Biz kendimizi sevmezsek başkaları da bizi sevmez sözü doğru mu biraz uzun bir sorum var hepsini okuyup fikirlerinizi yazar mısınız?

Merhaba ben Aslı 26 yaşındayım tek çocuğum. Küçük yaştan beri anneanne ve dede ile kalıyorum annem ve babam çalışıyorlar. Küçük yaştan beri 3 kez kalp ameliyatı geçirdim bu yüzden de hiç evlenebilme şansım anne olabilme şansım yok doktorlarım önerisi bu yönde. Ama benim Aslı sorunum sakin saygılı bir kızım birsürü kız arkadaşım da var ama hiçbir erkek beni bu yaşıma kadar sevmedi hiç çıkma teklifi almadım inanmayacaksınız belki ama çok içime kapanık oldum hep erkeklere karşı. Bu yüzden de kimse sevmedi beni. Ben kendimle barışık olamıyorum beni tanıyan tüm kasımlar çok güzelsin çok iyi kalplisin dedikleri halde hiçbir erkek bana karşı bişey hissedemiyor ben kendimi asla beğenemediğim için sürekli kendimi suçladığım için mi sevilmiyorum? Hiç evlenememek zaten çok üzücü keşke tek bir kere sevilseydim. Bide benim sevdiğim biri oldu ama o başkasını seviyordu bu yüzden ona açılamadım.

Biz kendimizi sevmezsek başkaları da bizi sevmez sözü doğru mu biraz uzun bir sorum var hepsini okuyup fikirlerinizi yazar mısınız?