gibi hissediyorum. Sanki herkes çok mutlu çok rahat çok geniş bir ben ketum çekingen utangaçmışım gibi.

ayrılmak istedim ama ben seni seviyorum ayrılmak da istemiyorum falan dedi. Bilmiyorum ne yapmalıyım sizce

Erkek arkadaşım çok sosyal ve popüler. Ben ise çok çekingen ve sakin biriyim. Bu ilişkide kendimi kötü hissetmem normal mi?