Çok sevdiğim ve aşık olduğum kız var. Onun da benden hoşlandığını görüyorum. Ama geçen gün konuştuğumuz zaman bana dediki aşka, sevgiye inanmıyorum. Konuşmasından böyle anladım ki, birisi tarafından güveni kırılmış, mutsuz bir ilişkiden hayal kırıklığına uğramış ve canı yanmışki artık onu masumca seven insana bile inanmıyor ve önyargıyla yanaşıyo. Kızlar böyle durumda olan bir kızın kalbini nasıl toparlaya bilirim? Gerçekten çok seviyorum ve ondan uzak duramıyorum. Lütfen bana yardımçı olun
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlgini belli ederek herkesin yaptığı şeyleri yapmayarak zaman. bide en önemli kavram güvenmek için
Zaten hep onun yanındayım bu aralar. İstemeden bile ona çok ilgi gösteriyorum yani bilinçli, planli programlı yapmıyorum. Hep ilgim üzerinde. Onun da bundan hoşlandığını görüyorum ama güvenmeye korkuyo. Zamanla güvenini kazanabilirmiyim?
Elbette ama lütfen o güveni kırma beni de zamanında seven vardı yanımda oldu kırdı ve 360 derece değişti bir sene toplanamadim şu an da kimseye bağlanmıyorum
Yok bana bi şans verse ömrümün sonuna kadar onun güven kaynağı olurum, hiç kırmam onu. Deliler gibi seviyorum çünki. Kalbim eriyor onu görünce. Onu mutlu etmek için hayaller kuruyorum bazen. Ama o bi şans vermiyorki ben onun için kurduğum güzel hayalleri gerçekleştireyim. Zamanla güvenini kazanabilirmiyim sizce?
Kazanabilirsiniz bu karşıdaki kişiye de bağlı belki de geçmişindeki kişiyi unutması için size şans veremiyo ama olumsuz düşünmeyin
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Şimdi o kadar kafam bulanıkki bir desteğe, bir fikire çok ihtiyacım var. Bu kız aslında bazen kendini kontrol edemeyip benimle çok fazla samimi oluyor. Uzun uzun dertleşiyoruz. Birlikte konuşunca dünyanın en mutlu iki insanı oluyoruz. Onun ne kadar mutlu olduğunu görebiliyorum benimle konuşunca. Ama bazen o mutlu ortamın tam ortasında ezip geçiyo ben. Önceden nasıl bir travma almışsa, bi türlü güvenemiyo artık.
Valla erkekler o kadar odun ki hiç birisi düşünmüyor karşısındakini bende çok ihanete uğradım için güven yok
Haklısınız. Artık o odun erkeklerin yüzünden masumca seven, hisleri saf ve samimi olan erkeklere de güven kalmadı. Yapacak bişey yok. En iyisi zamana bırakayım. Belki o kız zamanla beni fark eder
Valla şaşırdım ha kızı sevdiğin her halinden belli böyle erkekler de var da işte bize denk gelmez umarım mutlu olursunuz
İnşallah sizin de karşınıza yüreğinizce, size değer veren birisi çıkar ve gerçekten sever.
Biliyomusun ama bu kız inanmıyo bana. Ben onun için göz yaş döktüm. Kendim bile inanamıyorum bi kizi bu kadar sevdiğime. Ama ne yapmak olur kalp bu, söz dinlemiyoki. Kız bana diyorki erkekler elde edemediği, imkansız gördüğü kadın için israr ediyor. Mesela aşk falan meselesi değil falan. Ya ben burdan aşktan yanıp kavrulurken bu kızın önyargısı karşısında deliriyorum. Ama sonra düşündümki daha önce yaşadığı hayalkırıklığı yüzünden bu hale düşmüş. O yüzden kınamadım onu. Bide bu kız benim samimi biri olduğumu biliyor aslında. Diyorki sen çok iyi kalpli birisin falan. Sürekli beni övüyo. Ama bazen de böyle ezip geçiyo.
Ya yanlış anlama da sende biraz gözün kör olmuş ya kızlar çok bu tarz sevmez aslında umursamayan erkekleri severler dürüst oluyorum..
Evet gözüm döndü. Bu türlü aşık olmayı ben de istemezdim. ama benim yapım bu. O kız zaten benim çok sevdiğimi gördüğü için biraz da onda rahatlık yarandı ve istediği gibi davranıyo. Ben de uzak duramıyorum, soğuk yapamıyorum. Ama denemem lazım artık. Biraz kendimi geri çekmem lazım diimi?
Erkeklere güvenmiyor
Ama ben gerçekten onu çok seviyorum ve güvenini asla boşa çıkarmam. Bunu ona nasıl gösterebilirimki? Bu durumda onu nasıl güven vere bilirim?
Davranis ve ilgi olabilir
İlgim hep zaten üzerinde.
Çok kalbini kırmışlar demekki önceden
Önceki ilişkisinde ilgisizlikten dolayı çok sıkıntı çekmiş bildiğim kadarıyla. Şimdi diyorki aslında siz erkekler imkansız görünen kızın peşinden gidiyorsunuz ve elde edince sıradanlaşıyor. Aşk falan hepsi boş diyor. Ama ben öyle değilim, elde ettikten sonra da sevmeye devam edicem, mutlu etmeye çalışıcam diyorum ama inanmıyo. Ben ne yapabilirim?
Biraz zaman ver kendini sevdir
Zaten zamana biraktim ben de abi. Zamanla bana daha çok isindiğini görüyorum. Bazen kendini çok kaptiriyo bana ve bir anda sanki rüyadan ayılıp ezip geçiyor beni. Çünki kendini bana kaptirmaktan korkuyor. Güvensizlik var