Belki ben abartiyorum, calisiyor isten geliyor tv izliyor, oyun oynuyor sonra uyuyor zaten bana hic vakti yok sanki ilgi bekliyorum ilgi istiyorum hani tripte atmiyorum ama yeterince soylemistim zamaninda zaten
Hic goruselim az falan demiyor
Milleti ozeniyorul ya cikip bi yemek yesek falan nebilim 8aydir birlikteyiz🥺 ilgisiz hissediyorum kendimi sevdigimden ilgi beklemek sucmu
Hic goruselim az falan demiyor
Milleti ozeniyorul ya cikip bi yemek yesek falan nebilim 8aydir birlikteyiz🥺 ilgisiz hissediyorum kendimi sevdigimden ilgi beklemek sucmu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu şekilde davranmasının sebebi
1- senden sıkılmış ve gitmeni istiyor olabilir
2- oküzdür
3- her halükarda kendine yeni bir rota çiz
2ncisi kesin zaten
Kendisi boyle yapisi boyle sıkıcı biri ben tam tersi deli doluyum ama herseyi ben yapmak ben soylemek istemiyorum oda yapsin biraz bana benzesin benimde yoruldgm oluyor
2 kesinse öküz seviyorsun demektir.
Seviyorsan zaten sorun yok. Onu öküzlükten biraz çıkartırsan da kişiliği normale döner ve sıradan hali seni sıkabilir. Bu yüzden boşver elleme
ilgi beklemek çok doğal ve sana zaman yaratmaması çok saçma ya
İlk defa böyle düşünen bir erkek gördüm
Çünkü doğrusu bu, ilişki sorumluluk demek.
Umarım bu düşüncen hiçbir zaman değişmez
Değişmez tabii ki, doğrularımın hep arkasındayım. zaman yaratabilmek özeldir bir kişiye.
Vallaha ben ilgisisizliğe gelemiyorum soğuyorum hemen bana yapılan bi saygısızlık olduğunu düşünüyorum
Kesinlikle öyle bir tutarlılığın olsun başta zaman yaratıyorsan devamında da yaratırsın ha yaramıyorsan sıkıntı vardır.
Ya işte sıkılıyorlar heveslerini alıyorlar olan kadınlara oluyor insan çok üzülüyor beni anlamana sevindim
Valla kadınlara genelde evet ama bizede oluyor bazen ya, e anlıyorum çünkü ilişki dediğin şey hayatına katmak vaktine ortak olmak ya.
Sevmiyorum işte böyle hevesini alıp gidenleri ilişki demek karşılıklı fedakarlık gerektirir
@ilaydaaaa_62 herşeyden önce karakter meselesi böyle yok hevesi aldım yeter karaktersizdir benim için onlar cinsiyeti farketmez, sorumluluktan korkan tipler onlar hep.
Ilgi bi kadin icin gercekten onemli, biz haftaya ailelermizi tanistircaz (sadece annelerimizi) bu ilgi konusunu takmamaya calsiyorum ama bazen gercekten ihtiyacm oluyor.. her kadinin oldugu gibi
e tabi yani herkesin sevdiği insandan ilgi görmeye çok ihtiyacı var ve zamanla azaldığını görünce olmuyor.
O senin sevgilin değil yanında bulunan birisi. Sevek böyle ilgisizlik yapmaz.. Ben zaten şaşıyorum hiç sevgisi olmayanları sevgil kabul etmeyi.
oyun oynamak yerine seninle ilgilenmesi gerektiğini bilmeli
Evet calistigi yorgundur diye ustunede gitmiyim diyorum
Suç değil hakkin tabiki ama oyuna zaman ayiriyorsa sana nasıl ayırmıyor sorsana ona sevmiyorsa seni de göstere uzmesin
Vallaha skldil artik hep ben hep ben birazda o sıkıcı tarafını bıraksa
İlgisiz olan erkek, keko olan çakal pic erkekler seviliyor zaten
Kanka bu olayın bizzat aynısını yaşadım ve sana tek tavsiyem sakın deme benimle ilgilen diye
Cok dedim ya artik demeyi dusunmuyorum neyapayim?
Kanka sana taktik veriyorum dinle işe yaramazsa gel tükür yüzüme
Bekliyom hahsjd
Kanka şimdi birinci asla benimle ilgilenmiyorsun demeyeceksin etkiye tepki sana nasıl davranıyorsa öyle davranacaksın meşgul olduğunu ona hissettireceksin onun mesajını beklediğini ona hissettirme asla sana yazdığı zaman trip atma yani ona karşı tepkili olduğunu belli etme canım cicim demeye devam yine ama mesela diyeceksin ki çok meşguldüm hayatım 2 saat sonra döneceksin sonra mutlaka sana diyecek neden böyle yapıyorsun diye işte burası kırıcı nokta aşkım neden bahsettiğini bilmiyorum diyeceksin işte o zaman ipler senin elinde
Sen adil yildirimin askerlerindenmisin yokksaaaaa ❤️❤️❤️
Vuhuuuuuu öpüyorum seni bebeğim ❤️❤️❤️❤️❤️
Kanka biliyorum ama asla uygulayamıyom ya
Hahahah aynen gercekten bende ayni sekil okdr zor geliyorki, ama normal oyle florlestiklerimde kolaydi taktiksiz hepsi pesimdeydi ama bu okuz okadar zorlaniyorumki karakteri boyle ama eminim
Kanka işte sevince taktik yapamıyor insan
Mutlu değilsen ayrıl o zaman.
Ayrilmak kolay bisey degilki kolaya kacmak istemiyorum
O zaman mutsuz olduğun her şeyi karşına alıp konuşacaksın. Aklına ne geliyorsa konuşun. Baktın devamında hala böyle kararını verirsin.
Haklisin..
Yani sen ayrilmadinmi ondan
Ne kötüüüü Seni ilgisiz bırakmasıı
Ne anlarsin
Ben seni haklı buldum farkındaysan 😏
Dalga gecer gibi geldi yorum
Hiçte bilee Ben gayet seni övdüm. Ama sen ne anlarsın
Aman iyi
Belki sıkılmıştır
Yok kendisi sıkıcı bi insan
Ben tam tersi deli dolu biriyim
Ozaman sıcaklardan dır o
Evet fotoğraf dan biraz 56 lık sezdim :) olsun ya fazla şey yapmamak lazım
56lik derken?
Delidolu işte :)
Ilk kez duydul bunu
Deli ye 46 derler sonra deliler gelince ortalık 56 oldu derler nasıl yeni duydun üzdün şu an
Valla yeni duydum😂 56 hosuma gitmedi ya rakam olarak
Şiirt in plaka evet ama ortalık 56 oldu napalm baksana herkes delirmiş durumda 😂
İlgi şart
Ayrıl