sevgilim arkadaşları ile il dışına gezmeye gidecekti.
4 gün önce eve arkadaşları gelmiş, akşam 8'de napıyosun diye mesaj attım bana gece 1'de arkadaşlarla oturuyorduk ben uyuyacağım iyi geceler dedi ben de iyi geceler dedim.
ertesi gün de il dışına gittiler. sabah günaydın yazmış ona cevap verdim gün boyu hiç yazmadı napıyosun diye.
ertesi sabah da aynı günaydın yazmış ona cevap verdim yine gün boyu halimi sormadı.
bugün de aynı. benim de canım sıkılıyor artık. bugün geri dönmüş ama benimle ilgilenmediği için hiç yazasım gelmedi.
ögle vakti yolladığım kalp mesajına daha yeni kalp koymuş 12 saat sonra.
bana kalırsa ihmal ediyor beni. insan gün içinde hiç mi yazacak vakit bulmaz? günaydın mesajını da ayıp olmasın diye atıyor herhalde.
benim sorum, ben ona "napıyosun" yazmalı mıyım? önceden hep yazıp üzerine düştüğüm için artık o çabalasın istiyorum yazasım gelmiyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bak herkes mutlu oluduğu veya olacağı yerde olmak için çabalar bu hayatta. Bu kadar arkadaşlarına vakit ayırmak yerine sana vakit ayırmamasının sebebi seni istememesinden kaynaklı. Günaydın meselesi de cepte tutmak amaçlı. Unutma gerçekten seven bir insan vakit bulmaz vakit yaratır senle yan yana olmak için herşeyi erteleyebilir ama seni asla.! Takmıyor seni kısaca önceliği değilsin ve bu onun tercihi? Şimdi düşün bir daha sence ne yaptığı ne kadar önemli veya sen sormalı mısın? Benim cevabım büyük bir HAYIR.!
çok haklısın. yeri geldi ben de arkadaşlarım ile vakit geçirdim ama bana attığı mesajları en fazla 20dk geciktirdim onda da ciddi bir mesele ortasında isem. o ise 3 gündür halimi sormuyor bir "napıyosun" bile yazmıyor. sabahları da (öğle demek daha doğru) ayıp olmasın diye günaydın yazıyor herhalde artık böyle düşünüyorum. sabah yine hiç yazasım yok. anlar mı bilemem ama bu zamana kadar hep çaba sarf ettiğim için artık yoruldum o çabalasın istiyorum. çabalamazsa da bir adım atmaya gücüm yok artık.
Burcu ne sevgilinizin
aslan
Sizin ne
koç
Uyumsuz diye yorumladım
sabah "günaydın" yazmayayım dimi? ve gün içinde "napıyosun"? bir de buluşalım derse ne konuşayım bu konuda?
Sen olduğun yerde kal ve kafanı kimsenin karıştırmasına müsaade etmeyecek kadar meşgul ol. Üstündeki ağdan kurtul at onu kenara ve hayatına sessiz sakin güzel bir şekilde olduğu gibi devam et. Kimsenin üstünde düşme isteyen gelir zaten. Sen kuru bir günaydını mı hakediyorsun sadece? Tabiki de hayır. O yüzden sal herşeyi ama tavırlı olma kapris yapma ararsa konuş normal şekilde. Görüşmek isterse de önce kendine sor bu soruyu? Görüşmek istiyor muyum diye.. eğer cevabın evetse git görüş yanlış olmaz bu. Çünkü sen istiyorsun bunu
teşekkür ederim ilgi ve tavsiyelerin için hayatta hep mutlu olmanı dilerim 💜
😂😂👍
Sende ismin ne
O yazmayincaya kadar yazma artik. Hatta biraz gec yaz hatasini anlasin
yazmıyorum zaten 3 gündür ama biri de demiş ki "sen yaz belki o senden bekliyordur" diye. adam bana halimi sormuyor ben neden hep üzerine düşeyim? daha önce yazdım saatler sonra kısa cevaplar veriyor böyle yapınca da artık yazasım gelmiyor. attığı kalbe cevap vermeli miyim sence? 50dk olmuş
boş ver kalp malp bisey atma artik. Hatasini anlamiyorsa zaten sana deger vermiyordur
öyle yapayım sabah da hiç yazasım yok 3 gündür olduğu gibi. artık bir şey yazmayayım dimi? buluşalım derse bu durumu nasıl dile getireyim sence?
Olabilir
okumadın bile
Çok uzun