Eşim annesindeydi. Düğünde bulusacaktik. Sevgiliykende böyle giyiniyordum ama hiçbir şey demiyordu. Evlendikten sonra degisti. Kiskanilmayi kisitlanmayi sevmedigimi biliyor. Düğünde bana bağırdı. Kolumu sıktı. Cocugumuz ağladı ona ragmen kizmaya devam etti. Bende agladim. Eve geldigimizde salonda uyuyakaldim. Kahvalti hazirlamadim. Benden özür dilemesini bekledim. Bana nefret ede ede bakti sadece. O mu abartiyor ben mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Yani çocuğunuz varmış, ayrıl derdim ama yazık olur herkese. Kocanı da kesinlikle haksız buluyorum, evlenmeden böyle kabul ettiyse ne bu hadsizlik? Bir de milletin içinde bana bağırma gibi bir durumu olsaydı ayağıma kul köle olana kadar affetmez, burnundan getirirdim. O haksız ve özür dilemeyi bırak yani kendini sana her türlü yolla affettirmeli bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani böyle bir sebepten ayrılma ama Onun yaptığıda acayip yanlış Erkeklerin yorumuna da baktım da Geneli "Açık giyinme sende" felan fistan demiş. Yahu kızın Babası bile açık giyinmesine karışmamış sen hayatına sonradan giren bir insansın isterse üstünde sadece kilot ve Sütyen olsun önüne dönmesini bileceksin. Lafa gelince Biz Laik ve özgür bir ülkeyiz demeyi biliyorsunuz ama? Bakışlarıyla Taciz etmek diye bir şey var. madem bakışlarına hakim olamicaksın Düğün gibi insanların açık giyinebileceği ortamlara gitme. Hatta mümkünse hiç sokağa da çıkma sen. Sokakta da istediği gibi giyinen insanlar var. Sana mı soracak nasıl giyineceğini? Sen kendini ne sanıyorsun? Adam mı oluyorsun kadının giyimine karışınca? Bunun anlamı "Kadın açık giyiniyorsa Tacizi, Tecavüzü hak eder." Bunun anlamı Bu. Şimdi ben böyle demek istemedim ayaklarını bırakın Bakışlarıyla insanları rahatsız etmek hangi kategoriye giriyor? Bu şarkı tam buradaki erkeklere gelsin. Çünkü tam uyuyor fıstık gibi 👌🏻https://youtu. be/k1K_But35u4
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Böcük kardeş iyi güzel hoş demişsin ama biraz da empati kur, evet olmasını istediğimiz ülke özgür, kimsenin kimsenin kılık kıyafetine karışıp yadırgamadığı ve gözleriyle taciz etmeden rahatlıkla her ortamda bulunabilecekleri… ama bir de realite var, sen kocasının yerine koy kendini, eminim bu adam herkesin karısı gibi giyindiği bir ortamda karısı açık giyiniyor diye rahatsız olmazdı, burada sorun karısının açık giyinmesinden kaynaklı çevredeki kadını gözleriyle düzen bakışlar, yani erkek olarak ne kadar modern ya da özgürlüğü savun kimse karısına düdükleyeckmiş gibi bakmalarını kaldıramaz, demişsin ya özgürlük istersen külotla gider diye, sana ancak buna cevap olarak “hadi ordan bakiim” derim. @uğurböceği0000
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen bende arkadaşın düğündeydim. Bi kadın vardı düğünde baldız mı neymiş Baya dekolteli giyinmişti. Bizimkilerle oturuyoruz arkadaşlarla Başladılar lafa Offf şuna bak bunu varya eve götürüp şöyle... Sonra böyle... ağır derecede cinsellik içeren istekli şeyler söylediler sarfettiler. Kocan da erkek bu tarz durumları illa gormus gozlemlemiştir. Şimdi Soruyorum sence haksız mı?
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMadem hoşuna gitmiyor böyle şeyler evlenmeden önce sana söylemeliydi... sende ona göre evlenirdin ya da evlenmezdin... evlendikten sonra böyle yapması hoş değil.. ama arada çocuk var birbirinizide seviyorsanız konuşup orta yolu bulun...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOnları evlenmeden en başta konuşacaktınız sevgilyken bazı şeyler görmezden gelinir ama evlilik çoluk çocuk olunca artık ebeyn olunuyor yerine göre hareket etmek lazım bekar hayatı gibi takılmazsınız sende oda iki taraf içinde geçerlidir bu yoksa düzen bozulur sıkıntı çıkar mutsuzluk olur tad tuz alamazsınız allah göstermesin boşanma aşamasına kadar gider oturun sakin sakin sorunlarınızı konuşun halledin aranızda çocuğınuz için bu çok önemli
10 Yorumla Eşin sana değer veriyor herkesten sakınıyor tabi kolunu sıkması yanlış ama evlenince üstünüze başınıza dikkat edin kendinizi kime göstermeye çalışıyorsunuz anlamış değilim. Evde kocanızın yanında açık ve bakımlı giynin dışarda da daha kapalı şeyler giynin. Adın çıksa bu kadın evli ama çok açık giyiniyor deseler eşinin de kulağına gitse daha mı iyi. yanlış yolda olan sensin
11 YorumlaDaha önce sorun etmeyip şu anda bu kadar etmesi rahatsız edici.. çık açık dikkat çekti ise dahi bunu o ortamda değil evde gelip konuşması gerekirdi.. sen abartmıyorsun
40 Yorumla
+1 yılO abartıyor senı oyle gormus begenmıs sımdı neden degıstırmeye calısıyor ama seninle konusup rıca ettiyse daha kapalı giyinmenı istiyorum dedi ve sen dinlemedıysen hatalı olan sen oluyorsun, muhtemelen akrabalarından cekınmıstır daha muhafazakarlar ise eger ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo abartiyor mk istedigin gibi giyin tapulu mali degilsin yalnizken canim keske baska bi sey giyseydin diyebilirdi kibarca konusabilirdi ne bu magara adamligi
20 Yorumla
+1 yılÇocukça kıskançlık triplerine girmiş açık giyinmenden rahatsız olmuş ise bağırmak yerine seni bir köşeye çekip kibarca uyarabilirdi. S@lak s@lak işler.
10 Yorumla
+1 yılKendini niye teşhir ediyorsun.
Herkes seni hayal etmiştir.
Tam olarak nasıl bir kıyafet giymiştin?
125 Yorumla- +1 yıl
🧠 al bismillah
- +1 yıl
@nisanisa01 Nisa sen o tiple çıplak gezsen de kurtarmaz
- +1 yıl
@kirazliiikek vurdu gol oldu
Soran+1 yılKeske sende kendini koysaydin da bir de seni gorseydik. İlkokul cocugu musum insanlarin tipiyle dalga gecmek ne asagilik kompleksli mikrop.
Soran+1 yılPick me seni
- +1 yıl
E sende kendini koymamışsın hatta gizlisin.
Soran+1 yılBen kimsenin tipiyle dalga gecmiyorum o egitimi aldim ben ama sen egitilmemissin kanka
Soran+1 yılMesele benim koymam degil onun başkasıyla dalga geçip kendini koymamasi
- +1 yıl
Şslzmmsnd o öyle bi şizofren işte. Ben üniversite 4. sınıfa geçtim bizim okulda da soyunan çok da erkekler o kızlara ne gözle bakıyor anladınız siz
- +1 yıl
Soran+1 yılAçık giyinmek insanlari basitlestirmez kimin bana ne gözle baktigi umrumda degil
- +1 yıl
@kirazliiikek ben hangi gözle bakildigini soylerimde engel yerim.
Ama şöyle söyleyeyim kim bilir kaç erkeğin banyosuna misafir olmuşsundur o düğünde giydiğin kiyafetle - +1 yıl
Cevabım ana soruyu sorana
- +1 yıl
Sorandan bildirim geldi ama yorumu açmadım okumaya değmez kendi kişiliğini ifade edebilse dişiliğini ön plana çıkarmazdı zaten Allah ihtiyaç vermesin öyle bi duruma çok yazık dünya hayatı nehir gibi akıp geçiyor
Soran+1 yılKendin güzel oldugun için değil pick me oldugun için begenmiyorsun. Tiple alakali kimse bir şey dememisken tipe girmen peki.
- +1 yıl
Mahalle karısı gibi ağzı var leş soran varoşunun malın meme açıp gezen mahalle karısı
- +1 yıl
Açık giyinmek kadını ucuzlatır
- +1 yıl
Sadece görünüşü değil ağzı da ucuz bunun mahalle karısı
Soran+1 yılBenim yaptiklarimi sen yapamiyorsun diye mi kiskaniyosun yobaz. Niye bu kadar ilgilendiriyor seni hemcinslerinin giyimi
Soran+1 yılPuahhahah konyalisin galina sen
Soran+1 yılTamam en namuslu sensin kenar mahalle dilberi
Soran+1 yıl@ardayanliz ne duusnduyun umrumda değil cinsellikten baska hicbirsey duusnmeyen dag ayisi
Soran+1 yıl@ardayanliz sevgilin varsa ayrilmayin sakin başkalarına denk gelme kanka
- +1 yıl
bunlar ne içiyo awq bana da bu kafadan lazım
- +1 yıl
açık giyinmeyin diyip açık kız almayın o zaman lan iki yüzlü pcler
- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin içinde bağırılmaz öyle. Ayıp denen bir şey var.
10 Yorumla
+1 yılTabikide o haksız bir kere seni seven düşünen biri başkalarının içinde sana bağırmaya kalmaz evlenmeden önce de öyle giyinidigin vakit niye kizmiyordun ayrıca beni bir köşeye alıp orada istediğini diyebilirdin niye herkesin içinde bana böyle davrandın diye al karşına konuş umarım bir daha yapmaz çok kaba düşüncesizce davranmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl olsa imzayı attı artık gerçek yüzümü gösterebilirim diyen tiplerden boşanınca da rahat bırakmaz bu tipler onun için evlenmeden önce her şey açık bir şekilde konuşulmalı
00 Yorumla Kocan köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş. Belki dr sadece ailesinden akrabasından çekinip böyle demiştir böyle yerlerde daha özen göstersen birlikteyken istediğin gibi giyinsen
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa şu erkekleri bi anlamadınız mk, nerde nasıl gitinilmesi gerektiğini öğrenin artık, muhtemelen akraba düğünü, açık giyinip adamı neden o prtamda huzırsuz hissettiriyorsun? Zaten normalde çok karışmıyormuş bence sende bokunu çıkarma
029 Yorumla
Soran+1 yılBenim acik giyindigimi biliyordu zaten. O zaman evlenmeseydi benimle. Benden utaniyor mu yani. Nerede nasil davranmasi gerektigini bilmiyor demekki
Cevap sahibi+1 yılAçık giyindiğini biliyorsa bu sana her istediğini olmayacak yerde giyme hakkını vermez diye düşünüyorum, belli ki yakın çevresinin olduğu ortamda o şekilde açılman adamı rahatsız etmiş, keşke evden çıkmadan kıyafetnin üstünde nasıl durduğunu sorup öyle gitseydiniz
Soran+1 yılYoo yedimde neysem yetmisimde de oyum. Ben öyle uygun gördüm
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman sen böyle devam et, oranı buranı kocanın yanında aç, millette aç köpek gibi gözüyle becersin seni… kocanın bundan mutlu olmasını mı bekliyorsun? Ya da o şekilde kocanın yanında bakışlar seni ayrıca tahrik mi ediyor?
Soran+1 yılHerkesin içinde bagirmasi mi gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılO ayrı bi hayvanlık yapmış ama bu senin tamamen haklı oldugun anlamına gelmiyor
Soran+1 yılOnu savunman gerektigi anlamina da gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılHem mini hem dekolte, göğüsler meydanda, iç çamaşırının görünme olasılığı da yüksek, böyle bir durumda kayınpederin olsa yine bakar, fiziğinde düzgünse bu şekilde her erkek tahrik olur, aç bi memleketteyiz o yüzden seni o gün hayal eden çok olmuştur, yani amacına ulaşmışsın
Soran+1 yılAmacim o degildi bir kere ne alaka. Sizin zihniyetiniz kötü. Düğün zaten süslenmek eglenmek için
Cevap sahibi+1 yılÖyle yiyecek gibi çok bakan oldu mu?
Soran+1 yılYoo
Cevap sahibi+1 yılBu kadar tahammülsüz olduğuna göre ayrıl bece o adamdan ki buna hazır gibisin zaten
Soran+1 yılEvet ayrilacagim
Cevap sahibi+1 yılNormalde anlaşabiliyor muydunuz mesela?
Soran+1 yılÇok iyi anlasiyorduk. O kadar asiktim ki yani anlatamam. Sürekli sariliyorduk opusuyorduk vs. Çok emek verdik iliskimize uzun senedir birlikteydik evlenmeden önce ama bu yaptiklarindan dolayi sogudum
Cevap sahibi+1 yılEee şimdi sevişmeden nasıl duracaksın
Soran+1 yılSogudum diyorum ya
Cevap sahibi+1 yılTamam soğudun ama cinselliği seven birisin… ne kadar süre ilişkiye girmeden durabileceksin
Soran+1 yılKendi kendimi tatmin ederim vibratör var
Cevap sahibi+1 yılKocan vibratörden kıskanmıyor mu seni
Soran+1 yılKendi aldi. İlk önce karsisinda vibrator kullanıyorum sonra kendisi giriyor icime. Çok tahrik oluyor
Cevap sahibi+1 yılO içindeyken vibratötü agzına verdiği oluyor mu aynı esnada
Soran+1 yılDenemedik
Cevap sahibi+1 yılPeki sevişirken hiç başka erkek ya da kadınları o ortamın içindeymiş gibi sesli konuştugunuz oldu mu daha önce
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılMesela o gün sana kızmasaydı ve eve gelir gelmez seni yataga yatırıp düğündeki sana karşı olan bakışlardan tahrik oldugundan seni defalarca becerseydi bu seni ayrıca tahrik edermiydi, ya da kızenin seni nasıl yiyecek gibi baktıgından bahsederken konuşarak seni becermesi hoşuna gidermiydi
- +1 yıl
Bence de seninle evlenerek gav@t oldu
Soran+1 yılHer yorumun altina yorum yazmis puahhahahha kuduruk kezban
- +1 yıl
Benim fikrim şu ki bende eşimin açık giyinmesini istemem tabiki bunu söylemenin milyon yolu var eğer bu bardağı taşıran son damla değilse
Şöyle bir durum sorun sen değilsin sorun öyle giyindiğinde etraftaki diğer erkeklerin gözleri ve kafalarında aralarındaki konuşmalarında empati kur sen o durumda olsaydın diğer kadınlar kocan hakkında kötü düşünceli ve aralarında bu konuyu konuştuklarını duysaydın veya duymana bile gerek yok kimin ne oldu uzaktan belli bilirsin soruyorum şimdi eşinin seni dinlemesini mi isterdin yoksa giyimime karışma demesini mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılçokmu açık giyinmiştin arkadaşım eminim salondaki erkeklerin gözü kesin üstündeydi hop oturup hop kaldırmışındır eminim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAbartmış bence. Eşinin giyimini bilen biri neden bu kadar uzatmış konuyu
010 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince böyle oldu. Kime begendirmeye calidiyorsun kendini diyor birde. Mesaj geliyor yanima geliyor kiminle mesajlasiyorsun fiye
- +1 yıl
Onun sana hiç güveni yokmuş. Evlenmeden söyleseymiş evlenince böyle giyinemezsin şöyle yapamasızsın böyle yapamazsın diye. Tamamen saçmalık. Benim eşim açıksa ben onu yeni öğrenmiş gibi Bi düğün sonrası yargılayamam
Soran+1 yılGuvenmedigi biriyle niye evlenir adam
- +1 yıl
Aynen öyle. Bu kadar kısıtlamak kötü bir şey
- +1 yıl
Açık giyinmek zaten teşhircilik yüzde yüz güvenilmez bir şey
- +1 yıl
Mesele güvenilirlik veya teşhircilik değil. Eğer açıklığı kabul etmiyorsa bunu başta evlenmeden söylemeli
Soran+1 yılNoldu çok mu zoruna gitti acik giyinmem. Kendimi kimseye begendirmeye ihtiyacim yok ben sen degilim. Kendimi nasil güzel hissediyorsam öyle giyinirim. Kezban yobaz seni defol burada
- +1 yıl
Benim ihtiyacım olsa ben soyunurdum.
- +1 yıl
Ya bayanlar neden kavga ediyorsunuz herkesin görüşü kendine
Soran+1 yılEvet sen sadece soyunarak kendini baskalarina begendirevilirsin çünkü baska bir islevin yok kezo
- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılKısa giymiş olsan bile bu şekilde tepki vermesi kabul edilemez. Bazı şeyler aile içinde kalmalı.
10 Yorumla
+1 yılSenı oyle kabul etmıs sonradan laf soylemeye hakkı yok.. Ozur dılemesı gereken o
10 YorumlaYani evliyken biraz daha dikkat etmek gerekir bana göre bağırması da cok yanlıs
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel olmuşsan kıskançlığını böyle ortaya koymuştur. Ama biraz ökküzlük yapmış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. sevgiliyken kabul ettiyse şimdi de bişey demeye hakkı yok
00 Yorumla
+1 yıldaha da ilgi falan verme buna m0nyak adam ya her şeyi kendilerine hak sanıyor 0ptallar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. Hemen kurtul ondan yoksa hayatın çekilmez bir hal alır
00 YorumlaAy valla nerden buluyorsunuz böylelerini kıskanıyormuşmuşta hadi ordan be
00 Yorumla
+1 yılabartmış resmen zaten senin çık giyindiğini bilmiyor mu
00 Yorumla
+1 yılEvlendikden sonra degisen erkege ayar oluyorum ya basindan izin verme ya da sonuna kadar devam et
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMax 23 yaşında biri bunu yazan neden böyle olduğu baya baya belli
10 YorumlaHerkesin içinde bağırması doğru değil, fakat yanlız kaldığınızda öyle hoşuna girmeyip giymemeni güzellikle söyleyebilirdi. Onun yaptığı senin Insanlarin içinde aşağılanmış ve değersiz hissettirir.
00 Yorumlao tabiki de genellikle erkekler evlenince değişiyor bir daha öyle yaparsa veya şimdi ayrılmakla tehdit et totosu fıs fıs etsin peşinde dolansın az kolumu sıktı diyorsun bildğin şiddetin ön habercisi
00 Yorumla
+1 yılkız siz niye erkenden evleniyonuz bi de nerden buluyonuz böyle adamları delircem ya iyi bari kahvaltı hazırlamamışsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılNe giymiştin ki bide düğüne zaten beraber gitmediniz mi orada mi gördü seni bu
00 Yorumla Kesin denyonun birinin bakışlarını yakalamıştır
10 Yorumla
+1 yılSeni ve düşüncelerini önemsemiyor böyle bir insanla hayat geçirmek çok zor boşanabilirsin
10 YorumlaBence ondan vazgeçeblileceğini gösterki senin kıymetini bilsin küçük bir oyun oyna
00 Yorumla
+1 yılGüzelce düğün den sonra uyarabilirdi. Insanlarin içinde bagirip kolunu sikmak ne ya
00 Yorumla
+1 yılSana gene gece işi düsecek taklma bu seferde sen dersn özr dilee öyle yoksa yok😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOh ne güzel dünya evde herif olsun gtu basi açıp gezeyim ilgi çekeyim sonra erkekler için değil kendim için giyiyorooommm, kisitlanmayi sevmiyorooomm diye ciyak ciyak ötün. İyi yapmış.
06 Yorumla- +1 yıl
kapalı alsın o zaman awq hem açık saçık görüp alın evlenin sonra kısıtlamaya çalışın yok yaaa
Cevap sahibi+1 yıl@zPSiCoPaTa kimse kimseyle açık saçık olduğu için evlenmiyor Max kadın işte ne anlatıyom ki sen her yerini aç gez banane ne laf anlatıyon
- +1 yıl
o zaman niye gidip kapalı dindar biriyle evlenmiyonuz da şort giyen kızlarla evleniyonuz max tc erkeği zekası işte
Cevap sahibi+1 yıl@zPSiCoPaTa he he
- +1 yıl
mal
Cevap sahibi+1 yıl@zPSiCoPaTa he he :d
+1 yılSurat yapmaya devam et de boşuna kızmış o hatalı sonuçta onun yanındasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen aile baskısından dolayı bagirmistir "oğlum siz evlendiniz artık biraz ağırbaşlı olun" gibi cümle türevlerinin etkisinde kalmıştır.
00 YorumlaNeden kocanla dügündemi karsilaştin ablasi sen
02 Yorumla
Soran+1 yılDüğünde bulustuk annesindeydi o onlarla geldi
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSende ona bağırsaydın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılne kadar açık olduğu önemli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvli kadınsın giyimine dikkat et
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz tavır yap o gelir zaten
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kıskançlık krizine girmiş
00 Yorumla
+1 yılkizmasina sebep olacak aciklik neydi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu açıktı kıyafetin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılsende ona bağırsaydın
00 Yorumla
+1 yılhemen boşa
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli barklı kadınsın açılıp ne yapcan
019 Yorumla
Soran+1 yılBen böyle güzel hissediyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılKocana açıl saçıl odanda
Soran+1 yılOnunla asla yatmam bir daha
Cevap sahibi+1 yılAdam haklı böyle evlilikmi olur böyle kadınmı olur
Cevap sahibi+1 yılSevgili olsan başka erkeklerlede yatsan haklısın derim
Soran+1 yılBir magara adami daha
Cevap sahibi+1 yılAdamın tepesine çıkmışın sana çok yüz vermiş
Cevap sahibi+1 yılSenin aradıgın koca karısını elaleme paylaşan tiplerden olcak geniş tirolardan
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBulursun boşan
Cevap sahibi+1 yıl@Erspartac öyle bişey istiyor ortaya karışık
Soran+1 yılÖyle bir şey istemiyorum. Kocamdan baskasina dokundurtmam kendime. Rahattan kastim kiskanc olmasini istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYani pas atayım dışardakilerede rahatca
- +1 yıl
Ablam mesele sadece kıskançlık değil buna eminim böyle bir sebepten boşanma falanda dinleme yazık olur size durum şu kocanız sizi çok seviyor ve başkalarının iğrenç konuşmalarında yer almanı istemiyor açık giyindiğinde ne kazanacan hiçbişey kocanı kaybedersin biraz daha dikkatli olup anlayış göstersen ise kocanı daha çok daha iyi bi şekilde kazanırsın sırf onun için giyimine dikkat etmen bunu göstermen emin ol ikiniz için çok daha iyi olacak umarım durum güzellikle düzelir ve çok daha mutlu olursunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden hala kocan?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYatakta bir süre uzak dur
00 YorumlaKeşke sordaydin ya
19 Yorumla
Soran+1 yılNe sorcam
- +1 yıl
dış kapının dış mandalı olduğu için kocası sormamış işte ablacım :D
Soran+1 yılHe izin mi alacaktim birde bunu giyebilir miyim diye
- +1 yıl
bilmem kocan ya hani belki sorulabilirdi. en yakın arkadaş hani falan pek bilmezsin sen ama :D
Soran+1 yılGerek yok ona sormama ben ne istersem giyerim
- +1 yıl
tek yaşa o zaman özgü bireysin sonuçta kimse sana ne yapacağını söyleyemez :D
Soran+1 yılÖyle yapacağım 😃
- +1 yıl
aferin devam yalnız kalıp ilgisizlikten hüngür hüngür ağlamaya.
İki taraf da hatalı
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hatali oldugumu düşünmüyorum. Zaten biliyordu böyle biri oldugumu. Ben degismem
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılçokmu açık oldu kıyafetin
00 Yorumla
+1 yılCokmu acık
00 Yorumla
+1 yılTekrar giyin 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Çok aptalca
00 Yorumla
+1 yılBunları gördükçe evlilikten korkar oldum
00 Yorumla
+1 yıldinleseydin adamın sözünü madem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDekolte mi
00 Yorumla
+1 yılAçìk giyinme sende
02 Yorumla- +1 yıl
kapalı alsın o zaman lafa bak
- +1 yıl
Evet
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam dün düğünde açık giydim diye bana herkesin içinde bağırdı. Özür bile dilemiyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler