Merhabalar,
2 sene once nisanlanacaktik ayrildik. Sebebsizce olan bana olmustu. Tam hayatima devam ederken 10 ay sonra ex sevgilim kapima kadar gelmis. Seni ozledim tekrar olsak pismanim falan dedi. Ben umursamadim kendisi baya pesime dustu yemege cikartti herseyi konusalim diye dogum gunumde yapmadigi kalmadi, pahali hediye, yemek falan derken. Şu an 6 ay konusuyorduk ve ben artik demeye basladim ailene nezaman diyeceksin artik bizde bi adim atalim hemen evlenelim demiyorum dedim cunku bu erkek evlilikten cok korkuyor ama bana demiyor. Bir kere sordugumde once hayir dedi sonra hemen biraz korkuyorum hersey nasil yerine oturcak vs vs. Bu pazar anlatacakti ailesine ev musait olunca diyordu ama bidaha yazmadi. Bende pesine dusmuyorum ama neden susar? Normalda deriz erkek bitirdim mi susar diye ama bu boyle bi durum degil. Ne benden gidiyo ne acik acik konusuyo. Hep icine kapaniyo neden? Ve korktugu okadar belli ki gecen hafta mesajlasirken bi uzak davraniyodu, sonra bi gelecek hakkinda konusuyordu, hatta ozurdiledi biraz uzak davraniyodum kusura bakma ben cok korktum bana hic guvenmeyeceginden falan seni seviyorum dedi. Simdi de kosesine cekildi. Biz kadinlar sabirsiziz kendimddn cok iyi bilirim ama diyorum ki sus kizim sabret. Pesine dusmessen pisman olup o yazacak. Sizce? Lutfen seri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer