Merhaba ben Aslı 26 yaşındayım tek çocuğum. Küçük yaştan beri anneanne ve dede ile kalıyorum annem ve babam çalışıyorlar. Küçük yaştan beri 3 kez kalp ameliyatı geçirdim bu yüzden de hiç evlenebilme şansım anne olabilme şansım yok doktorlarım önerisi bu yönde. Ama benim Aslı sorunum sakin saygılı bir kızım birsürü kız arkadaşım da var ama hiçbir erkek beni bu yaşıma kadar sevmedi hiç çıkma teklifi almadım inanmayacaksınız belki ama çok içime kapanık oldum hep erkeklere karşı. Bu yüzden de kimse sevmedi beni. Ben kendimle barışık olamıyorum beni tanıyan tüm kasımlar çok güzelsin çok iyi kalplisin dedikleri halde hiçbir erkek bana karşı bişey hissedemiyor ben kendimi asla beğenemediğim için sürekli kendimi suçladığım için mi sevilmiyorum? Hiç evlenememek zaten çok üzücü keşke tek bir kere sevilseydim. Bide benim sevdiğim biri oldu ama o başkasını seviyordu bu yüzden ona açılamadım.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba Aslı. Öncelikle, hissettikleriniz ve yaşadıklarınızla ilgili duygularınızın önemli olduğunu belirtmek isterim. Kendi değerinizi ve sevginizi hissetmek, başkalarının sizi sevmesini etkileyebilir. Ancak, "kendimizi sevmezsek başkaları da bizi sevmez" sözü mutlaka her durumda geçerli değildir. Her insanın hayatı, deneyimleri ve ilişkileri farklıdır, bu yüzden genel bir kural olarak kabul edilemez.
Kendinizi eleştirmeniz veya beğenmemeniz, başkalarının sizi sevmesini engelleyebilir. Düşük özsaygı, içsel güvensizlik ve kendine yönelik eleştiriler, insanların size olan ilgisini etkileyebilir. Bu nedenle, kendi değerinizi ve sevginizi keşfetmek, kendinizi kabul etmek ve kendinizle barışık olmak önemlidir.
Geçirdiğiniz kalp ameliyatları ve doktorların önerisiyle ilgili duygularınızı anlıyorum. Bu durum, gelecekteki ilişkileriniz ve anne olma potansiyeliniz üzerinde etkili olabilir. Ancak, herkesin hayatında farklı yollar ve fırsatlar bulunabilir. Kendinizi bir çerçeve içine koymak yerine, başka şekillerde mutlu olabileceğiniz ve anlam bulabileceğiniz alternatif yolları keşfetmeye açık olunabilir.
Birilerini sevmeniz ve sevilmemeniz doğal bir durumdur. Herkesin hayatında farklı zamanlarda farklı ilişki deneyimleri olabilir. Başkalarının sizi sevip sevmemesi, sadece sizinle ilgili bir şey olmadığı anlamına gelmez. İlişkilerde birçok faktör etkili olabilir ve zaman zaman uyumsuzluklar yaşanabilir.
Ayrıca, kendinizi bir kez sevilmiş hissetmemeniz de çok üzücü olabilir. Ancak, yaşadığınız duygusal deneyimler gelecekteki ilişkilerinizi belirlemez. İlerleyen zamanlarda, yeni insanlarla tanışabilir ve farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. İçine kapanıklık, kendinizi suçlama veya beğenmeme hissi, bu konuda profesyonel yardım almanızı düşünebileceğiniz anlamına gelebilir. Bir terapist veya danışman, size bu konuda destek sağlayabilir ve duygusal sağlığınızı güçlendirmenize yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, kendinizi sevmeniz, değer vermeniz ve kabul etmeniz önemlidir. Kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek, başkalarının da sizi olduğunuz gibi kabul etmesini kolaylaştırabilir.
Çok teşekkür ederim tüm söyledikleriniz çok değerli gerçekten çok değerli. Benim üzüldüğüm şey gerçekteyse hak etmediğim bir yalnızlığı yaşıyorum. Erkekler beni asla görmüyorlar ama onların kalbini kıran duygularıyla oynayan Kızlar her değerli. Her gün ağlamaktan o kadar çok yoruldum ki. Daha önce psikoloğa gittim ama maalesef hiçbir şey değişmedi çünkü psikolog bana dedi ki kimse seni sevmedi diye bu kadar çöl ağlayıp üzülmemelisin bu seninle değil onlarla alakalı bir durum. Sen kendini sevip kabul etmelisin bu durum seni güçlendirir ancak sürekli biri beni sevsin düşüncesinde olmamalısın beklenti içinde olmak çok yalnış dedi. Yani özetle sen kendini sev kendini beğen ama sürekli birileri seni mutlaka sevecek gibi umut etme kendi kendine yetinilmeyi de öğren dedi. Biliyorum aslında psikolog çok haklı ama hiç sevilmemek de insanın içinde ukte kalıyor.
Anladığım kadarıyla kendinizi yalnız hissettiğiniz ve sevilmeme duygusuyla mücadele ettiğiniz için üzgünsünüz. Bu duyguları yaşamak zor olabilir ve kendinizi sevilmeye layık hissetmeme hissi gerçekten zorlayıcı olabilir.
Psikoloğunuzun size verdiği tavsiyeler oldukça değerli ve doğru yönlendirmelerdir. Kendinizi sevmek, kabul etmek ve kendi içsel gücünüzü bulmak önemlidir. Diğer insanların sevgisi ya da onayıyla tam anlamıyla mutlu olmanız gerektiğine inanmak sizi sürekli bir beklenti içinde tutabilir ve hayal kırıklıklarına yol açabilir.
Ancak, insan ilişkilerinde karşılıklı sevgi, ilgi ve kabul arzulamak doğaldır. Sevilmemek veya yalnız hissetmek tabii ki zorlayıcı olabilir. Bu durumda önemli olan, kendi içsel değerinizi ve özgüveninizi koruyabilmektir. Kendinize değer vermek, kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak ve kendi mutluluğunuz için çaba harcamak önemlidir.
İlk paragrafta dediğiniz gibi sevilmemek duygusu ile mücadele ediyorum sürekli. Ve sürekli ağlamak istiyorum çok canım acıyor keşke sevdiğim kişi de beni sevseydi keşke. Belki o zaman biraz mutlu olabilirdim. Çünkü gergin acı çekmek ömür boyu yalnız yaşayıp kendi kendine kalmak çok ama çok zor. Biliyorum insan kendine yetebilmeli ama işte yine de hiç sevilmemek çok ağır. Ama yapacak bişey yok zorla kendimi kimseye sevdiremem bir şekilde alışmak zorundayım.
Belki çok saçma gelecek ama hiç evcil hayvan almayı düşündün mü? İçindeki sevgiyi ve merhameti ona verirsen belki bu duyguların birazcık olsada düzelir.. Biliyorsun ki sevgi gerekli bir şey.. Ama hayatını yaşamana engel olmamalı.. Üzgün ve kırıldığının farkındayım.. Kalbini sımsıcak yapacak bir kediciğe ihtiyacın var.. Ayrıca farklı hobiler önerebilirim insanlar ile tanışmanı sağlar bu tür şeyler..
2 tane kedim var onları çok seviyorum beni çok mutlu ediyorlar. İnsanlarla artık tanışamam sabaha kadar ağlayacak bir gücüm kalmadı
Ama sen bu noktaya pes etmek için gelmedin ki.. Neden kendine bu noktada acımasız davranıyorsun ki.. Birileri ile tanışmaya gayret göstermezsen kimse ile tanışamazsın ki.. Değişimi yeterince istemek önemli bir konu. Ama bence sen su durumda konforunu bozmak istemiyor gibisin yenilgiye üzgün olmaya hüzne alışmışsın.. Bu durumu terk etmekten gerekli sevgili Aslı.. Umarım yanlış bir şey yazıp pamuk şeker kadar narin kalbine ve ruhuna zarar vermemişimdir..
Sevgi kaynak gibidir , başkasından beklerseniz sürekli bedel ödersiniz
Kendi içinizden gelirse sınırsız olur
Kendini sevmeyen biri çok kolay kandırılabilir sizi kendine muhtaç edip uzebilirler kötü yönde duygularınızla oynayabilirler
Size tavsiyem bunu dert etmek yerine kendinize odaklanmanız çözüm hep içinizde çünkü böylece geliştirdiğiniz sevgi sizi başka biri yapacak kendinize dürüst olun ,
Ask da sevgiyi paylaşmaktır, iki kendini seven insanın sevgilerini birbirleriyle paylaşmasıdir
Diğer türlü durumlar genelde ilişkiler de mutsuzluk getiriyor
Çok saolun çok haklısınız ama ben kendimi çok seversem bu bana yetemiyor maalesef ki. Kimse tarafından sevilmemek çok ağır. Üstelik hiç anne olma şansım yok hiç evlenme şansım yok
Onu kimse bilemez , çok sevmekten kastım öyle kuru kuru değil , sevgiyi icrraate döküp özgüven olusturacaksiniz 😅 ne dediğimi o zaman anlarsınız
Özgüven nasıl oluşacak bununla başlayın, her şey. minik adimlarla inşa edilir :))) illa biri beni sevsin dersen sakıncalı dediğim gibi sevdiğiniz kişi sizi de sevmeli