Para karşılığı kadnlarla birlkte oldgunu bunu birde ihtiyaç ve doğal bı şey oldugnu söyleyen bir erkek düşünün size anlatıyor ayda 2 kere gidiyormuş da işte dostluk yaptığı birileri oluyormuş bide işte bunlar temiz vip olanlardan sen benim görüştüklerimi yolun kenarında bekleyenlerle karıştırma bilmem ne diyen birine karşı ne düşünürsunuz.
Olurdum
Olmazdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kadında da erkekte de en sevmediğim aşırı soğutan davranışlardan bir tanesi ilişkisini başkalarına açan insan
Ya ben sordum hiç birjyle birlikte oldunmu diye o da bı çok kişiyle dedi ondn snra olanlar oldu. Yani sence ben demi hata yoksa bunları anlattigi için ondami
sadece bu kadar dediyse sıkıntı yok soruna cevap vermiş ayrıntılı bir şekilde anlattıysa sıkıntı
Anlatı anlattı dedi işte 3 yıldır falan bnde abarttm bu işleri biliyirum dedi işte ayda 2 kere maaşi alınca daha çok gecelik gidiyorum dedi ben tepki verdim baya o da işte ben bekarım bu doğal bisy ihtiyacm dedi. Dostluk edinmiş mesela ondada işte kirasini ödersin ya da başka ni ihtiyacını ondn sorna dilediğin gibi yaşarsin evlenmeye gerek kalmaz dedi şoklara girdim bı görr daha sorsam nasıl sktn desem anlatacakti
eskortla birlikte olan insanla olmaz
Dimi bencede..
Birakamaz dmi alışkanlık gibi. Bide bana diyo evlensem sevdgm biriyle evde var zaten niye gideym dedixe ben pek inanmadm
Eşim benle sevgiliyken değil ama benden sonra gitmiş ayrı kaldığımızda sorun yapmadım
Nasıl sorun yapmazsın
Yapmadım yani gitmiş bitmiş bekarken yapmış ben sorun yapmadım evlendim
Anladım bilmiyorm bu bana byle detaylı anlatınca benim bı midem bulandı 3 yıldır devam ediyormuş falan yani
Ben evlenmeden önce sordum barıştığımızda banada detaylı anlatmıştı
senle anca para karsiligi birlikte olunur der bir daha da muhatap olmam enayi miyim
Bu soruyu daha önce sormuştunuz birlikte ki olmayi düşünüyorsunuz onunla
Kadın olsaydım tabikide hayır derdim
ogk igrenc ya bi dk bile dinlemem basar giderim
Senle yatmak stiyor
Niye böyle düşündün
Cinselliği bu kadar detaylı neden anlatsın ki başka
Gerçekten mi ondan mı diyorsun eminmisn
Evet ama bence acemi duygusal ilişki pek yaşamamış gibi hep fiziksel yaşadığı için onun böyle anlatması normal geliyor
Aaa bak o da olabilir. Ben ona sordum mesela bı kaç kez sevdinmi bı duygun var mı diyor yok diyor ihtiyaç için dedi. Ama bj yandan da savunuyor iste diyor bnlar temiz vip olanlardan yolun kenarında bekleyenlerle karıştırma benim görüştjlerimi falan
Yani fiziksel işte duygu olmadığı için demiştir ama bir fırsat ver bence ilişkiye yön veren kadındır
Ya o benim eski sevgilim biz onnla hiç ilişkiye girmedk mazimiz de derin yıllarca konuşmuştuk sonra tekra rkonysnaya başladık normal bı şekilde. Byle şeyler söyleyince benim bı midem bulandı. Bana dedi sennle evliliği bekliyorm sana karşı öyle şeyler düşünmedim falan ama blmiyorm byle bana bnlari anlatmasi üzdü. Evlense bu kdr koymazdi
Erkekler duygu olmadn. Zevk alıyormu yani