Lütfen yardım eder misiniz bu kız yüzünden ilişkimi bitiricem nasıl uzaklaştırıcam?

4 senelik bir sevgilim var, yakında evleneceğiz. Onun bir aile dostu var. Bu kız sevgilimin ailesinin dibinden ayrılmıyor. Önceden de fotoğraflarda ben onun ablasıyım diye sevgilime yapışıyordu. Sevgilimde onu heryerden engelledi ve defalarca uyardı. Kız tamam diyor engelliyor ama akşamı yine sevgilimin ailesiyle görüşmeye yakın olmaya devam ediyor. Sevgilimin kardeşini öpüyor ablacım diyor annesine de samimi davranmaya devam ediyor. Aramızda sadece 4 yaş fark var. Ama hal ve hareketleri çok yılışıkca erkek arkadaşımda bunu fark edip mesafe koydu. Evet erkek arkadaşım görüşmüyor artık sınır çizdi. Ama onunla her gün aynı ev içerisinde olması beni çok rahatsız ediyor. Anneside oğlum sen görüşme bizim aile dostumuz ayıp olur diyor. Yakın olmasalar dahi aynı ortamda bulunmaları beni çok rahatsız ediyor. Biri gelip beni uyarsa ben bir daha asla o eve adım atmam o çocuk var diye gurur yaparım. Bu kız yüzsüz ve gurursuzun teki. Erkek arkadaşımda artık o yüzsüzse ben ne yapayım gerekeni yaptım konuştum ama o bana değil anneme geliyor diyor. Lütfen yardım edin bu kız yüzünden 4 senelik ilişkimi bitiricem resmen  Ne yapabilirim..

Lütfen yardım eder misiniz bu kız yüzünden ilişkimi bitiricem nasıl uzaklaştırıcam?