Sorum detayda bakar mısınız? Acil lütfen?

Ben evliyim arkadaşlar. Eşimin beni aldattığı, çocuğumuz olmadığı için eve gelmeyip beni aşağıladığı bir dönemde iş yerimden birinin durumu bilip üstüme çok gelmesi ile olaylar başladı. Asla iş yeri dışında görüşmedim. Sınırı aşacak bir konuşma temas olmadı. Hep arkadaş olarak davranıyorum dedi. Ama çok mesaj atıp arayıp durunca rahatsız oldum, mesafe koydum. Sonra bu adam evlendi. 1 sene sonra ayrıldı, şu an mahkemesi devam ediyor. Bana tekrar mesaj atmaya başladı. İlk dertli heralde dedim. Eşimle filan buluşmaya çağırınca niyetinden şüphe etmemiştim. Ama çık fazla mesaj atmaya ve sevgi sözcükleri söylemeye başladı. Yok özledim keşke aynı yerde çalışmaya devam etsek, senle sohbet etmeyi seviyorum bana iyi geliyorsun filan dedi. Benim eşimle problemlerin katlanarak devam ediyor orası ayrı. Eşime bazı özel durumlarımızı düzeltmez bana kocalık yapmazsa 1 ay sonra evden gideceğimi süre tanıdığımı söyledim. Bir yandan kadın muamelesi yapmayan ilgisiz beni boşverip bir eş. Bir yandan aşırı ilgili ama sonuçta evli kadına yazılan bir adam. En son adama dedim benim beynimi bulandırıyorsun, kötü bir durumun içine çekmeye çalışıyorsun beni, senden ben artık uzak durmak istiyorum, aramız tamamen bozulmasın, bana yazma dedim. O da demiş ki bende senden uzak durmak istiyorum, yanında rahat konuşamıyorum bile ortak noktamız bile yok ama ben senden koparmıyorum demiş, bende ben senin rahat olmanı filan istemiyorum, mesafeni koru dedim. Aslında eşimin bana yaptıkları ile kıyaslayınca bir şey yapmadım ama yine de kendimi kirlenmiş hissediyorum. Sonuçta ben ona güzel söz söylemedim, +18 muhabbet yapmadım, buluşmadım, tokalaşmadım bile. Ama beynimi bulandırıyorsun lafı onda amacına ulaşmaya başladı mesajı verdi mi diye çok kaygılandım. Yargılayacaklar doluşacak şimdi ama ne diyim, küfür olmadığı sürece her görüşe açığım.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu adam benle yüz yüze buluşmak için çok ısrar etti. Benle konuşması gereken çok önemli bir konu varmış. Tek olmak zorunda değilsin kız kardeşin ya da güvendiğin bir kız arkadaşınla gelebilirsin diye çok ısrar etti bir ara ama gitmedim , ne yanlız ne biri ile gitmedim
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Sorum detayda bakar mısınız? Acil lütfen?