Aşk İlişkileri Sosyete aşırı güzel kız mı yoksa kendi halinde fakir ruhlu ve orta tipli mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tercih edersiniz Güncellemeler+1 yıl Varoşlar ya ülke zengin lafını duyunca hemen kuyurk salliyorsunuz Sosyete aşırı güzel kız mı yoksa kendi halinde fakir ruhlu ve orta tipli mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sosyeteyle zenginle ugraşicak ve ego cekicek mentalim yok cevap belli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mentalim derken Yorumla Benchbas +1 yıl Ruh sagligim yani psikolejim Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,4b cevap paylaştı. Sosyetik vs bilmem de. Ruhu zengin olmalı insanın. Bu kim olursa olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl aşırı güzel orta halli😀 0 34 Yorumla Soran +1 yıl Güzel sanami bakar dede ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dede, dedendir.27 yim. kasshar.. görsen dibin düşer. fakir... Yorumla Soran +1 yıl Defol mağara adamı seniBoğa cükü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senden tostta olmaz, dostta olmaz.. biri için azsın, diğeri için çoksun.. söğüşşşşş😀😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Olmayan s. ikimi ye top Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahaha.. şaklabanmısın sen.. güldürüyosun akşam akşam beni.. Yorumla Soran +1 yıl Topsun tooopppp güzel kardeşim Yorumla Soran +1 yıl İ. pne seniii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahahha ln sen hala burdamısın... hahahha, git yat mk, uykun gelmiş... çattık yaaa.. fakirrrrr Yorumla Soran +1 yıl Seni döverim ben yaaaaaaa Yeter defol sorumdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl korkma benden fakirrrr. soru sorudur, cevapta cevap.. hep sen küfüür ettin🤷♂️hahahah Yorumla Soran +1 yıl Fakir sensin su maymuncuğu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahaha.. ln bayıldım sana.. orjinal bi kızsın.. fakir ama orjinal.. hahahah.. küfür ağzına yuva yapmış mk.😀😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Lan git dalga geçme yar. ak kafa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl heyecanlanma mk.. elin dolaşıyor yazarken..😀😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Ya yeter git lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kibarlaşmaya başladın.. lütfen falan..😀tmm.. yazma, yazmiim🤷♂️ Yorumla Soran +1 yıl Ben hep kibarim bir bayana bunları dedirttin sen çok kötüsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bak yaaaa... alt tarafı başta bi yorum yaptım.🤷♂️gerçi tüm yorumlara döşenmişsin😀😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Git git pisleştin iyice Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀ciddi bişii diyimmi.. seni öperken aynı anda döverdim.. öyle bi kızsın.. Yorumla Soran +1 yıl Mağara adamı demedim boşuna Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀hadi sadece öptüm ozaman.. sana iyi akşamlar diliyorum.. aslında sağlam kızsın..👍bye bye.. Yorumla Soran +1 yıl Mal mal konuştu geneSabır.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ln mk senin.. bye bye dedim işte.. akşamı güzel bitirelim.. ne istiyosun daha.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ilk defa aleni küfür ettirdin bana, aferim Yorumla Soran +1 yıl 💩= sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl teşekkür ederim iltifat ediyosun 🤷♂️ Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim bebeğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😲kıza bak.. bebeğim dedi..👏👏👏 Yorumla Soran +1 yıl E yani yaratık miyim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl diilsin.. o yüzden sen bana bebeğim dedin.. bende sana, seni öptüm dedim🤷♂️ Yorumla Soran +1 yıl Kesin 45 ustusun sen amca Yeni nesil erkekler böyle düzgün konuşmaz Pipini yesinler senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tahmininne saygı duyuyorum😀 ancak şunu itiraf edeyim.. son derece zeki kızsın sende.. ayrıca ye tabiii, bak buna hayır demem🤷♂️ Yorumla
fercond Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Ortalama hepsinden olsun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Manavmi amip Yorumla Soran +1 yıl Amik Yorumla fercond +1 yıl Ben böyle istiyorm ya senin tercihlerini alalım bakalım Yorumla Soran +1 yıl kılıbık sevmem Yapılı kaslı olsun huyu yuzu maddi durumu iyi olsun evlenirim Yorumla fercond +1 yıl Anlıyorum kolay gelsin sana Yorumla
KodPerseus Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Orta halli 0 1 Yorumla KodPerseus +1 yıl Diğeri göz korkutuyor Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Zengin iyidir😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sosyeteyle zenginle ugraşicak ve ego cekicek mentalim yok cevap belli
Mentalim derken
Ruh sagligim yani psikolejim
Sosyetik vs bilmem de. Ruhu zengin olmalı insanın. Bu kim olursa olsun
o an ne karar veririm bilemem
aşırı güzel orta halli😀
Güzel sanami bakar dede ya
dede, dedendir.27 yim. kasshar.. görsen dibin düşer. fakir...
Defol mağara adamı seni
Boğa cükü
senden tostta olmaz, dostta olmaz.. biri için azsın, diğeri için çoksun.. söğüşşşşş😀😀😀
Olmayan s. ikimi ye top
hahaha.. şaklabanmısın sen.. güldürüyosun akşam akşam beni..
Topsun tooopppp güzel kardeşim
İ. pne seniii
hahahha ln sen hala burdamısın... hahahha, git yat mk, uykun gelmiş... çattık yaaa.. fakirrrrr
Seni döverim ben yaaaaaaa
Yeter defol sorumdan
korkma benden fakirrrr. soru sorudur, cevapta cevap.. hep sen küfüür ettin🤷♂️hahahah
Fakir sensin su maymuncuğu
hahaha.. ln bayıldım sana.. orjinal bi kızsın.. fakir ama orjinal.. hahahah.. küfür ağzına yuva yapmış mk.😀😀😀
Lan git dalga geçme yar. ak kafa
heyecanlanma mk.. elin dolaşıyor yazarken..😀😀😀
Ya yeter git lütfen
kibarlaşmaya başladın.. lütfen falan..😀tmm.. yazma, yazmiim🤷♂️
Ben hep kibarim bir bayana bunları dedirttin sen çok kötüsün
bak yaaaa... alt tarafı başta bi yorum yaptım.🤷♂️gerçi tüm yorumlara döşenmişsin😀😀😀
Git git pisleştin iyice
😀ciddi bişii diyimmi.. seni öperken aynı anda döverdim.. öyle bi kızsın..
Mağara adamı demedim boşuna
😀hadi sadece öptüm ozaman.. sana iyi akşamlar diliyorum.. aslında sağlam kızsın..👍bye bye..
Mal mal konuştu gene
Sabır..
ln mk senin.. bye bye dedim işte.. akşamı güzel bitirelim.. ne istiyosun daha..
ilk defa aleni küfür ettirdin bana, aferim
💩= sen
teşekkür ederim iltifat ediyosun 🤷♂️
Rica ederim bebeğim
😲kıza bak.. bebeğim dedi..👏👏👏
E yani yaratık miyim ben
diilsin.. o yüzden sen bana bebeğim dedin.. bende sana, seni öptüm dedim🤷♂️
Kesin 45 ustusun sen amca
Yeni nesil erkekler böyle düzgün konuşmaz
Pipini yesinler senin
tahmininne saygı duyuyorum😀 ancak şunu itiraf edeyim.. son derece zeki kızsın sende.. ayrıca ye tabiii, bak buna hayır demem🤷♂️
Ortalama hepsinden olsun
Manavmi amip
Amik
Ben böyle istiyorm ya senin tercihlerini alalım bakalım
kılıbık sevmem
Yapılı kaslı olsun huyu yuzu maddi durumu iyi olsun evlenirim
Anlıyorum kolay gelsin sana
Orta halli
Diğeri göz korkutuyor
Zengin iyidir😂
fakir ruh ne abla
😁😁