Birini sevmek
Silmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben birisini kolaylıkla sevebilirim böyle bir huyum var açıkçası insanlara nedense çok güveniyorum ama mesela çok sevdiğim bir kadını bana olan sevgisi bittiyse veya benden ayrılmak istiyorsa hiç düşünmeden silebilirim. Kimseye gidip de gitme kal demem.
Bazen ikisi de bazen hiç biri. Sevmeye değer birini bulmak zor. Sevmeye değer sanıp öyle olmadığını anlayınca silmek kolay.
Birini sevmek kolay çünkü bu çoğu zaman isteğimiz dışında kendiliğinden olur. Seversin çok seversin, işte öyle sevdiğin birini silmek zor.
Çok kolay insan eleyebiliyorum hayatımda. Kendi içimde duvarlarım ve tabularım olduğu için birini sevmek benim açımdan kolay bir şey değil maalesef. O yüzden ben silmek seçeneğini kullanıyorum.
Sevmek zor, sevdiğin kişiyi silmek çok daha zor
Cevap
24Cevap
Sevmek çok uç noktada benim için.. Silmek ise oldukça basit..
Birini sevmek zor, silmek kolay...
Sevmek kolaydır ama sildim mi silerim :)
Sevmek zor, seversem çok severim
Sevgimi öyle herkese göstermem, gösterdiğim kişi özel ve güzeldir benim için onu pişman etmem. Ayrıca kolay da silmem arkadaş bu insanlarda giderse gitsin hiç uğraşmam egosu nedir ya? Seviyorsan durdurup çabalayacaksın hani bunu yaparsan ölmezsin bir şey eksilmez :D
Aldatmadığı sürece de neden sileyim
Sevmek zor, her kes sevemez, silmek kolay, sevmediğin biri ise siler atarsın.
Sevmek, en az 2 yılımı alıyor. Aşık olmak daha uzun bir zaman... Silmek birkaç saniye. Ben aşık olunacak bir adam değilim. Benimle ye gez toz iç... Ama sakın aşık olma. Sen kaybedersin!
Sevmek zor ama bu kadar çok severken silmek zorunda kalmak daha zor.. ikiside ayrı üzüntü sebebi.. sevdiğim seni sevmiyorum derse ancak o zaman kolay silerim..
Sevmek zor, silmem 5 dakika..
İnsanlara değer verip hayatıma almam kolay olmuyor. Bu yüzden rol yapmak benim için en kolayı, bu sayede gerçek benliklerini görüp ya seviyorum ya da siliyorum..
Verdiğim değer kadar değer görmediğimi düşündüğüm, hissettiğim saniye silebiliyorum, zor bir yanı yok. Zor olan diğeri..
Benim için silmek daha zor. Çünkü ben bir aptalım.
Sevmek ise çok kolay, çünkü şıpsevdi yim...
Alıştığın bir insanı silmek bana zor geliyor bazıları kolay siliyor dolu bir silahı başına dayayıp tetiğe basmak gibi..
Sevmek zor benim için çünkü kafa yapıma uyması lazım güvenmem lazım silmek için duygularımın kaybolması lazım 👍
Silmek zor gelir her zaman çünkü ben bi seversem tam severim
Çok zor sevip çok kolay silebilen bir yapım var.
Sevmek zor geliyor. Kolay silerim ama sevmem zamanımı alır.
Silmek zor. Güzel günler geçirmiş isen unutamazsın
ikiside zor değil bir yaştan sonra hayatın bu gerçeğini kabulleniyorsun
İkiside eşit severken de zaman alıyor yavaş yavaş seviyorum.. Silerkende zaman alıyor yavaş yavaş siliyorum aynı yani
Silmekte zorlanıyorum
İkisi de zor bir şey..
Sevmek sevmekse; sevmek sevmemektir.
Silmek bir saniye ama sevmek zor hemde çok zor.
İkisi de zor şu aralar😜
Sevmek daha zor geliyor
Birini sevmek ona güvenmek daha zordur !!
Sevmek daha zor çünkü güvenemiyorum
silmek hiç zor değil ama sevmek zordur benim için
Sevmek daha zor
ikisinde de çok iyiyim
Zor severim kolay silerim §
Her ikisi de kolay.
sevmek zor dur
İkiside zor arkadaş...
Her ikiside kolay..
Sevmek zor, sevdikten sonra silmek zor
Silmek
İkiside kolay
Birini sevmek çok zor. Silmek çok kolay..
Silmek
Silmek çok ağırdır..
Çabuk silerim
Bilmek zor
2side kolay
Çünkü seviyorsan sil m ssin kolay kolay
A...
Silmek daha zor
Sevmek zor
Silmek
Sevmek cok zor ya
silmek tabiki