Erkek arkadaşımın telefonuna baktım. Galerisinde hep ben vardım Instagram da da ben varım. Whatsapinda mesajlarda hiç kız yok annesi kardeşi yengesi o kadar. Whatsap kişilerine girdim en altta kaydedilmemiş numara profilde bir tane kız vardı bu kim diyince babam artmıştı bu kızı dedi neden dedim babam taksici ulaşamadı bana ara dedi hesap numaramı verip konum isticektim dedi. Sonra zaten babama ulasmis konuşmuşlar dedi. Hesap nuamrani neden veriyorsun ki dedim bazen nakit para olmayınca oraya attırıyor babam dedi. Tamam deidm. Arama geçmişine baktım Nisan 'da iki kere aramış kızı. Sizce dogrumdur babası taksici nakit para olmayınca Ibana attiriyormus parayı dogrumudur ilk defa duydum tamam dedim konuyu kapattım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
. yani şüphe edecek bir durum yok ama yine de kontrol altında tutmak gerekir ne olacağı belli olmaz ya da bakabiliyorum banka hesabına bak gerçekten taksi ücreti geliyor mi bunun heabaina diye ordan anlaşılır
Asla bakamam ilk defa verid onu bile istemeyerek sence dogrumudur taksiciler Ibana atarmi parayi
Yani atılıyor post geçerli genelde ama Postu yoktu bir kere bir taksicinin nakit para da olmayınca hesabına atmıştım bu oluyor ama babasının ibanina değil de neden oğlunun ibanina atti onu anlamadım veya şüphen varsa söyle dekontu göster diye ama sıcağı sıcağına yapsaydın keşke şimdi tartışma çıkarma bir takip et aynı olay tekrarlanıyor mu diye ozman söylersin
O zaman doğru olabilir. Ama bana deidmki babam çoğu şeyi bilmior taksici mesela bazen beni arıyor burası neresi oğlum diyir bilmiyor çoğu şeyi dedi. Ama ben çok üzülüyorum silmeyi denedim kızı ekli değil ama whatsao kişilerinde gözüküyor arama bölümünde baktım ordanda silinmedi. Ben silmiştim silinmedi dedi bende denedim olmadı. Ama supheleniyorm korkuyorum. Birde normalde telefonuna baktirmaz ilk yanındayken istedim vermemişti birdahakine ver dedim söz verdi onun için bakabildim. Ve baktıktan sonrada söz verdiğim için verdim dedi daha yok dedi. Buna rağmen birdahaki gittiğimde istemelimiyim yine yok derse ne dicem. Birde burada yapılan yorumlar daha çok beni üzdü dogrumudur diye sordum bir tane erkek aynen aynen kesin doğrudur😅 bu şekilde yazdı iyice kafama taktım napmaliyim birde ailesi baskısı yüzünden en fazla haftada bir kere görebiliyoruz birbirimizi
Ona güven dediğine ama hareketlerini davranışlarını da izle derim ben anlarsın zaten yanındaki davrasnidan telefona bakıp bakmamasindan hele senin yanında telefkn hiç mesaj gelmiyor arama gelmiyorsa sıkıntı zaten ya sessize aldı uygulamayı vs ya da uçak modunda telefonu bunları gozlemle
Mesaj geliyor bak diyorum arkadaşım dio gosterio sessize almio ama elinede almıyor çünkü maksimum 40 dakika bir arada kalabiliyoruz. O sürede eline hiç almıyor benimle ilgileniyor ama sessize almıyor beni ailesi ne de anlatıyor evlenmekte istiyor sadece ben bir sene sonra istiyorum oda biliyor.
Yazik zamanına haftad bir kere buluş ve 40 dakika mi parkn6 da kaç yaşında o kişi ne iş yapıyor yani
O benimle her gün buluşup uzun vakit geçirmek istiyor. Gezmek vakit geçirmek istiyor her zmana söylüyor bunu. Ama maalesef Benim ailem baskıcı o yüzden gidemiyorum 😔
Bu kadar dedektif olmayın doğru söylüyor büyük ihtimalle günahını almayın çocuğun çekinecek bir durum olsa telefonuna bakmana müsade etmezdi zaten ya da silmiş olurdu
Ama ilk defa duydum taksiciler Ibana attirirmi parayı nakit olmayonca
Olur tabi neden olmasın ben üzerimde para olmayınca kuaförde bile ıbana gönderiyorum
Ama o anda atması gerekmez mi ne kadar güveniyor ki kız gidiyor sonradan mı arayıp hesap numarasini veriyor
Konum istiycem demiş ya işte
Dogrumudur yani beni ailesi bilio benimle ciddi düşünüyor evlilik yaşı geldi iki yıldır bekliyor beni 2 yıl dan önce de evlenemem erken çünkü bunu biliyor ve sevdiğini hissediyorum zaten şartsiz koşulsuz seviyoruz. Normalde de telefonuma baktirmam soz veridgim icjn baktırdım bu sondu dedi hersyein zmanai var dedi ilk isteidgimde sonra ısrar ettim siz verdi birdahakine vericem diye verdi o nunarauo gördüm iste. Söz veridgimyicin verdim birdaha yok dedi
Telefonu gizlemek istemesi bende de biraz şüphe uyandırdı tabi ama söylediği de bi yandan mantıklı o halde ya çok iyi yalan söylüyor ya da doğru söylüyor.
Hangi söylediği mantıklı geldi size
İlk başta telefonu gizlemek istediğini bilmiyordum direk verdi sandım. O yüzden de ıban ve konum hakkında söyledikleri de mantıklı geldi
Yani gizleme sebebi ne olabilir
Aynen aynennn kesin doğrudur 😅
Degilmidir ne düşünüyorsunuz😔
Kesinliklee
Ne olabilir o zaman galerisi full ben Instagram whatsao temiz tek o kız vardi ve kişilerinde bile ekli değildi nuanrasi yaziodu ben sildim ama silinmemiş dedi. Sknra ben silmeyi denedim bende silemedim silinmedi nedense kişilerinde değildi ama yinede whatsal kişilerin en altında kaldı öyle