• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Kızlar bi zamanlar sevdiğiniz erkeğin şu an engellemiş olsanız bile peşinizden koşmasını ister miydiniz?

Maralsx
Maralsx Takip Et
Xper 2 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Kızlar bi zamanlar sevdiğiniz erkeğin şu an engellemiş olsanız bile peşinizden koşmasını ister miydiniz?
Sevgi Soruları Engel Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Trilingual
    Trilingual Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

evet öhömm

0
    38 Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Ama çocuğu sevmiyosun artık yinede ister miydin

Yorumla
    • Trilingual
      Trilingual
      +1 yıl

sevmiyorsam istemem

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Benim böyle bi durumum var kızın ilk başta bana karşı yoğun duyguları vardı en azından ben öyle hissettim bi kaç hatamdan dolayı benden uzaklaştı ve beni engelledi yazma istemiyorum demesine rağmen ben bi şekilde ulaşmaya çalışıyorum artık pes etmek üzereyim sence peşinden gitmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım çünkü farklı bi konuma düşücem bundan sonra peşinden koşarsam

Yorumla
    • Trilingual
      Trilingual
      +1 yıl

Yazma kardeşim, kaçan kovalanır. Bu yazılı olmayan bir kuraldır. Vazgeçtiğin an değer görürsün. Yokmuş gibi davran bak bakalım noluyor. :))

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Kararımdan geri dönmeyeceğim dese bile bıraksam gelir mi? Ben inanıyorum çünkü bir zamanlar bana karşı hisleri vardı onları da ben kendi elimde azalttım. şimdi de belki benden nefret ediyor

Yorumla
    • Trilingual
      Trilingual
      +1 yıl

İstersen tabi söylemeyi, ne yaptın ki; bu da önemli bir etki yaratır çünkü

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Bana ilk yazan oydu eczaneden görüp beğenmiştim istek atmıştım o da bana yazdı 1-2 hafta konuştuk numaramı istedi beni sürekli arıyodu çalışmasına rağmen ben onun kadar aramıyordum bi gün buluştuk normalde hayatımda kimseyi istemiyorumdum ama fikrim değişti dedi senle tanıştıktan sonra. 1-2 hafta böyle güzel devam etti sonra kıskançlık muhabbetleri oldu. Bir gün kavga ettik ve arkadaşlarının buna yaptığı hatayı ben yüzüne vurdum ve beni engelledi iş yerine kadar gittim engelimi kaldırsın diye kaldırdı ve benle konuşmak istemediğini söyledi beni tekrar engelledi bende 2-3 gün sonra başka numaradan yazdım engeli kaldırdı sonra ne yaptıysam kızı kendime ısıtamadım belki de çok üstüne düştüğümde en yazma arkadaş kalalım dedi bende bunu kendime yediremeyip arkadaş falan kalmıyoruz numaranı sil dedim o da beni engelledi

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Yüzüne vurmadım aslında onu ben söylemedim ama ne yaptıysam buna onu inandıramadım öyle kaldı

Yorumla
    • Trilingual
      Trilingual
      +1 yıl

bırak kendi haline, illa kendisi yazacaktır

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Şöyle bi durum da var kız seni ömrümün sonuna kadar da affetmeyeceğim demişti bana karşı hiç bir şekilde güveni yok söylediğim hiçbir şey ona samimi gelmiyor hatalı olan bendim o yüzden çok uğraştım barışalım diye ama bu da onda bi rahatlık oluşturdu

Yorumla
    • Trilingual
      Trilingual
      +1 yıl

Dönerse kazanırsınız birbirinizi yoksa yapacak bir şey yok, bu laflardan sonra çok peşine düşme bence

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

En son SMS üzerinden mesaj attım ordan engellememiş ama diğer her yerden engelliyim. Ne yaptığımı bilmiyorum iyi değilim. ben sen vazgeçemezken sen benden nasıl bu kadar çabuk vazgeçtin yazdım. Belki tekrardan düşünür diye söyledim. Sence bi etkisi olur mu bunun daha da yazmayacağım zaten

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

cevaplasaydın sorumu keşke ama görmedin heralde mesajı

Yorumla
    • Trilingual
      Trilingual
      +1 yıl

şimdi gördüm anca

Yorumla
    • Trilingual
      Trilingual
      +1 yıl

eğer duygusal biriyse olur elbet etkisi, ama kendince mantığı ile hareket ediyorsa işin zor. Üzerine gitme bir süre çok sessiz kal. Merak etsin seni

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Biraz dik başlı dediğim dedik bi insan. bende fevri biriyim ani sinirlendiğimde söylediğim şeyler onu kızdırıyor. bir şey daha sormak istiyorum bana normalde kimseyi istemeyen bi insandım sen çıktım fikrim değişti demişti. en son olaylardan sonra arkadaş kalalım dedi sence bunu benden ümit kestiği için mi yoksa cidden arkadaş kalmak için mi söylemiş olabilir?

Yorumla
    • Trilingual
      Trilingual
      +1 yıl

ikisi aynı anda hem ümidi kesilmiş hem seni kaybetmek istememiş

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Arkadaş kalalım arada hal hatır sorarsın dedi. Bende kendisine çok değer verdiğim için arkadaş kalmadım birşeyler hissettiğim hiç bir insanla arkadaş kalmam. O yüzden pişman olacağımı bile bile numaramı sil dedim oda beni engelledi

Yorumla
    • Trilingual
      Trilingual
      +1 yıl

en iyisini yapmışsın, bana da arkadaş kalma mevzusu çok saçma geliyor. Ama verdiğin kararın arkasında durmaya çalış

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Verdiğim kararın arkasında duramadım ne yazik ki :) bunu söyledikten sonra ben yapamıyorum iyi değilim numaramı sil dedim ama olmadı. Ben senden vazgeçemezken sen benden nasıl vazgeçersin diye mesaj attım bugün ama cevap vermedi haklı da zaten.

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Ya kusura bakma böyle sürekli bişeyler yazıyorum senin fikirlerin gerçekten mantıklı geldiği için sana bir şey daha sormak istiyorum. kızla konuşmayalı 5 gün oldu ben çalıştığı yere gitmeyi düşünüyorum kendisi eczanede çalışıyor ama kararsızım sence gitmem mantıklı mı işe yarar mı?

Yorumla
    • Trilingual
      Trilingual
      +1 yıl

hayıırr üzerine gitme bence kızabilir belki.. Ya da sen gitme içimden geldi diye bir notla işyerine bir çiçek gönder. Ama sonradan da yazma hiç. O yazar sana.. Bilmem ne yaparsın ama hoşuma giderdi

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Çiçek önceden göndermiştim tekrardan göndermemin bi etkisi olur mu bilmiyorum. Konuşmak için gitmiycem ama normalde ilaç alıyodum ordan ara ara. İlaç alma bahanesiyle girsem ona da mı kızar sence

Yorumla
    • Trilingual
      Trilingual
      +1 yıl

kızabilir :(( iletişim kurma o halde sadece ilaç al çık merak etsin

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Zaten sadece kendisi çalışmıyor orada. şimdi hiç bir şekilde iletişim kurmazsam sonrasında insan bir hal hatır sorar falan diyebilir bana madem isteklisin neden benle konuşmuyosun deme durumu da var.

Yorumla
    • Trilingual
      Trilingual
      +1 yıl

hafif bir gülümse abartmadan kolay gelsin de çıkarken iyi günler de ama üzgün soğuk dursun yüzün

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Tamamdır çok teşekkür ederim dediğin gibi yapıcam..

Yorumla
    • Trilingual
      Trilingual
      +1 yıl

rica ederimm, bol şanslar her şey gönlünce olsun

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Teşekkür ederim, senin için de her şey gönlünce olur umarım

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Merhaba yine ben 😂. Sana tekrardan bişey sormak istiyorum. Ben eczaneye gittim o gün gitmeden önce yolda baktım engelimi kaldırmış şaşırdım durum falan atmıştı wp den hasta olmuş. Eczaneye girdim ilaç aldım beni gördü bi sefer baktı. Ben ilacı aldım ama ona da bakıyorum orada böyle alttan gülüyo gibiydi. Çıktım eczaneden hiç bir şey yazmadım. Kendisi hasta olmuş ve sürekli fotoğraf atıyor wp den serum falan bende normalde bu tarz şeyleri pek seven biri değilim. Normalde yazmayacaktım ama ayıp olmasın diye geçmiş olsun iyi misin dedim 2 konuştum orada bitirdim konuşmayı. Sonra bu atmaya devam ediyor serum yemiş 5 kere paylaştı bunu ben hiç bir şey yazmıyorum ama ara da şarkı falan atıyor. Neyse dün dayanamadım yazayım dedim nasıl oldun falan diye kendisi astım olmuş ve bunu yeni öğreniyor. Bende kendimi kötü hissettim konuştum kendisiyle mesajlarıma da hemen cevap veriyo uzun zaman sonra ilk defa böyle oldu dedim heralde yumuşadı. Sürekli soruyorum bişeye ihtiyacın var mı falan ilaçlarını iç diye hoşuna da gidiyor doğal olarak. Bu sabah bana günaydın yazdı bende şaşırdım normalde flörtken yazıyordu. 1-2 mesajlaştık sen beni düşünür müydün ya falan diyodu bana. Bende en son eskisi gibi konuşuyoruz muyuz artık dedim. Hayır, arkadaşız istediğin zaman yazabilirsin. Ondan ötesi yok dedi peki dediğin gibi olsun dedim. Bende birisi var mı dedim niye böyle diyosun olsa zaten söylerim ben kimseyi istemiyorum dedi. Yazmayınca sürekli durum atıyor göndermeli şarkı falan ama konuşmaya başlayınca da atmıyo ya da attıklarını tekrar siliyo. Bana karşı hala bişeyleri olduğunu düşünüyorum. Sence konuşmayı devam ettiren birşeyler değişir mi?

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Ben sana arkadaş gözüyle bakmam dedim. Arkadaşlık kavramı çok farklı ama bu demek değil ki senle bağımı koparıyorum böyle bişey yok dedim. Ama biri varsa senle konuşmam bana yakışmaz dedim. öyle şeyler yok aklına gelmesin biri yok dedi. Zaten kimseyi istemiyordum dedi. Bu konuşmayı ilk konuştuğumuz zamanlarda da yaptı ama sonradan fikrini değişti şu anda acaba öyle mi yapıyor?

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Mesajı görmedin yine büyük ihtimal. aktif gözükmüyosun. Şansızım bugün..

Yorumla
    • Trilingual
      Trilingual
      +1 yıl

Şimdi gördüm mesajını, bence bu kız çok kararsız. Ve kısa süreli de olsa sessizliğin işe yaramış. Ha bir de seninle konuşmayınca sana değer verdiğinden özlemiş de olabilir, kendini yalnız hissetmemek sadece ilgi görmek amacıyla da yazıyor olabilir. Çok ümitlenme ama ipi elinden bırakma. Samimiyet dozajını arttırma üslubunu koru, Hoşlanma mevzusuna girme. Eminim kendisi açacaktır konuyuu :))

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Ara ara soruyorum kendisini , nasıl oldun diye en son yazdım konuşma orada bitti. Fazla üstüne düşmem belki de onda bir rahatlık oluşturdu, nasıl olsa yazıyor diye düşünüyor olabilir. En son dün konuştuk bugün mesaj atıp nasıl oldun diye sorayım mı yoksa bekleyeyim mi biraz daha

Yorumla
    • Trilingual
      Trilingual
      +1 yıl

bekle azıcık akşam sadece iyi misin nasıl oldun de

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Şimdi şöyle bi durum da var. Önceden beni her yerden engellemişti. Geçen sadece whatsap engelimi kaldırdı. ınstagramdan engelliyim hala. acaba başka biri mi var diye düşündüm kendisine de sordum. Oda bana ben biri olmayınca hemen başkasına gidecek biri değilim öyle bişey aklına gelmesin dedi. Ama yine de insan düşünüyor neden Instagram da engelimi kaldırmadı diye. O yüzden tereddüt ediyorum acaba yazıyorum ediyorum ama ya boşa çabalıyosam diye düşünüyorum

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Ya kusura bakma sürekli böyle birşeyler soruyorum sana. Bugün tekrar konuştum. Bana eczaneye neden geldiğimi sordu. Hasta olduğunu görünce seni görmeye geldim ilaç da alıcaktım zaten dedim. Yüzüme bakmadın nasıl olduğunu sorucaktım dedim. Baktım ama anlama diye uğraştım dedi. sonuçta seni görmeye geldim dedim. Doğru boyuna atlamam gerekiyordu dedi güldü. Gülümseyen yeterdi benim için dedim. Gülümsedim göz teması kurmadan dedi. bana bakmamak için direnmen de garip dedim. Bakarsam gülerdim dedi. İyi hoş konuştuk ama en son Instagram dan neden hala engelliyim dedim cevap vermedi görüldü attı bende bişey yazmadım sence neden buna cevap vermedi

Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Senin fikirlerine ihtiyacım var mesajı görmemiş olabilirsin yine görürsen yazar mısın

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

0

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

isterdim

0
    1 Yorumla
    • Maralsx
      Maralsx
      +1 yıl

Ben o durumdayım şu an kızın bana karşı hisleri vardı ama hatalarımdan dolayı beni engelledi 2-3 kez hatalarından yoruldum dedi ve ben baya koştum peşinden istemiyorum artık yazma falan dedi bende pes etmek üzereyim artık gurursuz gibi görünmek istemiyorum sence ne yapmalıyım

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar bi zamanlar sevdiğiniz erkeğin şu an engellemiş olsanız bile peşinizden koşmasını ister miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkek kızın peşinden koşmalı mı, siz olsanız hoşlandığınız birinin peşinden gider miydiniz? 8 cevap verildi
Kızlar bilerek mi hoşlandığı erkeği peşinden koşturmasıni ister? 4 cevap verildi
Erkekler bir kız sizi reddetti, hırs yapıp peşinden koşar mısınız? 24 cevap verildi
Sevgiliniz olduğu halde peşinizden koşan birine şans verir miydiniz? 9 cevap verildi
Kızlar, siz bir erkeği sevseydiniz ona gitmemezlik yapar mıydınız? 26 cevap verildi
Sevgiliniz kendisine kaçmanızı istese kaçar mıydınız? 78 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşk mı insanı değiştirir, yoksa hayal kırıklıkları mı?
  • Dizel arabalar da Adblue hakkında ne düşünüyorsunuz devam etmeli mi sizce?
  • Gece gece misafirle köfte gömmek normal mi, siz böyle kaçamaklar yapıyor musunuz?
  • Opel Astra K mi Renault Megane 4 mu?
  • Maskülen giyimle dişil olunur mu?
  • Yaz aylarında siyah giyinir misiniz?
  • Gece müzik dınler misiniz?
  • ​Hayatta uğur getirdiğine inandığınız, 'bunu yapmazsam o günüm kötü geçer' dediğiniz bir toteminiz var mı?
  • Nasibinse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden sözüne inanıyor musunuz? ve böyle bişey yaşadınız mı?
  • Dünya Kupası'nda ABD karşısında 2-1'lik üstünlüğümüz var! Maçı kazanır mıyız, oyunu nasıl buldunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨