Arkadaşımın yerine aile dükkanlarında çalışmaya başladım 2 yıl olacak nerdeyse arkadaşımın 2 eniltesi eniştesinin kardeşi , kardeşinin oğlu , arkadaşımın abisi ve kuzeni hep aile olarak çalışıyorlar arkadaşım evlendi gitti yerine ben başladım.
2020 de arkadaşıma hediye gönderebilmek için adres için abisine yazmıştım o zaman istek atmıştı taa kabul etmemiştim sonra
2021 de afkadaşımın nişanı oldu orfa eniştesiyle tanıştık o zaman iş teklifim de bulundular 3-4 ay sonra başladım işe
O süre içinde sürekli yazıyor benimle konuşuyordu ben o zaman sevgilimden yeni ayrılmıştım (1 yıllık ilişki terk edildim)
Sonra işe başladığım zaman bana yakın davranmalar vs sürekli medajlaşma falan eve arabayla bırakıhor onlar elimi tutmaya çalışmalar elimi öpmeler saçımla oynamaya çalışmalar ufak dokunuşlar yal ız kaldığımız zamanlarda yakın olmalar yemekte yanıma oturmalar sonra bir şey varsa aklın da ciddi olsun ama yoksa istemem açısından konuşma yaptım uzaklaşı
Öyle böyle ara ara sürekli bulaşık yıkarken omzuma dokunmalar belime dokunmalar arabada giderken bacağımı dürtmeler kolumu sıkmaya çalışıyor "bacaklarında kalın kalın " " etlisin etli ne güzel "gibi cümleler arabada arkaya oturırsam elini aradan uzatıp bacağımı sıkmaya çalışıyor yanına oturduğum da dürtüyor bacağıma elini koymaya çalışıyor elimi tutmaya çalışıyor saçıma dokunuyor yüzümden çekiyor falan yakın mı olmaya çalışıyor yoksa düpedüz taciz mi bu?
Bu arada eniştesi işe başlamadan önce 1 kere görmüştü beni arkadaşıma " abine alalım mı bu kızı nasıl iyi terbiyeli kızmış " demiş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
adam her gün taciz etmiş seni neredeyse tecavüz edecek sen hala buna yakınlık kurmak mı diyorsun pessss
Bu kişi evli anladığım kadarıyla değil mi?
Hayır bekar arkadaşımın abisi
Taciz ettiği aşikar zaten neden bunu hala soruyorsun ki;
Abi diyorum adama afladaşımın abisi dükkanda herkes beni arkadaşımın yerine koydu kendi yiğenleri gibi benimsediler o da mı abi gibi şakalaşmaya çalışıyor yosa taciz mi anlamıyorum
Taciz işte ötesi var mı? yaa
Soruna beğeni attım..
😒😒😒 şikayet etsem zararlı brn çıkarım adam yiğenini üşten atacak değil ya
TACİZ ÖTESİ
Direk işi terket
Edemiyorum işte yoksaa daha neler neler var da iş konusunda borç çok başta baba var da yok abi başka şehirde annemle çabala dur
Aynı kişinin yanında çalışmak zorunda değilsin.
Başka bir iş yerinde çalışabilirsin.
Bu süreçte el altından sağdan sola soruştur başka iş bulmaya calis.
Tam Dayaklık Pust bu enişte filan değil ırz dusmani itin teki
Eniştesi değil abisi arkadaşımın abisi yapıyor bunları
Tacizci resmen.
Sürekli böyle dokunmaya çalışıyor
Tacizci..
Yaşlar kaaçç
27 -22
Niye bu kadar dokunduruyon kendinee
Bulaşık yıkarken falan ya da araba da vites atarken vs yapıyor karşı koyuyorum kızıyorum zaten
Eniştesine söylee
Yeğenini işten atacak değil ya iki kızar sonra yine aynı
Belki kızınca çekinir normal bişi değil ki buu
Sanmam bir müddet sonra geri başlar iş bulsam kaçacağım zaten direkt
Nerde yaşıyorsun
Sivas
yok mu iş hiiçç
Küçük şehir az maaşa çok iş asgari ücrete çalışıyorum burada en azından kafe maza vs saati 5 liraya çalıştırıyor
Bu ne işii
Büro elemanıyım işte
Hmm peki annen baban ne iş yapar kaç kardeşsiniz
Emekli babam hasta çalışamıyor kalp krizi geçirdi annem de ev temizliğine gidiyor
Hmm senin sırtında yani yüükk
Evet
Kaç kardeşsinizz
2 küçük var lisede
Hmm sıkıntı o zaman. Ondan mı ses çıkarmıyorsun
Bir sürü borç var krediler vs babam 2019 da dönerci dükkanı açmıştı pandemi de battı kirasını veremedik kredi çektik annemin 5 yane kredisi var asgari üctetren sürekli sigortalı çalıştığı için alabildik zar zor
Baya sıkıntılı süreçler. Annenin babanın yaş kaç
56+48
Kapalı mısın açık mı
Açık ama çoğu kapalıdan daha kapalı
Hmm fiziğini bi yerini açık görrüğünden yanaşmıyo sana yanii
Tek açık yerim kollarım ve saçım
Fiziğin çok dolgunsa oda çekici olabilir bak 😂
Gömleğinin yakasıni bile iğneliyoeum geniş pantolonlar uzun tşöet gömlek hazak hırka giyiyorum spor ayakkabı veya babet giyiyoeum tokuklu bile giymiyorum dikkaat çekmesin ses diye
Maşallah sen baya kapalı giyiniyorsun 😂 boy kilon kaçç
Napıyım kara çarşafa mı bürünüyüm kapalı giyiyorum işte
Ee3 bu sorular ne ki böyle
Yok yaa bişi demedim kii ama kapalı giyinsende bazı kadınların ffizikleri çekici olur auraları yüksek olurr
Sordum öyle sohbeet muhabbet rahatsız mı oldun
Olabildiğince kapalı işte belim bacağım vs görünmez açılmaz hep uzun kapalı giyiyorum bulaşık için kolumu sıyırmasam başımı örtsem tesettürlü gibi olurum
Hmm anladım ama bi çekiciliğin varmış demekkii
Fiziğimi soruyorum evet az kilom olsa da kıvrımlı lanet olsun zayen bıktım kadın olmaktan soğuttular erkek olsaydım da paşa. paşa çalışsaydım edebimi namusumu korumak zorunda kalmadan
Kadın olmak zoor haklısınn. Kıvrımlı dolgun fiziğin demekki bak bildim 😂
Diğerlerine yapmıyor ama bir tek bana
İşte var sende bi çekicilik auraa
3 tane kız var onlar açık crop falan giyiyorlar onlara yapmıyor bana yapıyor
Senin göğüslerin kalçan daha büyüktür onlara görree 🤔🤔
Onlar açıp geziyor
Küçüktür ama seninkindeenn
O kadar da büyük değil kii normal
Ölçülerin kaç mesela 🤔 boy kilon🤔
160 57
Ölçülerin ya pekiii
Zıkkımın köküyle cehennemin dibi kadar
Süpersin o zaman çocuk haklıymışş
Aynı zihniyet işte sapıksınız
Saçmaladın şu an cidden ironi yapmıştım
Hiç komik değil
E bişi sorduk verdiğin cevap hoş muyduu
Sorduğun soru hoş mu?
E ne varda gizlisinn
Olsun gizli oşsam da neden paylaşıyım bunu
Tamam kanki paylaşmaa ne diyiimmm kkiii
Hem bedenimin kıvrımlı vs olması brnim tacize maruz kalmama sebep değil !
Zaten değil kim dei öyleee
O manaya getiriyoesun
Yooo hiçte öyle bişi demedim sen kendin çekmişsin orayaa
Taciz ediyor
Taciz ötesi