Sevgilimin eski kız arkadaşı rahatsız ediyor, nasıl bu kızdan kurtulurum?

Erkek arkadaşımla 5 aydır bir birlikteliğimiz var onun öncesinde ise 2-3 senelik bir arkadaşlığımız var. Benden önceki ilişkisi 8 senelik bir ilişkiydi fakat senlerce aralarında olan şey aşk sevgi değil alışıkmışlık bağımlılıkmış kız her türlü zorluğu pisliği yapmış ilişki içindeyken bir şekilde yolları ayrılmış ve bitirmişler. Daha sonra bizim yollarımız kesişti ve hayatımızı birleştirdik fakat kız erkek arkadaşımın ailesine benim adıma beni o kızla aldattı diye fotoğrafımızı yaydı ve tüm sülaleyi bize düşman etti gerçekler er ya da geç gün yüzüne çıktı fakat kız hâla erkek arkadaşımın ailesi ile sık sık iletişime geçiyor görüşme isteklerinde bulunuyor. Erkek arkadaşımın babası hariç neredeyse tüm sülalesi beni tanıyor biliyor kimi saygı gösteriyor kimi eski ilişkisiyle tekrar barışacağına inanıyor fakat anne faktörü benimle değil o kızla evleneceğini benim el kızı olduğumu söylüyor. Sevgilimden çok eminim onun aklında kalbinde ben varım sevgisini iliklerime kadar hissettiriyor biz iyiyiz. Fakat erkek arkadaşımın ailesinin o kıza karşı olan tutumuyla savaşamamaktan korkuyorum. Kız beni aşağılayıcı sözler kullanıyor bana küfürler ediyor eskiye dair mesajlaşmalar ses kayıtları atıyor erkek arkadaşıma da mesajlar üzerinden psikolojik baskı uyguluyordu engelledi fakat kız benimle hâla uğraşıyor. Aldattı diye yaymasına rağmen “ondan ayrılıp bana döneceksin diye umudum var” diyebiliyor. Artık sabretmekte güçlük çekiyorum bir tarafım haddini bildir cevabını ver diyor bir tarafımda sessizliğini koru ona istedğini verme diyor. Sessiz kalmaya devam ettikçe kız gurursuzca onursuzca yüzsüzce benimle uğraşmaya devam ediyor ne yapmalıyım bu durumda

Sevgilimin eski kız arkadaşı rahatsız ediyor, nasıl bu kızdan kurtulurum?