O kızı çıkarmasını söylemeli miyim?

Daha önceden buradan aynı konu üzerine soru sormuştum. Sevgilimin büyük bir İngilizce sayfası var ve oradan tanımadığı kızlarla iletişim halindeydi. Aramız bozulunca çıkardı çoğunu. Sonra birkaç tanesinin açık fotoğraflarını beğenince ben takipten çıktım bunu. Benim kendisini takip etmediğim bir dönemde çıkardığı kızlardan birisini geri eklemişti ama biz yine sevgiliydik, kişisel sayfasını takip ediyordum instagramdan. ben sevgilimin o sayfasına gizlice bakıyordum ama, sonra fark ettim ki o kızı eklemiş. Sevgilime bu konuyu açmadan o İngilizce sayfasını takip ettim takip ettim ve sevgilim anında o kızı takipten çıktı ben görmeyim diye ama kız takip ediyordu sevgilimi. Sonra ayrıldık 1 hafta kadar sonra gönlümü yaptı, özür diledi. O kızla aramda bir şey, arkadaşım da değil böyle arada bir kız dedi. Hem arkadaş hem değil, sen kızarsın diye sen görmeden sildim dedi. şu an üzerinden yaklaşık 3 hafta geçti, instagrama neredeyse hiç girmiyor, bana yeterince zaman ayırıyor. Ama bugün baktım merak edip, o kız sevgilimi hem kişisel hesabından, hem de İngilizce sayfasından takip ediyor. Konuşuyorlar mı diye şüphe düştü aklıma çünkü instagrama nadir giriyor. Sorun etmeli miyim bu durumu? Çıkarmasını söylemeli miyim kızı?

O kızı çıkarmasını söylemeli miyim?