Taciz mi yakınlık mı kurmaya çalışıyor anlamadım?

Arkadaşımın yerine aile dükkanlarında çalışmaya başladım 2 yıl olacak nerdeyse arkadaşımın 2 eniltesi eniştesinin kardeşi , kardeşinin oğlu , arkadaşımın abisi ve kuzeni hep aile olarak çalışıyorlar arkadaşım evlendi gitti yerine ben başladım.

2020 de arkadaşıma hediye gönderebilmek için adres için abisine yazmıştım o zaman istek atmıştı taa kabul etmemiştim sonra

2021 de afkadaşımın nişanı oldu orfa eniştesiyle tanıştık o zaman iş teklifim de bulundular 3-4 ay sonra başladım işe

O süre içinde sürekli yazıyor benimle konuşuyordu ben o zaman sevgilimden yeni ayrılmıştım (1 yıllık ilişki terk edildim)

Sonra işe başladığım zaman bana yakın davranmalar vs sürekli medajlaşma falan eve arabayla bırakıhor onlar elimi tutmaya çalışmalar elimi öpmeler saçımla oynamaya çalışmalar ufak dokunuşlar yal ız kaldığımız zamanlarda yakın olmalar yemekte yanıma oturmalar sonra bir şey varsa aklın da ciddi olsun ama yoksa istemem açısından konuşma yaptım uzaklaşı

Öyle böyle ara ara sürekli bulaşık yıkarken omzuma dokunmalar belime dokunmalar arabada giderken bacağımı dürtmeler kolumu sıkmaya çalışıyor "bacaklarında kalın kalın " " etlisin etli ne güzel "gibi cümleler arabada arkaya oturırsam elini aradan uzatıp bacağımı sıkmaya çalışıyor yanına oturduğum da dürtüyor bacağıma elini koymaya çalışıyor elimi tutmaya çalışıyor saçıma dokunuyor yüzümden çekiyor falan yakın mı olmaya çalışıyor yoksa düpedüz taciz mi bu?

Bu arada eniştesi işe başlamadan önce 1 kere görmüştü beni arkadaşıma " abine alalım mı bu kızı nasıl iyi terbiyeli kızmış " demiş

Güncellemeler
+1 yıl
En yakın afkadaşımın abisi bunu yapan eniştesinin dükkanında çalışıyoruz
Taciz mi yakınlık mı kurmaya çalışıyor anlamadım?