Sevgilimle aramız soğuyor gibi ne yapmalıyım?

bi kac haftadir sevgilimle aramiz hafiften soguyor ve bu beni cok üzüyor. Benim gözümde aslinda büyük degisiklikler olmasada , onu cok üzen seyler yapiyormusum. örnek vermek gerekirse, eskisi kadar sik aramiyorum, snapten eskisi kadar snap atmiyorum, genel olarak az ilgi verdigimi düsünüyor ve sevmedigimi düsünüyor. ama her bulusdugumuzda gene canim cicim gibiyiz. ben onu hala cok seviyorum ve bunu iletiyorumda ama bir itin evladi bunun icine kurt düsürmüs ve takmis kafaya. sen artik eskisi kadar sevmiyorsun, ilgilenmiyorsun söyle böyle. ki olabilir, son zamanda cok disari cikiyorum arkadaslarla ve oda okul isleriyle ugrasiyor ve eskisi kadar ilgi vermiyorum. bende okuldayken yaziyordum ona durmadan. okulum biteli geziyorum ve daha az yazisiyoruz ama buna ragmen hemen hemen her üc, dört günde bi bulusuyoruz zaten. ben cok mutlu oluyorum onu görünce, öpücüklerle boguyorum. izah da ediyorum durumu ama varamiyorum biyere. her aradigimda somurtuyor, simdi bide hasta oldu, sabah corba getirdim bebegime, annesi babasi sikinti cikarmiyacagini bilsem eve gelip kendim bakicam ona oda mümkün degil , kafayi yemek üzereyim , ne yapayim arkadaslar.

Sevgilimle aramız soğuyor gibi ne yapmalıyım?