Lütfen beni yargılamayın🥺 Ne yapmalıyım?

Instada hikayelerimi görüp benden hoşlanan bi çocuk vardı bi arkadaş geldi senden hoslanmis tanışın dedi çocuğun tipine baktim begenmedigim icin kabul etmedim ama arkadasimi kiramadigim için tamam yazsın dedim çocuk yazdı bi sürü bostan bahane uydurup yazma olmaz dedim hatta ayni okulda olmadigimiz icin uzak mesafe bile dedim yani o kadar saçmaladım ama aynı mahalledeyiz mesajlarına görüldü attim pas vermedim. ARADAN 1 SENE GEÇTİ çocuk bizim okula geldi beni çoktan unutmuştu ben onu görünce etkilendim anlam veremediğim bi his oluştu
Duydum ki bizim okuldan sevgilisi varmış daha sonra uyum sağlanamadığı için okuldan gitti sevgilisiyle ayrıldığını duydum yazdım instagramdan cevap verdi hemen iyi anlaştığımızı düşünüyordum bildiğiniz ilgiye boğuyordu çok bağlandım ama bizim okuldan olan exini unutmadığını duydum direk ters bi tavırla konuşmayı kestim
Sevgilisiyle baristilar aradan uzun bi zaman geçti tekrar ayrıldılar ben duramadım yine yazdim cocuga eski sevgilisinin konusunu hiç açmadım biz yine kaldığımız yerden devam ettik o kadar ilgi veriyorduki bana sonra exi bana yazdı hâlâ aklı bende seni sevmiyor falan dedi inanmak istemedim benim bilmediğim bi priv hesabi varmış çocuğun ve ordan exine gönderme yapıyormuş bunu öğrendim çok üzüldüm ama bende hesabimdan baskasina gönderme yapıyormuşum gibi yaptım bu kim diye sorması icin sordu senin yaptığının aynısını yaptım dedim o gün koptu bütün bağlar
Ve biz bu bütün konuşmalar olurken hic bir kere bile bulusmadik ben bi kere buluşmak istemiştim erken demisti
Temamız kalpliydi ilgiye boguyordu aşkım diye hitap ediyordu bende sevgili moduna girmiştim ama ona sorsan sevgili değildik zaten öylede dedi
Sonra bunun exi olan kızla başka bi konu için saç baş kavga ettik ben tek gittim kız bi arkadaşıyla gelmisti biz kavga ederken diğer kız videomuzu çekmiş bunun farkında değildim kız beni yendi kesin bu videoyuda sevdigim cocuga göstermiştir rezil oldum yani tekrardan baristilar
Güncellemeler
+1 yıl
Ayni mahalledeyiz hiç karsilasmayiz ama bazen hiç beklemediğim anda karşılaşıyoruz kaçacak delik ariyorumBen gerçekten ona aşık oldum hiç bulunmamamiza ragmen sadece onu bu kadar sevdim ondan başkasını düşünemiyorum Belki acınacak durumdayım ama gerçekten aşık olanlar anlar beni
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç bulusmadik yüz yüze konusmadik
Lütfen beni yargılamayın🥺 Ne yapmalıyım?