okur musunuz?
sevgilim olmuştu kısa sürdü ama çok şey yaşadık ve sanırım beni kullandı gerçekten sevdi mi sevmedi mi bilmiyorum ama baya yakınlaşma yaşadım kendisiyle ve beni genelde umursamıyordu çoğu zaman mesajlara hep geç cevap veriyordu vs. eski sevgilimi unutamadım yapamıyorum dedi ve ayrıldı. her hafta ona yazdım yapamıyorum gelsin diye ve bir şeyler yaşayınca bitsin istemedim bana da söz vermişti çok inanmıştım söylediği herşeye. her seferinde bana olmaz seni mutlu edemem vs dedi. ağladım zırladım unutmak için elimden geleni yapıyorum psikolog gidicem. bu süre zarfında bana onu tanıyan arkadaşı ama samimi olmadığı bi çocuk yazdı onunla dertleştik unutmam gerektiğini hayatına bak dedi yardımcı oldu. sonra biz konuşmaya başladık ama ben yine ona dert yanıyodum o da flört gibi konusuyodu daha 1 hafta oldu ben seni mutlu edicem unutturmak istiyorum dedi ben de seni kullanmak istemiyorum benimle uğraşmak zor mecbur değilsin dedim her seferinde ben istiyorum dedi. flört olduk benimle çok güzel sohbet ediyodu asla onun gibi değil ama benim konuşurken 2-3 gün içim hiç rahat etmedi her gece ağladım. Geçen gün buluştuk ve yine asla onun gibi değildi çiçek verdi bileklik vs verdi işin asla hediyesinde değilim ama ondan görmediğim şeyleri yaptı gerçekten bana değer verdiğini hissettim. birlikte fotoğrafımızı paylaştım eski sevgilim de görmüş onu hala bir yerlerde görüp bakınca eskiye aklım gidiyo kendimi bok gibi hissediyorum tekrar onunla olmak istiyorum ama beni sevmediğini biliyorum hissediyorum. beni seveni değil de inatla sevmeyeni değersiz hissettireni istiyorum neden anlamıyorum. ona yazıp beni yanlış anlama ne yaptığımı bilmiyorum vs diyip konuşasım var ama doğru değil biliyorum. kendimi çok çıkmazda hissediyorum:(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer