Küçükken maddi durumumuz çok kötüydü (dedemler zengin olsa bile yardım etmedi. Ancak onlar ölünce mal paylaşımı yapılır bizim tarafta). Neyse şu an ise ailemin aylık geliri asgari ücretin 5,5 katı civarında. Erkek arkadaşım sağlık personeli. (Ben hisse al sat yaparak evde aylık asgari ücret bandinda oturduğum yerden kazanıyorum.) Evlilikte maddi zorluk çekmekten çok korkuyorum. Erkek arkadaşım da evlilik konusu açmaya başladı. Ne tepki versem bilmiyorum, aklıma hep çocukluğum geliyor. Ona da bu durumu açıklayamadım. Ne yapmalıyım sizce? İleride bende çalışsam geçinebilir miyiz? Bizim için çok mu zor olur? Yoksa ileriyi bekleyelim mi? Evlenenler bir fikir belirtin lütfen?
Yaşlar 23
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hisse alıp satma kısmına takıldım. Sen bu hızla gidersen 5 sene sonra temeddüen emekli olursun. Korkma, baksana yolunu bulmuşsun.
Not : enerjiye yatırım yaptım, şu an ortalama 15 hissem var ve %20 kayıp yaşıyorum.
Evet babam sayesinde yolumu buldum. Sende hisseleri seviyorsun desene çok güzel.
Seçimden sonra çıkar mı? Ben ne aldıysam çakıldı resmen. 28k yatırım yaptım 3 k zararım var toplamda
Baştakiler kazanırsa çıkar yükselir tekrar. Seçimin belirsizliğinden dolayı dalgalı şu an. Hatta ilk kez piyasada halka arz olan hisseler bile 1. Günde fiyatları düştü
Tuprs ntgaz cwene odas eupwr petkim.. Hepsinden lot aldım, hepsi düştü nerdeyse 😅
Seçime kadar düşerler mi? Bimas aldım o bile düştü, migrs düştü. Bgchf düştü. Bi istrc azıcık yükseldi
Bende 23 yaşındayım 1 kızım var evlilik zor ya cok büyük sorumluluk bazen keşke acele etmeseydim diyorum bu arada kızımı bırakıp çalışamıyorum evde nasıl çalışıp para kazanıyorsunuz ya 🥺
Finans mezunuyum. Hisse alıp satma vb, babamın parasını falan işletiyorum. Çok mu zor cidden 😞
Eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız zor değil bence ya ben kendimden yola gelerek konuştum eşimle aramda 15 yaş fark var şimdi aramızda ne saygı nede sevgi kaldı... Ama sakın erkenden çocuk düşünme çocuk olduğu için boşanamıyorum neyse iyi düşün kolay değil
Evet
Teşekkürler ederim yorumun için, düşüneceğim
Evlenmeden önce olmuştu sevgilim zaten 21 yaşında evlendim ne kadar ciddi olabilirdi ki? Görücü usulü tanıştık eşimle 5-6 ay kadar görüştük de yani o kadar çok keşkem var ki insan yaşayınca aklı başına geliyor 😔
Eşim ilk aşkımdı keşke böyle olmasaydı...
Şiddet hamileyken başlamıştı aldattımı bilmiyorum emin değilim...
Bence bu kadar sohbet yeter soruyu soran arkadaşımız daha fazla korkmasın evlilikten...
evlenmesende zengin kalacagını nerden cıkarıyorsun akısına bırak bence