Öncelikle merhaba arkadaslar. Benim sorunum sevgilimle aramizda bir soğukluk olmasi. Erkek arkadasim gunu gunune uymayan biridir. Ayni sehirde olamadigimizdan dolayi yuzyuze konusma firsatimiz cok bulunmuyor. Sadece mesajlasabiliyoruz. Kendisi surekli disarda oluyor ya da bilgisayar basinda... bana vakit ayirmadigini dusunuyorum. 1 defa ayrilmayi denedim fakat benden ayri kalmak istemedigini soyledi. Ama soyle bir durum varki beraber olsak dahi benim varlığimdan bile haberdar olmadigini dusunuyorum. Tum gun boyunca baska seylerle ugrasiyor ve benimle nerden baksaniz 10 dakika konusmayi cok goruyor. Bu son zamanlarda da konustugumuz siralar surekli beni kucuk dusurucek laflarda bulunuyor. Yerin dibine gomse daha iyidir yani. Bende kendimi ondan cekmeye calisiyorum , elimden geldigince soguk davraniyorum fakat onunla da konusmadan duramiyorum. Surekli onu dusunuyorum ve onun tarafindan dusunulmemek gercekten cok aci veriyor... Acaba dikkatini cekmek icin ne yapmaliyim? Veya ondan uzaklasabilmek icin nasil ugraslar edinmeliyim? Hiç olmadi nasil ayrilabilirim? (Ya da ayrilmaliyimiyim hic bilmiyorum...) goruslerinizi yazarsaniz cok sevinirim ^^ biraz fazla detaya indigimin ve uzun bir yazi yazdigimin farkindayim ama cok sinirliyim su siralar, okudugunuz icin tesekkur ederim ^-^
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmam gerekiyor lutfen soyleyin :/
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar