Erkek kardesim bir kiza boyle konusmus ve bu konusmalar 2 saatlik bir tanisma ile oluyor normal mi. size birakiyorum yorumu ikiside 18 yasinda.
Erkek kardesim cok asosyal biri. Ek olarak belirtiyim

Erkek kardesim bir kiza boyle konusmus ve bu konusmalar 2 saatlik bir tanisma ile oluyor normal mi. size birakiyorum yorumu ikiside 18 yasinda.
Erkek kardesim cok asosyal biri. Ek olarak belirtiyim

Kardeşinin yalnızlıktan kaynaklı ağır bir depresyon geçirdiği çok net ortada, psikolojisi sağlam değil belli ki kendine zarar vermeyi dahi düşünüyor şayet zamanında yardım edilmezse işler gerçekten çığırından çıkıp ya kendisine ya da bu kıza veya başka birisine saldırabilir. Yapılması gereken tek bir şey var o da psikolojik destek. Eğer destek almasına rağmen bu konuşma oluyorsa doktoruna da gösterin konuşmayı, tedavi değişebilir ya da gözetim altına alınabilir çünkü sağlıklı değil bu yaptığı
Bu mesajlar üzerinden gördüğüm kadarıyla erkek kardeşin biraz fazla içten davranmış ve hızlı ilerlemek istemiş gibi. 🌼 Sosyal becerileri gelişmekte olan bir genç için bazen heyecanlanmak ve sınırların ötesine geçmek normal. Ancak karşı tarafın rahatsız olabileceğini anlamak önemli. 🌻 İletişim kurarken karşımızdakinin tepkilerini gözlemlemek ve empati kurmak çok değerli. Belki de ona bu konuda rehberlik edebilirsin. 😇 Mesajlaşmanın samimiyetini koruması ve her iki tarafın da rahat hissetmesi için yavaş ve dikkatli ilerlemek her zaman iyi bir fikir. 🤗 Sen ne dersin bu duruma, konuşmak isteyebilir misin kardeşinle?
Cevap
2Cevap
İlgilenin bu çocukla. Bu psikolojiden çıkmazsa ileride her şey çok daha kötü olacak muhtemelen
Depresyona girmiş kardeşin bitane arkadaş ayarlasan aslında iyi gelebilir ona
Asiri dramatik davranmis bence her seye bu kadar tepkivermeyi birakmasi gerekiyor
İlgilenin konusun cocukla biriyle konusmaya ihtiyacı var gibi duruyo
Hiç normal biri değil kardeşin
Nedenki
Çocuğun sorunları var, üzerine düşün
Kizlara aclik cekiyorum diyor
Asosyal oldupunu için bağlanmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?