Merhaba arkadaşlar ben ne yaptığımı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bilinçsizce yapıyorum her şeyi ve birçok insanı bu davranışlarımdan ötürü üzüyorum. Neden yaptığımı gerçekten bilmiyorum kötü bir şey yaparken o an düşünemiyorum ne yaptığımı her davranışımın ardında pişman oluyorum ama elimde değil. Davranışlarımın bedelini ağır ödüyorum ama hiçbir şeyi bilerek yapmıyorum. Bilerek yapmadığım çok şey var bu yüzden insanlar bilerek yaptığımı kötü olduğumu düşünüyor. Gerçekten kötü müyüm anlamıyorum kafam çok karışık. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende öyleyim ama en güzeli bu bence
Düşünmeden hareket etme
Örnek ver mesela
Bana yapma denilen şeyleri yapıyorum yanlış olan şeyleri. İnsanların beni uyarmasına rağmen…
Bazen diyorum ki bunu ben yapmadım ben olamam diyorum ama ben yaptım
Söyleyemeyeceğim derecede kötü şeyler
18 yaşımdayım
Aklıma çok kötü şeyler geliyor istersen özelden anlat
Neden yapıyorsun bu şeyleri yoksa birisi veya birileri seni buna zorluyor mu
Hayır kimse zorlamıyor kendim yapıyorum ama istemeden çok fazla yalan söylüyorum
Kötü dediğin şey herkese durduk yere yalan şöylemen mi
Durduk yere de değil aslında zorunda kaldığım için söylüyorum yalanları
Kötü dediğim sadece yalan söylemelerim değil keşke sadece yalan olsa
Bambaşka noktaya geldi hayatım anlatamayacağım derecede kötü ve ciddi şeyler
Çok mu kötü şeyler kendine mi zarar veriyosun yoksa başkalarına mı
Hem kendime hem başkalarına. Çok fazla
Mesela bende biraz sana benziyorum bazı şeyleri neden yaptığını umursamam filan yapıyorum tabi sonuçları çoğu zaman benim için kötü oluyor ama sen gibi çok kötü şeyler yaptigimi veya sürekli yaptigimi düşünmüyorum
Yaptığım olaylardan örnekler versen aslında daha iyi bir şekilde yorum Yapabilirim
Maalesef söyleyemem. Çevremdeki insanlar bana hep çok akıllı Zeki bir kız olduğumu söylüyordu. Bok yoluna düştüm şimdi geri dönülmesi çok zor belki de imkansız bir yol. Kendimden hiç beklemediğim şeyler. BÖyle olaylar en son benim başıma gelir diye düşünüyordum. Ve geldi. Hala çok şaşkınım yaptıklarıma
Durum ne kadar kötü gözüksün herzaman bir çıkış yolu vardır sadece hatalarını tekrar etme
Kötü bir insan mıyım diye sorguluyorum kendimi. Hiçbir şeyi isteyerek yapmadım hala kötü şeyler yapıyorum aslında hala çok fazla yalan söylüyorum.
Hatalarımı tekrar etmiyorum başka bir hata yapıyorum. Ama sanki birden oluveriyor bunlar. Elimde değil gibi istemeyerek oluyor. İntihar etmeyi bile düşündüm çünkü ailem yaptıklarımın bir kısmını öğrendi ve konuşmuyorlar benden güvenmiyorlar
Anlayamıyorum kendimi tuhaf bir insanım, kimse anlayamaz
Ne yapmış olabilirsin bu kadar kötü ve sürekli kötülük ne Yapıyor olabilirsin seri katil misin
Bilmem
İlgimi çekmeye başladın tanımak isterim seni
Pişman olacağın şeyleri yapma derim
Ben sadece düşünceni Merak ediyorum bu konular hakkında
Bırakta orası bana kalsın pişman olmak filan
Kendimde bulamıyorum cevabı. Yaptıklarımı ben değilde içimde olan başka biri yapmış gibi. Bir bedende birkaç karakter taşıyor gibiyim
Kişilikik bozukluğu veya Çoklu kişilik veya șizofreni gibi ileri derecede psikokjik bir hastalığın olabilir
Bende öyle düşünüyorum.
Seni tanımama izin verir misin
Noldu kayboldun
İç sesini dinleee