Çoğu insan kendisini iyi birisi olarak görüyor ki bunu çevresindekilere sorsaniz aksini söylerler. O yüzden dışarıdan görülene veya söylenene itibar etmemek gerek. Mesela bulunduğum çevre de ki insanlar benim çapkın olduğumu düşünür, ben ise daha bir tane kızla belki 5 kere el ele dolaşmışımdır. Böyle sanmalarının sebebi ise karşı cinsle muhattap olduğumda rahat ve kendim gibi davranmamdır.
bunun adi stockholm sendromu yani daha hafifi ama temelde ayni. Kadinlarin katillere asik oldugunu duymussunuzdur ozellikle abd de mahkemeler canli yayinlandigindan halk daha bi icli disli oluyo suclularla. Celladina asik olmak diyelim kisaca. Bi sey ne kadar yasaksa ve insanlar senden uzaklastiriyosa daha da cazip geliyo yoksa baska numarasi yok erkeklerin
Dostum öyle olmuyor. Yanlış anladın. Şöyle ki belalı tiplere, psikolojik açıdan sorunlu veya eksikliği olan kadınlar çekilir. Erkeklerde ise durum daha farklıdır. İyi erkeklerde belalı kadınlara çekilir -ki bunun sebebi de bu kadınların seks anlamında iyi olması ve erkeğin egolarını, içinde gizli ve karanlıkta tutukları komplekslerini iyi gıdıklıyor olmalarıdır, o yüzden.
İşi aile olarak düşünürsek, fazla özgürlükçü ailelerden ve fazla baskıcı ailelerden psikolojik olarak sorunlu bireyler çıkar. Dolayısıyla sorunlu kadın, sorunlu erkeklere çekilir. Yaralılar yaralılara çekilir. Sanırım anlatabildim…
İşte senin anlattığın gibi değil o nadir durum benim demek istediğim iyi aile kızları iyi yetişmiş okumuş insanlar neden kötü insanları tercih ediyor anlamında yoksa senin demek istediğini anladım o başka bu başka konu
Bahsettiğin durum için de bu geçerli. Emin ol o iyi olarak tanımladığın o kadın bir şeylerin eksikliğini hissediyordur veya başka dürtüsel problemleri vardır. Mesela dürtü durum bozukluğu gibi. Temelinde illaki bir sakatlık vardır. Yoksa gerçekten iyi ve entelektüel düzeyi yüksek, iq seviyesi yüksek olan, duyguların bastırılmadığı, ailelerden o tip kadınların çıkması mümkün değil. Zaten her anlamda seçici olurlar. Diyelim ki o erkek kötümü çıktı, basar tekmeyi. Uzatmaz fazla, uğraşmaz o adamla. Hele aşık hiç olmaz…
Sosyolojik açıdan bile mümkün değil dostum, çünkü kendi seviyesinde erkekle birlikte olur. Bulamazsa da ömür boyu öyle kalır. Emin ol buna. Şimdi düşün bir erkek lise mezunu vasat varoş. Kadın ünvanlı, şanlı şöhertli ailesi elit kendisi Prof olmuş, sayısız makaleler, kitaplar yazmış seviye çok yüksek her anlamda. Sence bu kadın bu herife bakar mı? Görmez bile bu adamı. İllaki temelinde bir psikolojik rahatsızlığı olması lazım bakması için veya birlikte olması için. Tek gecelik seks için bile o herifle takılmaz. İstediği kadar yakışıklı, genetik açıdan süper olsa dahi bakmaz.
Aslinda bu çocukken yaşanilan travmalara kadar dayanıyor değersizdik duygusuyla büyüyen kızlar özellikle babasıyla problemleri olanlar çoğunlukla bu tarz yanlis kişilerle ilişki kuruyor
Kötülükten haz almak demeyelim de kendilerini değersiz sevilmeye layık görmedikleri için değersiz insanlarla beraberler o yüzden birtafata el üstünde tutulurken inatla ona kopek gibi davranana gidiyorlar öyle büyümüştür çünkü hiç sevilmemis ki nerden bilsin
Yani evet olabilir ama sağlıklı düşünen hiçbir kız aşık olmadığı sürece bu tarz ilişkilerin kendisine ne kadar zarar vereceğini az çok bilir aşık olunca göze perde iniyor zaten djbdjxc