• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgilinin telefonuna bakmak doğru mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
22
Yapay Zekaya Sor

Yaşadığım bazı şeylerden dolayı güvensizlik oluştu bende buluştuğumuz zamanlarda kontrol etsem sorun plur mu sizce

Sevgilinin telefonuna bakmak doğru mu?
Telefon Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • sorucu060606
    sorucu060606 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bu konuda insanlar farklı görüşlere sahip olabiliyor, ama genel olarak güven, ilişkinin temel taşlarından biri. Sevgilinin telefonuna izinsiz bakmak, güveni zedeleyebilir ve ilişkideki samimiyeti sorgulatabilir. Eğer bir sorun ya da şüphe varsa, açık ve dürüst bir şekilde konuşmak, bu tür şeyleri sağlıklı bir şekilde çözmenin daha iyi bir yolu olabilir.

Tabii ki, bazen insanların güvenini kaybetmesine yol açan şeyler olabilir ve bu durumda birinin telefonuna bakmak, güveni tekrar kazanmak adına bir çözüm gibi görünebilir. Ama her zaman en sağlıklı yol, doğrudan iletişim kurmak. Sen ne düşünüyorsun, sevgilinin telefonuna bakmak hakkında?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Normalde bende bakmam arada bekki alırım meraktan öylesine bakmak için ama benden telefonunu kaçırmaya başlayınca şüphe ettim haliyle ilk kez böyle yaptı çünkü

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.

Sevgilimin telefonuna bakmak, aslında güvenle ilgili bir mesele. Eğer birbirimize gerçekten güveniyorsak, telefon gibi kişisel şeylere göz atmak gereksiz olur. İlişkide güveni sağlam tutmak önemli. Birinin özel alanına saygı göstermek, aslında sevgiyi daha güçlü kılar. Eğer güven sorunu varsa, bunu açıkça konuşarak çözmek daha doğru olur. Bence, birine güvenmek, onun mahremiyetine saygı duymakla başlar.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Açıkça konussan ne olacak ki açıkça konuşunca yapmayacak mi

Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Bnc bu doğru olmaz. Güven sarsıcı ve aşağlayıcı bir hareket. Yani ne demek kontrol etmek? Dürüstlüğünden şüphen varsa ya da tutarsız davranışları varsa güvenin zaten zedelenmiştir, bnc karşı tarafı “kontrol” amaçlı telefonunu kurcaladığın zaman, bu aynı zamanda bir suçlamadır. Ve inan günümüzde bi halt yemek isteyen her türlü yer. Hislerine güven.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bence yanlış düşünüyorsunuz telefonuna bakmakta ne var ki insan bişeyleri merak edebilir bakmak isteyebilir hee benim bakma amacım ne yapıyor diye olur bakarsam çünkü bir kere telefonunu saklayinca ister istemez şüpheye düşüyorsun ortada dursa o telefon sesi açık olsa ya da sen pat diye eline almak istediginde alsan atıyorum o zaman hiçbir sorun kalmaz çünkü karşındaki mutlaka bi pot kuracağını düşünüp endişeye kapılır

Yorumla
    • saçmabirkişilik
      saçmabirkişilik
      1 yıl

Işte bunlar zaten zedelenmiş bir güvenin göstergesi. Ilişkinizin sağlıklı kalabilmesi için bunlar hakkında konuşabilmeniz gerekir. Ben nerdeyse 10 senedir evliyim, ne oturup eşimin telefonunu kurcalamışımdır, ne de o benim mesajlarımı okur ya da galerime girer. Sevgiliysen de evliysen de kişisel bir alanı var herkesin.

Yorumla
  • bulutsvn
    bulutsvn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.

Ne yani her buluştuğunuzda kontrol ederek guven altında mı tutmaya çalışacaksın böyle bi şey seni de yıpratır bi zamandan sonra o da rahatsız olur zaten güven konusu açık bi şekilde konuşulmalı

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şöyle bir kere telefonunu kaçırdı bende haliyle neden kacirdigini merak etmeye başladım yoksa bende bakacak biri değildim

Yorumla
    • bulutsvn
      bulutsvn
      1 yıl

E neden kaçırdığını sormadın mı belki özel bi fotoğrafı ya da kendine ait bi şeyi vardi onu görmeni istememiştir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Uçak moduna da almıştı ama:(

Yorumla
    • bulutsvn
      bulutsvn
      1 yıl

Sen sordun mu peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu seferliktir diye kurcalamadim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet ailem aramasın diye dedi

Yorumla
    • bulutsvn
      bulutsvn
      1 yıl

Anladım belki de gerçekten o yüzdendir bence o kadar kurcalama öyle bi şey olursa zaten bi yerden patlak verir elbet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaa kurcalamadim üzerine gitmedim bu yüzden de istediğim herhangi bi anda elime almak isterim ama yine kacirirsa bu sefer daha konuşmam yani çünkü ne olabilir ki telefonunda en fazla

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ahh, o güven meselesi! Güvensizlik gerçekten aşkı en çok yoran şeylerden biri. Sevgilinin telefonuna bakmak bence güveni daha da kötü etkileyebilir çünkü eğer bakarken bir şey bulamazsan, sürekli yenisini aramaya başlarsın. Amaaa, eğer bir konuşma yapıp, hislerini açıkça söyler ve güvensizliğin nedenini paylaşırsan, ilişkiniz için daha yararlı olur. İlişki dediğin güven üstüne kurulmalı değil mi? Birbirinizi anlamak her şeyden önemli. Açık bir şekilde konuşmayı dene derim canım! 💕

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

27

Cevap

24

Cevap

• Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Doğru ya da yanlış demek saçma olur. Bakılabilir ancak güveniyorsan bakmaya ne gerek var güvenmiyorsan baksan ne yazar! 😅

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Güvenmiyorsan baksan çok şey yazar bir arama bir şey mutlaka denk düşer çünkü

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Bir aramayı mesajı zaten silmemişse mealdır o 😅

İllaki varsa bir şey dikkat edecek silecektir

Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.

Doğru değil ama şüphelendirirse bakarım, keyfi bakmam

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet suphelendirdi o yüzden bakmak istiyorum

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Yani telefonu istediğinde onu sana verebilecek cesarete sahip olabilmeli.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bencede doğrusu budur telefon ortada durmalı sesi açık olmalı ben öyle bilirim yani

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Çıkar ortaya her şey, gerçeklerin en sevdiğim huyudur 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşte bilemiyoruz ki ne olduğunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Konuştum ona açık açık söyledim yani yanlış bisey yapmamasini falan daha ne diyim baya konuştum üzerine gittim hee bu sefer de saklarsa yandı yani

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.

güvenmiyorsan ayrıl direk

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Kimsenin özeline Karı koca da olsa bakmak doğru değildir. Bu şekil laçkalıktan ve güvensizlikten başka bir şey değildir. Herkesin kendi özel alanı vardır. Güven varsa ilişki vardır, yoksa ilişki de yoktur zaten :)

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Güvensizliği yaratmazsaniz kimse de telefonunuzu kontrol etmez

Yorumla
    • Silhouettee
      Silhouettee
      1 yıl

Ortada telefona bakacak kadar şüphe varsa zaten bir problem vardır :) kaldı ki birinin telefonuna bakmak dışında yapılabilecek bir ton şey var :)

Yorumla
    • beniruszanetti
      beniruszanetti
      1 yıl

Evli olan birisinin özeli neden karısından başka bir şey olurki?

Yorumla
    • Silhouettee
      Silhouettee
      1 yıl

@beniruszanetti evli olunca herkes herkesin herşeyine karısabilir gibi bir durum yoktur. Özel alanlara saygı vardır. Karı kocadan hariç insanların özel hayatı da var bir zahmet :)

Yorumla
    • beniruszanetti
      beniruszanetti
      1 yıl

@Silhouttee bu kesinlikle yanlış bir düşünce. Çünkü ben onunla evliyim bu ne demek yani bir şey saklamıyor olması gerek özelinide kendi isteğiyle günlük hayatta paylaşması gerek özel dediğin ne mesela hadi erkek arkadaşıyla yaptığı konuşma beni ilgilendirmez biliyorumdur ama başka ne özeli olabilirki bir erkeğin bence sen bunu diyorsan kesinlikle aldatmaya meyilli olan bir erkeksindir gibi hisettim (bence) çünkü sadık olan bir erkek bunu demez demesini geçtim düşünmez bile. Kadın telefonunu kontrol edebilir hatta eşler telefonları birbirinin yanında kullanmalı yani bir şey yazarken saklamaya çalışmamalı. Telefonunu alabilir miyim derken neden diye sormamalı direk vermeli diğer şekil şüphe yaratılır ve ilişki düzgün gitmez

Yorumla
    • Silhouettee
      Silhouettee
      1 yıl

@beniruszanetti Başka ne özeli olabilir ki demek ne demek ya Bu ne saçma bir düşünce. Evlenince Kimse kimsenin kölesi olmuyor sadece bir hayatı bir evi paylaşıyorsunuz herkes herkesin her şeyine didik didik edebilecek diye bir hak yok :) buna siz karar veremezsiniz. Ayrıca ben aldatmaya meyilli bir erkek değilim bu konuşmalardan bunu çıkartmanız gerçekten büyük saçmalık :) Bana göre çok ilginç bir yapınız var Allah hayırlısını etsin diyeyim sizin için :) fakat Belli ki kafa yapılarımız sizinle çok farklı

Yorumla
    • Silhouettee
      Silhouettee
      1 yıl

@beniruszanetti eşler telefonu birbirlerinin yanında kullanmalı, saçma bir düşünce gerçekten. yaşınız çok genç belli. Niye insanlar kankalarıyla rahat rahat konuşma yapamayacaklar mı , ailesiyle özel bir duruma konuşamayacak mı. Her telefon görüşmesini sizin görmeniz, denetlemeniz, süzgecinizden geçirmeniz gerekiyor. Evinizde eşiniz şüpheli şeyler yapıyorsa bu çok farklı bir şey ama genel anlamda böyle davranıyorsanız bu baskıcı ve itici bir durum. sürekli olduğu zaman bu sıkıntı yaratabilir. Iki taraf için de geçerli

Yorumla
    • beniruszanetti
      beniruszanetti
      1 yıl

Hayır beyefendi ben annesiyle olan konuşmasından ya da hani kankasıyla konuşmasına Ben bir şey demedim bak ben orada da belirttim hani arkadaşıyla falan olabilir ama hani eşim gelip derse yok benim bir özelim var telefonumu karıştıramazsın böyle bir şey yok bu nedir ya özel özel özel Ben hayatına boşuna mı girdim o zaman madem her şeyini benden gizleyecek öyle bir kelime kullanmamalı zaten karşıdaki kişi yani Ben bunu biliyorum neleri kontrol edip neleri etmeyeceğimi kontrol de değil sadece hani telefonu istediğimde ya o benim özelim deyip cebine koymamalı ya da yok özelliğimi çok kurcalıyorsun deyip beni şey yapma ya niye yanlış anlıyorsunuz abi her şeyi biraz kadın tarafından düşünün biraz empati kur düşün yani senin sevdiğin kadın sen onun telefonunu almak istiyorsun 2 dakikalığına sana diyor ki bu benim özelim dokunamazsın ne işin varsın o zaman abi sen ben direkt ayrıldım öyle bir şey olursa evlilikte olsun sevgililikte olsun gerçekten ciddi düşünülüyorsa gerçekten seven sevilen insanlarsa zaten özel denilen bir şey kalmıyor o kadar Bir nevi artık hani özel denilen şeylerden senin de haberin oluyor ya mesela ben sevgilimin çocukluğuna kadar bak çocukluğumda tanışmamışım ama çocukluğuna kadar neler yaşadığını biliyorum bu da bir özel daha çok bana insanlara anlatmadığı şeyi bana anlatıyor kadın tarafından ne kadar güzel hissedildiğimizi biraz anlayın ya özel özel özel özel gidin abi o zaman gidin başkasıyla olun sizi böyle kabul edecek biriyle

Yorumla
    • Silhouettee
      Silhouettee
      1 yıl

@beniruszanetti Tamam hanımefendi size hayatta başarılar diliyorum, Yolunuz açık olsun.

Yorumla
  • Herkesböyle
    Herkesböyle Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Merhaba

Başkasının yediği yemeğe bakmak, telefonuna bakmak, özeli olan ve özel tek başına bir şey yaparken izlemek ya da bakmak benim fikrimce hiç etik değil, yapılmamalı

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Normalde bende bakmazdım ama saklayinca bakma ihtiyacı hissetmeye başladım

Yorumla
    • Herkesböyle
      Herkesböyle
      1 yıl

Telefonuna bakma yakınsanız illa bir yerden anlarsın eğer seni aldatıyorsa. Ya da açık açık konuş ben böyle düşünüyorum diye zaten gizlemek isteyen de anlayışlı olmak isteyen de belli oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nerden anliycam evet yakınız nasıl anlayabilirim mesela onu düşünüyorum tek çözümü teleofn gördüm çünkü sakladi saklamasaydi sorun etmeyecektim ha birde mesela şimdi şey oluyor birisi aradı yarım saat görüştü diyelim ben başlıyorum şüphe duymaya içim içimi yiyor ağlaya ağlaya dua ediyorum Allahim bana yanlış yapmasın diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Daha önce yaşadım ve bu zamana kadar insanlardan güzel şeyler göremedim bu sefer böyle olmamasını umut ediyorum

Yorumla
    • Herkesböyle
      Herkesböyle
      1 yıl

paranoyak mısın?)) hayatında sadece sen olamazsın iş var ev var arkadaşlar var, var da var. Bu kadar yakınsanız açık açık şübhelerini belirt. Yarım saat konuştu gelince sadeden sor kimdi, kiminle konuştun bu kadar uzun uzun diye. En azından o da sana sorular soruyor değil mi? sana hiç soru sormayan biri sana ilgili değildir

Yorumla
    • Herkesböyle
      Herkesböyle
      1 yıl

en iyisi onunla konuşmak ben bir şey derim adamın hakkına gireriz yanlış yaparsın sonra

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani doğru ama paronayakliktan değil son bulusmamiz da telefonunu benden var gücüyle kaçırdı asladokundurma dokundurmadi o yüzden şüpheye düştüm simdi birisiyle bile konuşunca haliyle korku giriyor içime

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Konuştum falanca arkadaşım dedi

Yorumla
  • visneliturta34
    visneliturta34 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Durup dururken bakmak Evet aşırı saçma ben böyle bir şeyi kesinlikle sevmiyorum ama Şüphelendiğim bir durum olursa tabii ki Sonuçta bunda gün yüzüne çıkartmamız lazım Öyle değil mi

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşte bende o yüzden bakmak istiyorum normalde bakmazdım ama saklamaya çalışınca bakmak istiyorum artık

Yorumla
  • Gizemmmmmli
    Gizemmmmmli Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Hayır bence sorun olmaz çünkü o benim sevgilim ve ona ait olan her şey banada ait olmak zorunda bu yüzden telefonunu almamda bir sorun olmamalı

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Var ya, bütün malzeme orada biliyon mu :) en merakk ettiğim şey ve kişi, şifresini bilmediğim o telefonda, bi denk getirsem.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şifresini biliyorum ben ya

Yorumla
    • DeaconnFrost
      DeaconnFrost
      1 yıl

Ben önceden bilşyodum, değiştirdi

Yorumla
  • bilme25
    bilme25 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 101%
    1 yıl

Eğer şüphe ediyorsan hayır çünkü sen kötü amaçla bakmıyorsun onu senj ezip bırakmadan sen ona tekme atmayı düşünüyorsun bence normal bakabilirsin

0
    68 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaa normalde bende bakmazdım aslında he meraktan bi bakardım o kadar hoşuma giderdi bakmak ama şimdi saklayınca uçak moduna alınca hiç içime sinmedi bu durum bakmak istiyorum yanımdayken herhangi bianda bakmak eline almak isterim

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Şüphe ediyorsan denemelisin yanlış bir şey değil bence erkek olarak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bencede olmamalı sonuçta atıyorum fake bi hesabı var ordan bi işler çeviriyor o hesabı kaldirabilir yanıma gelince anladın mi ama wp de biseyler karistiriyorsa asla vermez zaten bence

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Vermiyorsa sende yol yakınken abla kardeşim eğer öyle bir şey yapmazsa telefonu verir zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın umarım yapmaz ama tekrar aynı şeyi yaparsa ben daha fazla devam edemem

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Kaç yaşındasınız yanlış anlamayın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

25 benn

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

O kaç yaşında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

30..

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Yani örnek vereyim kendisi ne iş yapıyor sen ne yapıyorsun kendisinin yaptığı işte bayanlar çalışıyormj

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayır çalışmıyor hep erkek kadinmar ayrı yerde onlarda çok azlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bununla ne ilgiisi var ki

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Şimdi bakın akıl vermek olmayayım ama yani dediğin kişi 30 yaşında yok ben telefonu mu vermem kontrol edeceksin diye yani küçük birisi olsa yine olmayabilir ama bu kişi 30 yaşında yaptığı normal değil eğer tekrar şüphe edersen yine vermezse ayrılıyorum dee boştan kendisi hemen kabul ederse anlaki birşeyler var bunun altında

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Ama böyle yazıyorum durduk yere ayrılma benim yazdıklarım için şüphe edersen zaten kendin anlarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

29 yaşında işte 29 30

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Dediğim gibi bu sefer de aynısını yaparsa tabiki sorun çıkarırım

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Ne fark eder ha 29 ha 39 çocukmh

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çünkü neden vermezsin ki anlamadım hee bana şey dedi yanıma gelince bakarsın dedi ama bilemiyorum artık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çocuk değil ama bazen çocukça davranıyor

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Valla sana kalmış bir şey aynı durumların benzeri benim başıma geldi kendi istedi hata bendede var ama şu an umurumda değil

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Benzer derken yani senin olayın değil ama ben bundan olmayacak anlayıp yolunu verdim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şimdi zırt pırt birilrri arıyordu onu ama normalde o kadar aramadığım için denk gelmiyordum sanırım sonra sordum ona neden böyle diye yanıma gelince bakarsın dedi ss atti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani mesela telefon yanında olacak bi anda almak isteyip alicam hiç itiraz etmeyecek

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Kim arıyordu öğrendin mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Attığı ss ler duruyor baktım ordan yakın çevresi işte

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Sana kalmış bir şey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bana Kalan ne anlamadin

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Yani telefonu alıp ôğrenmek sana kalmış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nerelere bakmam lazım sonuçta baya yan yana olucaz telefonu açık olucak ama ya tuvalete falan gider orada ararsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Wp de mesaj saklama özelliği var tq

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Benim çok planlarım var ama diyemem😅😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Söyler misin? Merak ettim

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

😅😅😅😅 boş ver

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

En fazla ne olabilir ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Söylerseniz sevinirim merak ettin

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Bakın senin iyiliğin için söylüyorum yani seni tanımadığım halde kandırılmanı istemiyorum neyse senin için söyleyeyim wp kare kod var kendi wp kare kodu okutunca bütün onun wp sende açık oluyor aynı mesela Instagram gibi birisi senin telden insagrama girdiği zaman kişi sende açık oluyor ya oda öyle bir şey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bunu bende düşündüm ama bunu bana yaptırmaz ki çok cok fazla gelir ona böyle bisey yapmamı istemez bence zoruna gider

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gizliden de yaparsam anlarsa daha konuşmaz bence benimle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Baaka bir yöntemi var mu

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Haberi olmayacak olsa zaten yaptığı zaman bile senin haberin olur diye yazmaz kimseye

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Kız arkadaşın var mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hmm bunu kabul etmez bence keşke bunu yapabilsem katam rahat olurdu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gerçekten çok iyi hissederdim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Peki başka bir yöntem var mıdır

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Neyi kabul etmez wp kare kod mu

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Ya zaten onun haberi olsa kare kod bağlantısı var öyle bir şey olsa bile belli ettirmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ever bence etmez yani hatta konuşmaz bile bana da dese bende kötü olurdum şahsen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama daha ne olabilir bilmiyorum telefonu elime verirse wp deki mesajlar falan saklanır mi böyle

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Ama bunlara gerek yok anlarsın zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Valla yardımcı olsan iyi olur nerden anlarım tam olarak biri demişti alsan bile telefonu saklar göremezsin falan

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Ya wp okumana gerek yok öyle bir şey olsa anlarsın zaten hareketlerinden hatta şimdilik bile şüphe duymuşsunki burada milletlere soruyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şüphe duyma nedenim bunlardi işte başka bisey değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şimdi yanına gittiğimde ne yapmam gerekiyor tam olarak

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

bir şey değil

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Yine aynı şeyleri düşünüyorsan konuş deki eğer beni aldatıyorsan bana şimdiden diyebilirsin ayrılalım hayır öyle bir şey yok derse devam edebilirsin ilişkine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Telefonuna falan bakarken yani d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aldatsa söylemez ki😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani başka biri varsa söylesin bitirsin 2 haftadır kendi kendimi yedim evde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama ben ona konuşmayı yaptım o telefon saklama olayında baya biseyler dedim daha da açmadım o konuyu çünkü gerekli konuşmayı yaptığımı düşünüyorum üzerine gittigjmi düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Daha ne diyim ama öyle değil mi tekrar telefonu saklarsa bu sefer benim başka yüzümü görecektir

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Seninki yine yalandan olsa bile seni seviyorum diyor benimki ağ ağ yemin ederim 1 yıldır psikolojim alt üst oldu

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Yalandan derken yani düşündüğün gibi olsa yalandan seni seviyorum sôylüyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Geçmiş olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Umarım öyke şeyler çıkmaz da hallolur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Herkesin bir derdi var hadi kız yapmaz da erkeklere güven olmaz

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Bana bunu yapan bir kız dediğim gibi erkekle kızı ayrı kefeye koymayın insan şerefsiz olsa bunun erkeği kızı belli değil şerefsiz şerefsizdir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aldatti mi

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      1 yıl

Aldatmak daha iyi bir şey emin ol

Yorumla
  • blairathy
    blairathy Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Kontrol etme. Hiç hoşlanmam böyle şeylerden. Güvenmiyorsan bunu belirt güvenini kazanmak için çabalasın çabalamıyorsa zaten sevmiyordur.

0
    0 Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Yanlış, bunlara gerek olmamalı ayrıca yapacak insan temizleer her yeri ruhun duymaz.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Silse bile sonuçta bir bildirim mesaj düşer paneline saatlerce oturduğun kişiye mesaj bildirim gelmemesi mümkün mü

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Bu kadar saf olmayın akıllı telefonlar da ikincil panel var ve bu kadarına bile gerek yok ikinci hat yeterli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Eee peki nasil anlarız var mı yok mu biseyler arama kayitlari mesela

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olamaz mi

Yorumla
  • Blublubluuu
    Blublubluuu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Birisinin telefonunu karıştırmak hiç etik degil, hoş degil rahatsız edici bir şey.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Telefonunu sakladığı için bakma ihtiyacı hissettim normalde yapmam

Yorumla
    • Blublubluuu
      Blublubluuu
      1 yıl

Birisi seni aldattıgını zannediyorsa sadece öyle yaptıgını düşünür ve kendini kandırır. Seni aldatmaz kendini kandırıyordur.

Yorumla
  • Blossom01
    Blossom01 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Hssediyorsan var birşeyler, bakmayı doğru bulmuyorum güven olmalı.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Güvenim vardi telefonunu saklayinca bu sefer ister istemez kontrol etme isteği hissettim

Yorumla
  • Gökyüzü242
    Gökyüzü242 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.

Güvenmiyorsan direkt konuş veya ayrıl bence.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Güveniyordum telefonunu sakladıktan sonra şüpheye düştüm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu seferlik öyle olduğunu düşünüp bisey demedim ama bir dahakine yaparsa cok büyük tepki vericem

Yorumla
  • berfinn_1
    berfinn_1 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Hayatta yapmayacagım tek şey bu çinku kesın bişey çıkar ordan

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Silmeden vermezler ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sana veriyorsa kendine guveniyordur

Yorumla
  • abdpolice911
    abdpolice911 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Bakmayı bile söylememek gerek eline alıp bakabilmeli

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bazı insanlar güvensizlik varsa falan yazmış güvensizlikten değil ama insan bakmak istiyor birde benden kaçırdı bir kere telefonunu e haliyle bakmak istiyorum böyle yaptigi için

Yorumla
    • abdpolice911
      abdpolice911
      1 yıl

Aldatıyo olabilir

Yorumla
  • seniilgilendirmiyo
    seniilgilendirmiyo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Evli çiftler bile bakıyor yani tabikide bakmalısın bunda bişey yok

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Normalde bakmazdım ama telefonunu saklamaya çalışınca bakasım gelmedi değil

Yorumla
    • seniilgilendirmiyo
      seniilgilendirmiyo
      1 yıl

Bak mutlaka saklamaya çalışıyorsa sıkıntı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bir daha saklarsa bir kere vermesi mesele değil ya ortada durur eline almak isteyince alırsın en iyisi budur yani

Yorumla
    • seniilgilendirmiyo
      seniilgilendirmiyo
      1 yıl

Olması gereken yani o telefon gozukcek valla güven çok önemli yani burada bana kalırsa erkek arkadaşının telefonu kaçırması falan hoş değil ki sende bir şey mi var diye düşünürsün karşındakine ne kadar çok güvensende günde kaç kişi yaziyor sonuçta ama bak yani vermem etmem derse uzaklaş kanka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet telefonun ekranı açık olacak orttada olacak kapanmayacak öyle değil mi doğrusu budur ee sonra bana neden güvenmiyorsun bu yüzden güvenmiyorum

Yorumla
    • seniilgilendirmiyo
      seniilgilendirmiyo
      1 yıl

Öyle tabi yani olması gerken

Yorumla
  • Cardinale
    Cardinale Takip Et
    Xper 1 Yaş: 56
    1 yıl

Telefonu kontrol etmek uzun vadede bu ilişkiye zarar verir. Güven, bir ilişkide olmazsa olmazdır. Sürekli kontrol edilen biri, zamanla bundan rahatsız olabilir. Normal sınırlar içinde gözlem yap ve hareketlerinden anlamaya çalış.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Normalde bakmazdım ama vermedi 1 saat uğraştım vermedi sonra telefon hep cebindeydi ortada bırakmadı yanımda bıraktığını düşünüp apar topar aldı az kalsın yanında bırakıyodum falan dedi

Yorumla
  • yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

ehem baksın benim için sorun yok onun için olur bilmem

0
    0 Yorumla
  • britella
    britella Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21
    1 yıl

Güven sorunlarınız varsa bunu birbirinizle açık açık konuşun öncelikle. Çünkü böyle yaşamak ikiniz için de zor olur. Telefon karıştırmakla vs. olacak iş değil bu hem sürekli telefonuna bakmak senin için de yorucu olur.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaa güven sorunum şu şekilde oluştu telefonunu kaçırdı bir kere sonradan oluştu normalde yoktu bu sorun

Yorumla
  • JustHasan
    JustHasan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21
    1 yıl

güvenmiyorsan salla gitsin uğraşma boşuna. güven kaybının sebebi neydi ki? bakıcaksan hata yapma en azından ama büyük ihtimalle şüphelerin artacak

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Belli bir yere gelmişim bu insanları çözemiyorum ne kolay boş ver demeyi biliyosunuz kendi huatiniz olsa bosverecek misin acaba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Telefonunu sakladi bende bir defaya mahsus olduğunu düşündüm bir daha yaparsa zaten tepkim ağır olucak

Yorumla
    • JustHasan
      JustHasan
      1 yıl

servis çalışanı palyaço gibi biri değilim benim kurduğum ilişkiler genelde mantık ilişkisi olur ailem dahil güvenmemem için bi kaç şey yaşadım memnun etmeye uğraşmıyorum biraz gerçeği söylüyorum güvensizlik bi kere düşerse devamı gelir sadece düşünmemen lazımdı sadece ufak bi olasılık vericem sana daha fazla şüphe etmen için telefonunu bir kere sakladıysa ben olsam telefonu tüm sorun yaratacak şeylerden arındırırdım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bende cok fazla şey yaşadım o yüzden kolay kolay kimseye güvenemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sorun yaratacak şeylerden nasıl arindirirsin diyelim wp de birisiyle konuşuyorsun nasıl yok edebileceksin engellemen lazım karşıdaki da canım değilse anlar yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O yüzden telefonunun sesi açık olmalı İnterneti ortada olmalı karşındaki elini attığında alabilmeli

Yorumla
    • JustHasan
      JustHasan
      1 yıl

nasıl yok ederim 1 wp kullanmam en çok kullanılması gereken uygulama her telefonda var neredeyse başka uygulamalar kullanırım instagram diyelim ikinci hesapta yapar ve onuda sana gelmeden önce kapatır ve kaydetmez tarayıcıda yapıyorsa geçmişini temiz tutar belki baska bi cihaz kullanır cloud kullanır bu isler kolay benle fazla konuşma yoksa kimseye güvenin kalmayacak

Yorumla
    • JustHasan
      JustHasan
      1 yıl

benim tek farkım ilişki kurmuyorum bu yüzden telefonumu temiz tutmak gibi bi ihtiyacım yok güven kurmak yalan söylememeye bakar ki ben yalan söylemek için genelde bi sebebim olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Wp kullanılmamasi imkansız zaten öyle bisey olamaz yani instagramda yapsa bile kimse canım değil wp olmadan olmaz yürümez o iş bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Eğer ki real birisiyle görüşüyorsa bile sonuçta yan yana gelirken saatlerce yanında olucam elime birden telefonu aldığımda illa ki biseyler farkederim arar ya da o kişi yazar mesajlar kilitleniyor ama wp de kişiler kısmında kilitlesende o kişinin adi soyadii profili gözüküyor üzerine basınca da şifrelenmiş olduğu ortaya çıkıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani bir erkek eğer ki telefonunu saklamaz sevgilisinin herhangi bir yere girmesini sorun etmezse o zaman bence uslu duruyordur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çünkü ne kadar kaldırırsa kaldırsın silerse silsin birden arama gelebilir birden bisey olabilir diye düşünür

Yorumla
    • JustHasan
      JustHasan
      1 yıl

bildirim gelmedi yeni baktım wp yi saldım zaten onda biraz zor instagrama gelelim o işler merak etme ordan oluyor olmadı snapten oluyor oluyor bi şekilde 1 hafta gibi kısa bi sürede yatağa gider o konu daha kısa olanlarda var ve bence ne kadar hićir sorunu çıkmayacağından eminse hiçbir sorun olmadan sana verir telefonunu ya da istediğin bi cihazı çok gerekiyorsa yedek sim bile kullanabilir ki bu wp ye bir bilet kazandırır

Yorumla
    • JustHasan
      JustHasan
      1 yıl

neyse saat 1.30 ve bi duşa girip şu telefonu temizlesem iyi olacak çok dikkat dağıtıcı etken var

Yorumla
  • LuffyPuffy
    LuffyPuffy Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    1 yıl

Onun rızası olmadığı sürece gizlice karıştırmak ayıp bence telefonlar insanların özeli. görmem gereken bişey varsa karşıma çık zaten diyip geçerim

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama benden kaçırdı telefonunu basbayağı kaçırdı yani şey dedi hatta telefonu verseydim kıyamet kopardı falan dedi

Yorumla
  • omer26385190
    omer26385190 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 36
    1 yıl

baksan ne olacak ki? Söyle bak. Kime ne? Rahatlayacaksan. O da güven verir. Yalanı yoksa baktırır.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaa simdi telefon dediğin ortada durmali sesi açık ekranı açık bir şekilde ya da sevgilin biseye bakmak istediğinde almalı ne var bunda ki

Yorumla
    • omer26385190
      omer26385190
      1 yıl

Sen ona izin veriyor musun? Dursun benim için sakıncası yok ama seni ki öyle mi

Yorumla
  • hayatsevinciniarayan
    hayatsevinciniarayan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    1 yıl

Etme boş ver ya inan bakınca daha büyük problem oluyor. Hissettiklerin bence doğrudur zaten bakmana gerek yok

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Neden problem oluyo bakınca

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bakmasan da problem ama

Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 28 , eic 81%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Gerekirse bakılr ama paranoyak deglm

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Normalde bakmazdım ama en son saklayinca bakma isteğim olustu

Yorumla
  • sinirstreskupu00
    sinirstreskupu00 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 44
    1 yıl

Doğru etmiyorsan veya ettirmiyorsa kesin bir şey saklıyordur bitir direkt

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu sefer de saklar vermezse ne yazık ki tepkimi çok büyük koyucam ortaya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Böyle yaptığı için şu an birisiyle bile konussa şüpheye düşmeye başladım maalesef ki

Yorumla
    • sinirstreskupu00
      sinirstreskupu00
      1 yıl

İyi izin verme seni saf yerine koymalarına

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Herkes çok saçma olduğunu yapmamam gerektiğini falan söylemiş

Yorumla
    • sinirstreskupu00
      sinirstreskupu00
      1 yıl

Kimin ne dediğini umursama

Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Doğru değil dır

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Normalde bakmazdım ama vermedi 1 saat uğraştım vermedi sonra telefon hep cebindeydi ortada bırakmadı yanımda bıraktığını düşünüp apar topar aldı az kalsın yanında bırakıyodum falan dedi

Yorumla
    • Necro12345
      Necro12345
      1 yıl

Telefonu sana vermek zorunda degil ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Telefonunu vermiyor ama telefonu ortada da tutmuyor anlama sorunun mu var telefon cebinde hep

Yorumla
    • Necro12345
      Necro12345
      1 yıl

Anlama sorunum yok. O zaman konuş bunu onunla vermiyorsa telefonu ayrıl ne deyim sana..

Yorumla
  • Gardenya3487
    Gardenya3487 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Dosdoğru veremeyen bir şeyler saklıyordur.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet yok medeni olucam doğru değil falan deyip niye içim içimi yesin ki telefonunu kaçırmasa zaten bakmazdım

Yorumla
  • Onüçüncüyağmur
    Onüçüncüyağmur Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 45%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.

En doğal hakkın , bak

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Neden bakilmasin öyle değil mi telefon masada durmalı sesi açık olmalı bende istediğim gibi bakmalıyım yani doğrusu budur

Yorumla
  • JURA8
    JURA8 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kilidi açabilirse baksın tabi

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Onun kilidini biliyorum ama bana vermemişti telefonunu kaçırmışti

Yorumla
  • 2golgeadam2
    2golgeadam2 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Bence bakabilirsin.

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Normalde bakmam ama kaçırınca bakma istedigi hissettim

Yorumla
    • 2golgeadam2
      2golgeadam2
      1 yıl

Haklı olarak yani neden peki?
      Çünkü bişey saklıyor belli..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşte o yüzden bu saatten sonra bakma ihtiyacı hissediyorum

Yorumla
    • 2golgeadam2
      2golgeadam2
      1 yıl

Bence de bakmalısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Zaten saklıyor elime vermiyorsa büyük bi sorun

Yorumla
    • 2golgeadam2
      2golgeadam2
      1 yıl

Bunu onunla konuştunuz mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Konustum tabiki

Yorumla
    • 2golgeadam2
      2golgeadam2
      1 yıl

Peki dostum iyi günler

Yorumla
  • dilaraaa45a
    dilaraaa45a Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    1 yıl

Evet gayet doğru ve normal

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bencede istediğin de bi kamerayı acabilmelisin istediğin yere girebilmelisin bu böyledir bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Onun da telefonu hep ortada durmalı saklamamali doğru olan bu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

belki başka telefonu var

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Başka telefonu olsa suanki telefonunu saklamaz ki

Yorumla
  • lavinla
    lavinla Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    1 yıl

değil güven kırıcı

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle normalde bende bakmazdım ama en son ki bulusmamiz da saklayıp durdu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Verseydim kıyamet kopardı falan dedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Asla vermem dedi 1 saat uğraştım vermedi uçak moduna aldı ailem arar diye aldım dedi

Yorumla
  • HakaN_100
    HakaN_100 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    1 yıl

Bence dogru degil bakman

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • HakaN_100
      HakaN_100
      1 yıl

Neden almak istedin ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bir kere almıştım çünkü yanimdayken sanki birine yazıyor gibi hissettim sonra tuvalete gitti telefonunu da aldı yanına gelince söyledim bunu gel bakalım dedi ama ekran hep kendine dönüktü bildirim mi gelmesinden korkuyordu anlamadim neden öyle yaptı çözemedim sonra baya bişeyler temizledik onunla bir dahaki bulusmamiz da da almak istedim asla vermedi 1 saat cebelleştik vermedi bana telefonunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tuvalete telefonuyla gitti ve sanki birisine yazıyor gibi hissettim bilmiyorum alttan alta bana bakıyordu

Yorumla
    • HakaN_100
      HakaN_100
      1 yıl

Kac yasindasin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

25..

Yorumla
    • HakaN_100
      HakaN_100
      1 yıl

Kendisi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

30..

Yorumla
    • HakaN_100
      HakaN_100
      1 yıl

Kiskanclik var mı sende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Pek yoktur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Var ama normal hermeste olduğu kadar

Yorumla
    • HakaN_100
      HakaN_100
      1 yıl

Sevgilinmi yani

Yorumla
  • oztrkEngn
    oztrkEngn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    1 yıl

Bakma adamı yakalicaksin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bir daha saklarsa cirasini yakarım zaten

Yorumla
  • Ofpofpufff
    Ofpofpufff Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    1 yıl

Bence çok çirkin bi eylem

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Neden çirkin olsun ki telefonunu kaçırdığı içinbakma ihtiyaci hissettim normalde bende bakmazdım

Yorumla
    • Ofpofpufff
      Ofpofpufff
      1 yıl

Güven ortamı yoksa güzelce saygılı bir şekilde ayrılmak en iyisi. Birbirini kontrol etmeye gerek yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Normalde bunu yaptığına şahit olmadım sürekli olsa tamam ama bunu ilk kez yaşadık öncekinde yine az çok baktiriyordu bu secer hiç baktirmadj

Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Çok yanlış

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Normalde bakmazdım ama en son saklayinca bakma isteğim olustu

Yorumla
  • wiemiu
    wiemiu Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı.

Olmaz niye olsun

0
    0 Yorumla
  • whysosreious
    whysosreious Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Sevgili yanlis

0
    0 Yorumla
  • Bombaadam
    Bombaadam Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 101%
    1 yıl

Doğru

0
    0 Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Bak gi

0
    0 Yorumla
  • ercglr2211
    ercglr2211 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    1 yıl

Asla bakmam sevgilim özgürdür

0
    0 Yorumla
  • AloneKING_7357
    AloneKING_7357 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

doğru değil

0
    0 Yorumla
  • rraaeeyyy
    rraaeeyyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Dogru

0
    0 Yorumla
  • BiliyormBununAdı_AŞK
    BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Ben bakmam

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

En doğal hakkın

0
    0 Yorumla
  • lanadelreyseverim
    lanadelreyseverim Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    1 yıl

bazen doğru

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bazen derken

Yorumla
    • lanadelreyseverim
      lanadelreyseverim
      1 yıl

bazen bakılabılır sonucta guven deneyımdır xd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynen ama telefon masada sesi açık durmalı saklanmamali ya

Yorumla
    • lanadelreyseverim
      lanadelreyseverim
      1 yıl

zaten sesı kapalı ve ters tutuyorsa bı sey saklıyordur net hayatımda tum erkekelrde bunu gözlemledım telefonunu rahatca bırakan erkekler en doğru erkektır. nokta com

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

En başta böyleydi ne oldu bilmem bir kere denk geldim konuştum baya laf söyledim tekrardan yaparsa sorun çıkartırım ya umarım yapmaz

Yorumla
  • Karamelmakiyatoss
    Karamelmakiyatoss Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 yıl

Ayrıl

0
    0 Yorumla
  • Turan54
    Turan54 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    1 yıl

Olur

0
    0 Yorumla
  • Annakarainaaaaa
    Annakarainaaaaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    1 yıl

Doğru

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinin telefonuna bakmak doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilinin telefonuna bakmak yanlış mı? 9 cevap verildi
Sevgilinin/eşin telefonuna bakmak gerekir mi? 6 cevap verildi
Sevgilinin telefonuna bakmak? 4 cevap verildi
Sevgiliniz telefonunuza bakabilir mi? 58 cevap verildi
Sevgilinizin telefonuna bakmak sizce ihanete girer mi? 6 cevap verildi
Hayat arkadaşınızın telefonuna bakar mısınız? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Zeytinli çoban salata sever misiniz?
  • Şiş işi örtüler seviyor musunuz?
  • Erkekler duygusuz varlıklar mıdır?
  • Aşk için her şeyi yapar mısınız?
  • Anne kontrolü, bireyin özgürlüğünü sınırlamak mı yoksa sevginin en somut kanıtı mı?
  • Senin için ölürüm diyen sevgiliniz size nasıl bir final yaşattı?
  • İlişkinin başlarında olan kavgalar normal mi?
  • İlişkiniz uçuruma doğru gidiyorsa yarı yolda iner misiniz yoksa devam eder misiniz?
  • Hoşunuza giden biri var mı?
  • Acelem yok şekerim! Erkeklerde giyinirken oyalanır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨