Ben yaş farkı olmamasına çok dikkat ederdim de. Artık takmıyorum. kafası çalışan bir kasın oldugu zaman yaş a önem vermiyorum. Resit olduktan sonra hic bir probelem yok en hasas insan bem degilim bu tip ilişkiler de hasas olmanin hic bir fadasıni gormedim
Kadının erkekten küçük olmasından yanayım hep çocuklarla uğraşması zor anam 😀
Tabi 2-3yaş sorun degil o kadar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben 37 yasındayım. Genelde 30 yasındaki erkekler ilgi duyuyor bana. Ama ben hoş karşılamıyorum. İstediğim yaş aralığı 35-45 ama nedense karşılaşamıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ben yaş farkını çok istemem. kendimden büyük kadınlardan hoşşlanıyorum benden en fazla 4-5 yaş büyük olabilir fazlasını istemezdim.
Ben yaş farkı olmamasına çok dikkat ederdim de. Artık takmıyorum. kafası çalışan bir kasın oldugu zaman yaş a önem vermiyorum. Resit olduktan sonra hic bir probelem yok en hasas insan bem degilim bu tip ilişkiler de hasas olmanin hic bir fadasıni gormedim
3 falan ama benim için kadınlarda bu sınır daha geniş, mesela ben 30 yaşında bir kadınla da çıkarım.
Wow yani olgun kadın mı seviyorsun?
Evet ondan
Çocuğu yaşında sevgilisi olanlara sinir oluyorum. Maksimum 10 yaş olmalı, ki bana göre o bile fazla..
Yaşıtlarım ilgimi çekmiyor, genç kızlara ilgi duyuyorum. 18 yaş ve üstü olabilir..
Sağlıklı 0-5, en fazla 10 olması tavsiye edilir.
Ben başlarda yaşıtlarımla konuşmaya meraklıydım, ama onların gözünde de abi görününce 30'lara baktığım oluyor. Genel olarak max 5 yaş farkı olur.
Kadının erkekten küçük olmasından yanayım hep çocuklarla uğraşması zor anam 😀
Tabi 2-3yaş sorun degil o kadar
Ben 37 yasındayım. Genelde 30 yasındaki erkekler ilgi duyuyor bana. Ama ben hoş karşılamıyorum. İstediğim yaş aralığı 35-45 ama nedense karşılaşamıyorum.
Ben boştayim değerlendirmeknistersen 😉
@Köprü6çocuğu haha neden boştasınız acaba? Boşandınız mı?
İvit 😊
Herkes abartı diyecek ama 20 yaş farkı ile gayet güzel ilişki oluyor.
Çok değil...
50/60 yaş olsa yeterli :D
Bence 3-5 yaş kadar olmalı... en fazla 5 yaş yani...
Maksimum 10 yaş uygun. Erkek büyük olmalı. Kadın büyükse 5 yaş makul.
Kendimden büyük birini isterim. Aramızda en fazla 7 yaş fark olmalı.
Erkek kızdan 11 yaş a kadar büyük olabilir kız erkekten 4 yaşa kadar buyuk olabilir
resit olmali sonrasi kusak catismasi , mahalle baskisi tatminsizlik vs. hep bir sorun.
Bence arada fazla yaş farkı olmamalı aksi takdirde kişiler birbirinin yanında abi veya abla gibi duruyor
Bana göre en fazla 5 yaş olması en uygunu
5 yaş olmalı en fazla bence
En fazla 8-9.
İlişkim yok ki farkı olsun 😂😂😂
En fazla on yaş küçük
Benim için en fazla 3
Simdikiler 15 yaş farkını normal diyor sen düşün
5-10 farketmez mng gölgesi düşsün yeter
Her yaş grubuna göre farklı olur bence.
3 aşağı 5 yukarı
En fazla 3-5 yaş
Yirmi Otuz