Sevgilim kapanmamı istiyor öncedende hep isterdi ama son zamanlarda kapanmazsan devam edemeyiz dedi?

11 aylık bi uzak mesafe ilişkim var 1 kere buluştuk ben işe girene kadar her şey çok güzeldi işe başladıktan sonra çok fazla kıskanmaya başladı benim hayatımdaki kadın çalışamaz kafasında bende ona buna mecbur olduğumu söyledim ve çalışmayı her zaman istediğimi bunun için okuluma devam ettiğimi belirttim madem çalışıyorsun o zaman kapanacaksın dedi bunun kendi isteğim ile olabileceğini söyledim madem öyle makyaj yok vs sürekli bende birşeyleri değiştirmeye çalışıyor değiştiremeyeceğini fark edince böyle ikimizde mutsuzuz ayrılalım dedi tamam o zaman dedim akşamına geri döndü ben ilişkime her zaman önem veren hayatını ona göre şekillendiren bi insanım onun dediği gibi değişmedim değişmek istemiyorum o da onu hiçbir konuda dinlemediğimi onun için makyajı bile bırakmadığımı onu real hayatıma yansıtmadığımı sadece sanalda sevdiğimi söylüyor bu durum beni çok üzüyor o benim için çok değerli böyle düşünmesini istemezdim ama istediği şeyler beni ben yapmaktan alıkoyacak şeyler şu an haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum bi yandan onu anlamaya çalışıyorum bi yandan da beni olduğum gibi kabul edip kusursuz diye tanımlarken şimdi neden böyle yaptığını anlamıyorum zamanla ilişkilerde böyle şeylerin olabileceğini savunuyor onun isteklerine değer vermediğimi düşünüyor yani ona göre bunlar sevdiğimiz insan için yapılabilecek şeyler bana göre ise insan yaşamak istediği hayatta verdiği kararlarda özgür olmalıdır birbirimizi o kadar severken şimdi tek bir iyi günümüz yok tek sebebi ise benim işim ve kapalı olmayışım (daha önce ailem tarafından baskıyla kapatıldığım için kapalılık bende bi travma oldu o dönemi çok zor atlatıp geride bıraktım aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum)

Sevgilim kapanmamı istiyor öncedende hep isterdi ama son zamanlarda kapanmazsan devam edemeyiz dedi?