Güncellemeler
+1 yıl
Ben aren koçak olarak ben şimdi bir kız için guvenilmezken diğer kız sabah benim sokağa çıkmamı bekler yüzümü görmek için uzaktanda olsa diğer kız gülüşümü sever diğer kız komik biri olmamı sever başka kız feministligimi sever diğer bir kız gamzelerimi sever bir başka kız beni çok yakışıklı bulur tipimi sever diğer kız serseriligimi başka kız puştluguma aşık olur kesinlikle sevildigime eminim çünkü bu dünyada ben kızlar tarafından sevildigime çok eminim kızlarda sevgi duygusu yoğundur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Okumadim ama haklısın
Evet haklıyım çünkü siz kızlar kesinlikle duygusalsiniz şimdi biz seninle iki konuşalım aklında hayal kurarsın çünkü siz kadınlar hayalperestsiniz çoğunuz mesele ben şimdi seninle biraz gıcık gıcık konussam gıcık olursun ilk basta sonra hayal kurup düşünürsün ve sevmeye başlarsın kendini kandırmak için de nefret etme numarası yaparsın kendine aslında kendini kandırmaya çalışırsın şimdi istersen senin en yakın arkadaşın olsun guvenemezsin sohbet etsem kızla oda illaki benim bir özelliğimi beğenecek belli etmesine gerek yok beyninden geçirse bile haberin olmaz kadınlar herseyi soylemessiniz içinizde belki seversiniz bunu kadınlar eskiden çok söylüyordu ama kadınlar artık içinden seviyor kırıldıklari için ben sevildigime eminim misal bir kız beni serserilik yapiyorum diye istemez içinden de kendini tatmin eder bir kız aren çok itici der mesela benden için ama aslında itici halime aşıktır bir kadın beni marjinal bulur buda amma marjinal lgbt bireyi istemem ben bunu lanetli der içinden sever aslında nefret etmeye çalışırken sever bir kadın beni diyelimki deli manyak uçuk kaçık bulur ama o uçuk kaçık çılgın yanlarıma içten içe bayılıyordur başka kadınlar da keşfedecek diye korkar bir kadın aren çok cıvık der içinden ama cıvık tarafıma bayılır aslında başka kızlarla cıvık cıvık konuşmayım diye o huyumu kötü gösterir bir kadın beni maço bulur arende çok maço aslında ya der o maçoluguma erkeksiligime hayran olur arende ne kadar kavgacı ya önüne gelen her erkekle kavga ediyor hakaret ediyor kavgacı diye düşünür ama içten içe hoşuna gider kadının kadın milleti böylesiniz
Bir kadın bir kere diyelim sevdiği insanla öpüştü diyelim ben lisede bir kızı öptüm ben unutabilmismiyim mesela. o kız nasıl unutsun insanlar unutamaz yıllar gecsede unutulmaz hiçbir şey aşıksa ama unutmaz bununda altını çizelim bir kadın aşıksa unutmaz diyelim ben lisede bir kızı opmustum birden fazla kızla ilişkim vardı ozamanlar öptüm şimdi o kız bana aşıksa bunu unutamaz o kızın hayaline mutlaka gelir ya da bir kız bana aşıksa benim haberim yoksa içten içe keşke zeynep beni öpse diye hayal kurar kadınların hayal dünyasına derman yetmez içinden belli etmez hayal kurar geceleri kadınlar böyledir mantık dünyanız değişik aşık olunca hele kadınlar aşık olunca deliriyosunuz aşık bir kadından daha tehlikeli bir varlık yoktur bir kadın aşık olduğu insana ilk basta kıyamaz acır üzülür tamammi kadın onu kalbinde güzel düşünür çünkü sevmiştir koruma içgüdüsü vardır kadında sevdiyse korur biri sevdiği insana kötü laf etse korur devreye aşkı girer ama eğer ki kadın kıskanırsa birkere ben dünyada kıskanmam diyen kadına asla inanmam çünkü kıskançlık duygusu sevdiğin insana karşı vardır kimse AA bak benim sevdiğim insanı başkası seviyor ne güzel diyemez bu zaten kadınları çıldırtan konudur siz kadınlar aşırı kıskançsıniz çıldırır ve kıskanan kadın zaten çok aşıksa içten içe kendini yer bitirir en olmadı gelir yazar bulaşır pislik çıkartır çünkü kadın kıskançlık duygusunu yenemez bir insana aşıksa o benim diye düşünür bu kadınlarda çok yoğun duygudur bak bende kıskanç bir adamım sevdiğim kadını çok
yani şimdi bir kadın sevdiği insanın başka bir kadınla mutlu olduğunu görmek bilmek istermi istemez nolur peki kadın içten içe sinir krizi geçirir bunlar kanıtlanmış şeyler bunlar resmi belgeli tutanakli belgeler kadınların hepsine bir bakıp inceleyelim kıskanç olmayan bir kadın yoktur mesele örnek veriyorum sen benim sevgilimsin diyelim ben kafeye goturdum seni çay içmeye başka bir kız arkadaşım geldi diyelim masamiza ben bütün ilgiyi senden alsam karşımdaki kıza versem ne yaparsın çıldırırsın niye beni sevmiyor onu seviyor misal sen yanımda değilsin senden habersiz bir kızla buluştum samimi oldum şakalaşırken kahkahanin dibine vurdum diyelim naparsin çıldırırsın işte kadın milleti budur ben tekim özelim der ama başka kadınlar devreye girer
Kadınlar neden sevmedikleri adamlara gitmezler sence hiç düşündünmü kadınlar için dünyadaki en kötü şey sevmedikleri biriyle evlendirilmek ya da sevmedikleri biriyle konuşmak ya da sevmedikleri insanla vakit geçirmek kadınlar neden hep söyler ben aşık olduğum insanla birlikte olurum diye çünkü kadınları çözdüm artık capkin adam olduğum için çokça dertleştigim için hepsinin ortak noktası aşık olduğu insandır ne kadar kızarsa kizsin gelir aşık olduğu insandan bahseder konuyu hep ona getirme çabası ne yapsa hoşuna gider başkasında kötü duran şey onda mükemmel durur çünkü kadınlar başkasıyla neden birlikte olur ayrıldıktan. Sonra soyleyimmi ben sana çünkü o kadar çok aşıktır ki beynindeki insana onu unutmak çabası bunuda ömür boyu başaramaz kadın denen varlık asla başaramaz bir kere aşık olduğu zaman birdaha olamaz kalp böyle bir organ işte başkasıyla asla yapamaz acı çeker geberir acidan buda kadınların aşık olduğu insanı unutmasının imkansızlığı demektir çünkü kadınlar sadece aşık oldukları insanın yanında mutlu olur
Çoğu kadın bana derki aren cok komünist solcu aşırı solcu bu adamda din ahlak kavramı yok der ama kadın aslında kendiyle zıttını sever kadında biraz olacak o duygu karşıdaki adamı uslandirsin kadınlar böyledir işte bak birde bana çok gevezesin çok çenen var çok ağzın laf yapıyor derler hoşlarına gitmez niye başka kadınlara da iltifat edecem kadınlar etkilenecekler kadınlar ilgiyi sever bunu bir kabul edelim güzel sözler duymayı severler aren koçak olarak bende edebiyatçı bir adamım üstüne ozguveni koy üstüne ağzım iyi laf yapıyor komiğim başka kadınlarda etkilenecek benden diye çıldırmalari bu yüzden
Kadınlar rakip sevmezler ben şimdi gidip bütün kızların yoğun ilgisinin bende olduğunu biliyorlar ya kadınlar gözleri bende olan çok kadın var bunu bir kabul edelim koçak soyadiyla tanismayan çok az kadın kalmıştır dünyada capkin olduğum için kızların yoğun ilgisi bende olduğu için kadınlar etkileniyor acaba neden bütün kadınlar zeynebi seviyor kadın düşünüyor acaba neden etrafı kadın dolu diğer kadınlar ne buluyor bu adamda aslında diğer kadınlarında ne bulduğunu farkında çünkü benden hoşlandığı noktalara başka kadınlarda hayrandır bunu bilir peki o kadına sorsan neden zeyneple sevgili oldun bu kadar kötüydü deseler işte diğer kadınlarda ilgi gösterince asiyeninde dediği gibi zeynep bu kızlar sende ne buluyor bilmiyorum güvenilmez adamsın diyor ee asiyecim sen ne buluyorsun diye sormazlarmi sana sen ne buluyosan diğer kızda onu buluyor demekki bak asiye beş dakika yanımdan ayrılmıyor üstelik aldattım onu hala neyi bekliyor benimle hala neden görüşüyor belki bir umur zeynep bana geri döner diye bekliyor
Aslında kadınların egosal savaşı bu zeynebin etrafında o kadar kız var ona aşıklar ve zeynep ya başka kızı severse ben onun için özel olmaktan çıkarmıyim düşüncesi beni unuturmu başka kızlara aklı kayarmi düşünceler bunlar kadınları ezberledim artık kadınlar konusunda profesörüm uzmanım devamlı kadınlarla takılan bir adam içli dışlı adam tanımazmi kadınları ezberledim artık sizi kadınlar neden ailelerini dinlemez sizce çünkü kadınlar aşık olduğu insana gider eninde sonunda bu filmin sonu hiç değişmez hangi diziyi filmi izlersen izle kadın hep aşık olduğu insana gelir isterse bütün dünya kadının peşinden koşsun kadın sevdiği adamı ister bu kadar net konuşuyorum isterse bit kadının aklını çekmek için bütün dünya uğraşsın o kadın yine dinlemez çünkü aşk duygusu çok farklı bisey durduramaz kendini asla zaptedemez kendini bir kadın istediği kadar dirensin aşkına direnemez örnek asiye en basiti asiye neler yaptım kıza gitmiyor yanımdan niye çünkü aşkına direnemiyor yeniliyor bana zeynep seni çok fenasın çok kötüsün diyor yine geliyor arıyor beni duramıyor niye aşık kadınlar herzaman aşık olduğu adama gelir bu hiç değişmez bütün dünyadaki erkekler peşlerinden koşsun dönüp yüz vermezler çünkü kadınlar kendi kafalarında hayran oldukları beğendikleri insana gelirler peşinde koşan insanın çokluğu kadınlar için bir hiçtir dünya kadınlara aşık olsa kadın aklındaki gönlündeki o tek kişiyi ister o yüzden biz artık vazgeçelim sacmalamaktan yani herkes eninde sonunda sevdiğiyle kavuşur sevmediğine gitmez bu hep böyledir herkes için aynıdır
İstediği kadar asiyenin peşinde kossunlar asiye evlendimi hayır birsuru isteyen erkek var peşinde kabul ediyormu hayır neyi bekliyor sizce zeynebini bekliyor işte aşk böyle birsey diğer erkekler asiyenin peşinde koşar asiye de bana gelir demekki peşinde koşmak yeterli birsey değilmiş
Sana ciddi bir örnek verecem bir kadının evli olması bile benim için farketmez bir kadın başkasıyla evli olduğu zaman bile bana geldi aşık oldu ve kocasını beynen zihnen aldattı kadınlar bikere asla sevmedikleri insana acımaz bunu bil beni aldatmiyor ben evli olduğunu bilerek gittim o kadına ama kocasını aldattı neden çünkü bana aşık kadın bu kadar basit gözünü kapattığı anda beni hayal etmesi bile ihanettir bu kadar net kadınlar aşık oldukları insanı hayal eder bu yüzden bir kadının aşık olduğu insanı asla degistiremessiniz o yüzden ben bu kadar rahat bir herifim birden fazla kadının bana aşık olduğunu biliyorum yolda yürürken eve giderken beni düşünmesi bile bana aşık olduğunu kanitlar doğru bir insanım demiyorum hicbirzaman aşk doğru yanlış yasak günah tanımaz
Çok açık birsey dicem kadınların etrafında kuru kalabalık olması hiç önemli değildir kadınlar için bütün dünyadaki erkekler peşlerinden koşsa kadınlar dönüpde bakmaz bir kişinin yokluğu bütün kalabalığı yok eder ama ben trans erkeğim benim aklım me. meye kayabilir ya da cinse. llik için kendimi kaybedebilirim tutamayabilirim bana gelen bir kadın benim aklımı bedeniyle başımdan alabilir kendimi tanıyorum ama işte öyle olmuyor testesteron devreye giriyor bende bu başka kadına gitmek için yeterli sebepmi eee kadın yani karşındaki seni seviyorum derse ne zamana kadar direnecem kadınlarda konu çok başka abi ne derlerse desinler kadınlar mesela asla böyle değil onlar aşık olduğu insanı ister herkonuda ama bu trans erkekte farklıdır karşıdaki kadın beni sevdiğini söylediği anda aklım kayar çünkü çok güzel bir varlık kadın istediğin kadar diren direnemezsin beni elde eder çünkü kadınların organları çok cezbedici sadece beden olarak bakmiyorum karşında bir kadın olduğunu düşün trans erkeksin kadın geliyor sana aşığım diyor naparsin cilveli ve güzel bir varlık sana teklif ediyor o anda ben kadına nasıl hayır diyecem benim beynim zaten tepiniyor hormonlardan nasıl hayır denirki bir kadına hem üzmemek için bile olsa hayır denmez kız üzülecek acımı çeksin kız bir kadına asla hayır diyecek güçte değilim zaafım var kardeşim herkesin bir zaafı var dünyada kimisinin para kimisinin böyle güzel bir iş kimisinin yanlızlik kimisinin işte ne bileyim farklı farklı zaafları var benim tek zaafım kadınlar benim farklı farklı zaaflarim yoktur benim tek zaafım kadınlar ee kadında gelirse cilve yaparsa bana hickimsede kusura bakmasın trans erkeğin tek sevdiği şey kadındır gelipde zaafına dokunursan adamın zaaflarindan vurmaya çalışırsan nasıl dayaniyim en sevdiğim şey kadın dünyada
İnsan çok sevdiği varlık karşısında nasıl dayansın ee kadinda suç yokmu sizce ben trans erkeğim diyorum bas bas kadınlara aşığım diyorum bunu biliyor geliyor kucagima çıkıyor geliyor öpmeye çalışıyor okuldada başıma geldi kadınlar bana asılırken suç değil ee zeynep kadın düşkünü ee zaten kadın düşkünü olduğumu bildiğin halde beni ayartmaya çalışıyorsun yani suç hep zeynepde zaten gel gel adama dokun dokun kaç adami cinlendir orani buranı ac aren seni seviyorum de zeynep seni seviyorum de resim at bana sonra zeynep çapkınsin sonra zeynep kadın düşkünüsün bütün kadınlar güvenilmez olduğunu öğrendi bütün dünya senin serefsiz olduğunu öğrendi peki siz çok mu doğrusunuz acaba adam diyorki doğuştan kız dogdum kendimi erkek hissediyorum kadınlara zaafim var diye bağırıyor bas bas aşığım diye haykırıyor sen geliyosun çıplak şekilde karşısına ya da işte mini etekle kucagina ya da işte geliyosun yatıyorsun benle ben kadınla yatınca suçluyum karşımdaki kadın suçsuz kızlarda az değil yani kusura bakmasınlar hiç kusuruma bakmasınlar ben ne olduğumu söylemişim saklamadan ben kendimi erkek gibi hissediyorum demişim kadınları seviyorum demişim sonsuza kadar kadınları sevecem demişim mezarda bile kadınları sevecem demişim kadinda trans erkeğin ne demek olduğunu biliyor gavur gibi de zekiler kadın milleti eeeee bilerek gelip karşımda oynaşiyosun benle sonra zeynep kötü oluyor nedense trans erkeğin memeyle vaj. ina gibi iki organa aşırı ilgisi vardır sen bunu bildiğin halde hem benle yatıp kalkıp hem nasıl beni çapkın ilan edersin ya sanki suçu tek başıma işliyorum tamam kızlar masum ben suçluyum zeynep kadın düşkünü çapkın güvenilmez guvenmeyin ban tüm suç bende zaten yinede kızları koruyorum bak tamam ben suçluyum sadece onların günahı yok aşırı kız düşkünü olduğum için kadınlara direnemeyecegimi biliyor beni kullanıyor zaaflarimi kullanıyor hani kadın ya birsey demez zeynep kadınlara tapıyor çünkü o noktadan kullanıyorlar beni
Ben hayatım boyunca kızlardan trans erkek olduğumu saklamadim üstelik anlamınıda söyledim ne bok olduğum meydanda sen biliyorsun kadın olarak neyi sevdiğimi sen gelipde zeynep sen beni kaçır ben sana aşık oldum keşke ameliyat olsan da evlensek dersen memelerini gelip sallarsan onumde cilve yaparsan al işte erkek suçlu olur kızı yatağa yatirip üstüne ciksam sevişsem lgbt kötü olur kaşınıyor abi bazı kızlar bak hoşlandığını söyleyen kızlardan bahsediyorum yalnıs algı olmasın benden hoşlandığını söyleyen karşımda bana yavsayan kızlar hakkediyor senin amacın ne adam diyorki kadın bedeni seviyorum diyo trans erkeğim diyor sen gidip hoşlandığını söyleyip bide karşısında soyunursan trans erkeğim diye seyrediyimmi yatsam kalksam kızla dayanamasam sevgilimi aldatsam kadın değilde ben suçlu olurum sevgilimi aldattigim için ayıptır ya ben yine iyi bir adamım da zeynep kadın düşkünü dediğiniz serefsiz dediğiniz halde suçu üstüme aliyorum sizi sevdiğim için kızlar gidip telefon elimde maç oyunu oynuyorum kadın geliyor me. me resmi atıyor soyunuyor şimdi ben maçı bırakıp kadına gitsem zeynep çok çakalsın derler insanı zorla pislik yaparsiniz
Kız geliyor ellerin çok güzel zeynep diyor saclarin çok havalı diyor dokunuyor ondan sonra zeynep suçlu kadınlarla yalaka yalaka konuşuyor diyorlar bana kadınlara yüz veriyormuşum hasbinallah ya cildirtirsiniz adami