Evli bir kadın beni seviyor. Bende onu artık ona kendimi hatırlatmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Beni unutmasını istiyorum. Evlendiği kişiyle mutlu olsun. Bana bahaneleri öne sürdü. Mecburdum işte o yüzden evlendim yoksa evlenmezdim dedi. Benim gibi birini çoktan kaybetti en iyi anlaştığı kişiye o yüz çevirdi. Ben onunla kuru soğan yerdim yinede mutlu mesut yaşardım.. biz onunla konuşmadan da anlaşırdık. zaten ben takıntılı biriyim onun bazı yaptığı hataları da hatırlıyorum soğuyorum. Yanlış yani her şey yanlış.
Toplam da 2 sene oldu yüz yüze görüşmüyoruz. Arada sırada beni arıyor. 6 gün önce aradı çok özledim sensiz yapamıyorum diye ağladı. Arama beni dedim unut. tamam diyor ama yine arıyor? bazen sms atıyor. son çare hattımı değiştirmek mi? diye düşündüm. Ne yapman lazım kafam gerçekten karışık. Biraz bu konu hakkında konuşmaya da ihtiyacım var?
Güncellemeler
+1 yıl
Biliyorum benim durumum da milyonlarca kişi vardır. İmkansız bir aşkın içinde kendini bulan. Bazen yasaklarda da olsa gerçekten nefes aldığını hisseden birileri mutlaka vardır. O, yüzden yargılamayın kınamayın kimseyi..
Güncellemeler
+1 yıl
Nolacak böyle...
Evli bir kadın beni seviyor. Bende onu artık ona kendimi hatırlatmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?