3 yıldır birlikte olduğum sevgilimin ailesi beni istemiyor. Evlilik tarihini sürekli erteliyorlar, ne yapmalıyım?

Ailesi ilk öğrendiğinde uzun bir süre küs kaldılar telefonlara dahi çıkmadılar. Zamanla sevgilim gönüllerini aldı ve yanlarına gidip geldikçe kendi aile bağları güçlendi fakat benimle ilgili fikirleri değişmedi. İstememelerinin nedeni ise farklı kültürlerde yetismisiz, yaşlanınca ben onları istemezmisim oğullarını ele geçirip onlara gostermezmisim hem ogullari yeni hayata atılmış biraz para kazanıp maaşını kendi yemeliymis daha evlilik için çok erkenmis. Beni tanımadan önyargılı bircok düşünce sahibine ulasmislar. Her ikimiz de 30 yaşını geçmis insanlarız yetişkiniz, 3 yıl uzun bir süre oldu en azından adı konulsun istemiştim fakat ailesi tanışmak bile istemiyor. Tanışmak için 1,5 yıl sonrasına tarih veriyorlar. Özellikle annesi yanına her gittiğinde ağlayarak sürekli duygu sömürüsü yapıyormuş ve sevgilim bunları asla göremiyor. Sizce bu kişiden evini gecindirebilecek bir birey olur mu? Bu yaşta hâlâ ailesine bu kadar bağlı bir erkek olması çok ürkütücü duruyor. Tanışmak için 1,5 yıl sonrasını veren isteme için düğün için 4-5 yıl verebilir. En çok düşündüren ve kızdıran durum ise sevgilimin ben bu kızı istiyorum gelin arkamda durun diyememesi ve onlar ne derse tamam demesi. Her ailesinin yanına gittiğinde ben bu durumu çözeceğim diyor fakat bulustugumuzda görüyorum ki ailesinin etkisine girmiş daha zaman var maalesef diyor. Bu şekilde 3 yıldır oyalaniyorum sizce bu ilişki kurtarılır mi yoksa yoluma mi bakmaliyim? Daha önce benzer senaryolar yaşamış arkadaşlar varsa tecrübelerini paylasirlarsa çok sevinirim teşekkürler.

3 yıldır birlikte olduğum sevgilimin ailesi beni istemiyor. Evlilik tarihini sürekli erteliyorlar, ne yapmalıyım?