AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Anlasamazsin, asla ama 5 yaş normal. Ben 30 yaşındayım ne dersin?
Olgun erkekler de genç beğeniyo, bence sorun yok
Ya bence buyukler daha olgun geliyo benim bi iliskim ayni yastaydik cocuk cok ergendi davranislari dinledi sarkilar falan bide kendimden buyuk oldu abim gibiydi herseyi onla ogrendik
Hiç garip değil yeterki kafalar uyuşsun derim. Akıl yaşta değil baştadır onun için yaşı değil zekâsı önemli
Bende bu arada. Kendimden hep 10 yas ya da 15 yas büyüklere aşık oluyorum. Tekim sanıyordum bu gerçekten normal birseymi?
Interntte okuduğuma göre Baba sorunları altında yatan sebep yaziyordu
Ben her zaman öyle olduğunu düşünmüyorum, şahsen bana olgun durdukları için hoş geliyorlar
Banada öyle olgun artık kisilikleri oturmuş insanlar daha çekici geliyor
Aslında çoğu insan kendi yaşlarından değilde kendilerinden yaşça büyük olgun insanlardan hoşlaniyor bu normal ama arada 10yas olması bilemiyorum bana göre Max 7 yaş yeterlidir
Ama öyle düşünmen normal
Sakın kendinden büyük biriyle olma ilerde doyumsuzluk balar sende
Ne alaka ya sanmıyorum yani
Ben oldum kız büyük isteksiz
Tam olarak sebebi nedir bunun, aile sevgisinden kaynaklı mi
Hayır alakası yok, sevgiyle büyütülen bir insan oldum. Ama belki küçükken akran zorbası diyebilirim ya da saçma ergenlikleri görmem gibi gibi
Çekici gelen nedlr o yaş grubunda
Olgunluk, anlayışlı olması, dozunda koruyuculuk ve sahiplenicilik. Mesela bunu 26-27 yaşındaki de yapabilir ama çoğunlukla abartıyorlar, bu da sinir bozucu hale geliyor.
Anladım. Yine de bunlar yaşanmışlıkla oluşan şeyler bana göre. Siz nasıl bu hale geldiyseniz, karşı cinste de vardır muhakkak. Sadece denk gelmemiş sanırım.
Olabilir haklısınız. İllaki genç yaşta olgun insanlar vardır. Sanırım olay yaş değilde daha çok olgunluk benim için
Bende senin gibiyim o yaşın altındaki insanlarla yapamıyorum çocuksu insanlar bana çok itici geliyor ben olgun ciddi ağır başlı ve yaş olarakta kendimden 10 yaş büyük seviyorum
Eşimle aramda 20 yaş var 😅 bende senin gibiydim yaşıtlarım çocuk geliyordu ahhaha
Esin kaç yaşında ki
Ben su an kendimden 20 yas buyuk biriyleyim yas farki illa ki gorunus olarak belli olur ama bunu kapatmakta sizin elinizde oluyo o yüzden nasip orası herseyde bi hayır var yani
Yeni evlendim eşim benden 13 yaş büyük 😅 Bazı konularda büyük yaş iyi oluyor, olgun oluyorlar bazende çok sinir bozucu oluyorlar ama bu gayet normal bir şey yaş çok fazla kaçmadıkça
Gayet normal çünkü erkeklerde. Kendi yastlariya ilgilnmezler kendinde yaşça küçük kızlara bakarlar doğanın kanunu hayatin kanunumu bilelmem 🙃😂🤩😁☺️💰✌️😈💥
Genelde erkekler geç olgunlaşır yaşıt olunca çocuk gibi geliyor o yüzden daha çekici geliyor olabilir bence en fazla 10 yaşa kadar yaş farkı olması normal
Şahsen benimde sevgilim benden 10 yaş falan büyük ama düşünceleriniz birbirinize uyuyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum çünkü bazı erkekler kadınlara göre daha yavaş olgunlaşıyor☺️
Ya sen 35 olunca? O 45 artık
Hormonlar tavanda ama onda tık yok naaapcan ozaman:)
Bende büyüklerden hoşlanıyorum
Bu durum bende de var benden bir iki yaş büyük olan hem ilgimi çekmiyor hemde kafalarımiz uyuşmuyor bu yüzden hep 5-6 yaş büyüklerden hoşlanıyorum
Eklesene
Zamanla aşılacak durum.. hatta ilerleyen dönemlerde iyi ki kendimden çok büyük biri ile olmamış diyeceksin.
Alakasi yok gayet normal kizlar olgun erkek sever dedem ananemden 18, yaş büyükmüş okadarda olmasin tabiki🤣🤣
Babanla ilgili sorunların olduysa bu hayatta yaşça büyük biriyle olman normaldir, ya da olgun seviyorsundur.
Kesinlikle söylemeliyim ki zevkler ve renkler tartışılmaz böyle bir ilişkim olmuştu ve çok keyifliydi:)
bilemiyorum. benim kimseye küçük geleceğimi sanmıyorum.
😂😂 yani bana öyle geliyor yaş olarak
senin damak tadın tabi :) bir şey diyemem
55 yaşında zengin kadınlar beni bir bulsun artık 😂😂😂 sokacağım böyle hayata
Hahahaha bulursun umarım ya
Ahahahah imkanı yok 😂
Olgun olması hem hayata önemli hemde yatakta iyi bişey yani
İkincisini bilemem de ilki için evet haklısın
Sen kaç yaşındasın
25
26 yaşındayım askerim istersen tanışalım
bak keyfine kime neeee
Tamam kime ne ama karşı taraf sevmeyince olmuyor işte 😅
O ayrı konu uyuşmak farklı bir katagori
Bence çook normal erkekler geç olgunlaşıyor iliskideki çocuk ben olmalıyım kızlar yani
Sanırım o biraz bende de var
Normal bence erkeklerin olgunlaşma süresini göz önüne alırsak
Kendimden 8 yaş büyük sevgilim var 4 yıllık ilişkimiz vardı sonra bana dedi ki seni ailemin karşısına çıkaramam utanırım yaş farkı çok fazla. Yani demem o ki bu problemleri göze almalısın.
ben de 20 yasindayim 35 yas cekici geliyo valla haklisin
Gayet normal. Yaşın genç ruhun olgun belli ki
Olgun seviyorsun
normal bir durum
Normal birsey bu kafa yapısı daha olgun gelio
Ne kadar hayranımız varmış beyler ((:
Artık normal hale geldi diyebilirim devir cok degişti
bana ters ama sen nasıl uygun görüyorsan o doğrudur
Gayet normal bende öyleyim arada 10 yaş olsa bile vibeı hoşuma giderse artık benimdir.
Senin yasinla onunki önemli sen 20 sin o 15 absürt bir durum ama 27-32 falan normal
Normal, kadınsal hormonlardan kaynaklanıyor. Yaş ilerledikçe bu durum tam tersine döner genellikle.
Benim manitam benden 7 yaş küçük nolacak kuzum istismar edilmediğin sürece sorun yok
Mutluysanız ne güzel sizin giberin örneği az :)
Aranızda yaş farklı olması =aranızda enerji farkı olmadı demek
Sana ayak uyduramayabilir kanımca
Bence fazla aşırıya kaçma senin için ideal yas 30 felan
Evli olduğunu öğrendikten sonra gelen pişmanlık hissi
Aynısı ya hahaahahh
Bir ara bende çok vardı o 19 yaşındayken 29 30 yaş arası adamlarla buluşuyordum ama şu an pek yok
Bence yasiniza gore gayet normal mantikli olanida bu
Ksiden kisiye degisir olabilir normal birsey indani anlamak hayati anlamaktir
Yaşım 28 kendimden 5 ile 8 yaş büyük ilişkilerim oldu gayet normal seversen olgun sev
Büyük erkekler de küçük kizlardan hoşlanıyor ama yanlış anlaşılır diye kimse açılamıyor 😁
Bencede kendi yasitlarina bak onlar bekar kalacak yoksa 😂
Karakterler uyuşursa sorun yok ama yine de erkek birkaç yaş büyük olursa daha iyi diye düşünüyoru.
Çok iyi anlaşamıyorsaniz kendisi olgunlaşmışsa büyüğü makbuldür
Çok normal bence min. yaş farkı 5 , max. 10 falan olmalı
erkekler gec olgunlasir arkadaslar o yuzden ne sizinle yasit ne de sizden 10 yas buyuk olmali
Aslında karşılıklı bir problem yoksa normalleştirilebilir
Normaldir bunlar olağan şeyler bazen insalar kendilerini daha olgun hissettikleri için olabilir.
Belli bir yaş aralığı olduğunda normaldir. Bu da 5 6 yaştır. Daha fazlası sağlıklı olmaz gibi.
Kimileri olgunlardan hoşlanir kimileri kendilerinden küçük lerden her kesin görüş açısı aynı olamiyo
Erkek arkadaşım benden 15 yaş büyük ve çok iyi anlaşıyoruz. 5 ay sonra düğünümüz var 😁 yani kafalar uyuşuyorsa benim için çok da önemli değil.
Kesinlikle benim nisanlimda benden 15 yas buyuk 4 haziranda dugunumuz var mutluyum zaten erkeklerin beyin yasi 8 yas geridenmi geliormus neymis yas sikinti olmamali anlasmak onemli
Kesinlikle öyle ve bence geç olgunlaşıyorlar. Mutluluklar dilerim 😍