Birinin itekledigini diğeri kapar bu dünya böyledir hakliyim dimi arkadaşlar?

Bak şimdi örnek verelim bir kadın diyelim beni itekledi diğer kadının tam hayaliyimdir bu dünya böyle mesela nefret eder içinden sever bütün insanlar böyledir o yüzden hayatım boyunca üzülmedim ben sebebi şu bir yerlerde beni gönlünde taşıyan birsuru kadın var akşam olunca beni düşünen sabah olunca aklına gelen beni hiç bir zaman unutamayacak kadınlar var insanlar nefret etme duygusunu hayranlığa çevirir misal bir kız beni capkin buluyor diyelim aren koçak çok capkin diyor nefret ediyorum ondan diyor ama içten içe hayranlık duymaya başlar farkında olmaz insanlar kimseden nefret edemez özellikle kadınlarda nefret duygusu hayranliga dönüşür nefret eder eder sonra derki içinden aslında arende yakışıklıydı ya demeye başlar aslında areninde şu huyu guzeldi be şurada benim peşimde koşmuştu kadınların duygusu beyni böyle işte asla nefret edemez gıcık olur gıcık oldukça hoşlanır insanların hicbirisinin içinde nefret duygusu yoktur aslında nefret hayranlık demek istediği kadar bir insan nefret ediyorum desin yalandır o insanlar içinde nefret barindiramaz insanın doğasında yok misal ben neden bu kadar rahat biriyim sizce çünkü beni seven kadınlar aşık olan kadınlar çok fazla biliyorum çünkü ben onların sayılarını isimlerini tek tek biliyorum ben ne yaparsam yapiyim yine sevecek sevgi geçici bir duygu değildir bir kadın beni sevdiyse sever ayrılsada sever dünyanın öbür ucunda olsa yine unutamaz beyindir insanı yöneten asla unutamaz istediği kadar unuttum ben seni desin nehir mesela en basiti nehir örneği istediği kadar unuttum aren sen kötüsün desin unutamaz bir kadın asla unutamaz beyninin bir köşesinde kalır o sevgi nefret etmeye çalışır unutmak için ama beceremez istediği erkeğe gitsin nehir mesela unutamazki yanındaki adama ihanet eder beni düşünür çünkü insanların duyguları düşünceleri ve beyni çok farklı çalışır bir kişiyi bir başka kişiyle unutma taktiği hicbizaman işe yaramaz ayrıca ben bir kız için güvenilmez olabilirim ama yine sever
Güncellemeler
+1 yıl
Ben aren koçak olarak ben şimdi bir kız için guvenilmezken diğer kız sabah benim sokağa çıkmamı bekler yüzümü görmek için uzaktanda olsa diğer kız gülüşümü sever diğer kız komik biri olmamı sever başka kız feministligimi sever diğer bir kız gamzelerimi sever bir başka kız beni çok yakışıklı bulur tipimi sever diğer kız serseriligimi başka kız puştluguma aşık olur kesinlikle sevildigime eminim çünkü bu dünyada ben kızlar tarafından sevildigime çok eminim kızlarda sevgi duygusu yoğundur
Birinin itekledigini diğeri kapar bu dünya böyledir hakliyim dimi arkadaşlar?