25 yaşındayım ve açıkçası çevremdeki 26-27 yaşlardaki erkekler bana küçük gibi geliyor. 35 yaş daha bir çekici gibi geliyor ama onların gözünde de ben küçük gibi oluyorum. Bir de işin içine 10 yaş farkı girince de biraz garip oluyor gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanma ve çekim duyguları kişiden kişiye değişebilir ve her bireyin tercihleri farklı olabilir. Dolayısıyla, yaşlılardan hoşlanmanın veya onlara çekici gelmenin tamamen normal olduğunu söyleyebilirim. Yaş, ilişkilerde bir faktör olabilir, ancak bu, kişisel tercihler ve bağlantılar üzerindeki etkisini genelleştirmek zordur.
İlişkilerde yaş farkı, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir. Her iki tarafın rıza ve eşitlik ilkesi üzerinde anlaşmaya varmış olduğu sağlıklı ve uyumlu bir ilişki kurulabilir. Bu durumda, yaş farkı bir sorun teşkil etmeyebilir. Ancak, bazı kişiler için büyük yaş farkı veya farklı yaşlardaki insanlarla ilişki kurmak rahatsızlık yaratabilir.
Önemli olan, bir ilişkide karşılıklı saygı, anlayış ve iletişimin bulunmasıdır. Eğer sizin için yaşlılarla daha iyi bir bağ kurmak veya onlardan hoşlanmak normal ise, bu durumu çevrenizdekilerle açık bir şekilde paylaşabilirsiniz. Herkesin tercihleri farklıdır ve saygı duyulmalıdır. Ancak, ilişkilerdeki yaş farkını yönetmek ve toplumsal beklentilerle başa çıkmak önemlidir.
Sonuç olarak, hoşlandığınız veya çekici bulduğunuz kişilerin yaşlarına bakılmaksızın, sağlıklı ve karşılıklı bir ilişki kurmanın önemli olduğunu unutmayın. Herkesin tercihleri ve çekim duyguları farklıdır ve bunları anlamak ve kabul etmek önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCancan 25 yaşında bir genç kız olarak 35 yaşında erkekleri elini sallasan 50 si dersem abartmış olmiyim de gerçekten diyorum sadece internete girdiğinde arkadaşlık uygulamalarından birini indirip çok rahat bir şekilde şeref görgü yoksunu olanını da şerefli görgülü beyefendi olanını da çok rahat bulabilirsin diye düşünüyorum. Emin ol 25 yaşında bir genç kız isteyen 35 yaşında bir sürü erkek var.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte benim hoşlandığım beni istemedi, gerçi belli etmedim ama bir baktım sevgilisi olmuş
- +1 yıl
Cancan eminim sen yeni bir 35 yaşında erkekten hoşlanırsın ve istersen o yeni erkeği etkileyebilirsin diye düşünüyorum. Sıkıntı etme cancan sen gerçek aşkını bulana dek kadar vazgeçme aramayı bırakma. Eminim 35 yaşındaki gerçek aşkını bulabilirsin. 💗
+1 yılErkekler aileden imtiyazlı büyütülür ve geç sorumluluk verildiği için geç olgunlaşır. Olgun erkekler daha anlayışlı ve sabırlıdir. Tecrübelerini size aktarmaya çalışır ve bu şekilde hata yapıp üzülmenizi istemez. Bu da onları daha sahiplenici koruyucu gösterir. Belli başlı şeylerin üstesinden gelmiştir. Bununda çekici gelmesi çok normal.
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet dozunda sahiplenici ve koruyucu olmaları bana çekici gelen kısım. Sabırlı olmaları da öyle. Ama dediğim gibi karşı taraf için de genelde tercihler aynı yaşlarda birisi olur gibi. Ben açıkçası 35 olup da 25 yaşında birisi ile sevgili olan birisini görmedim çevremde
- +1 yıl
Niye çok var. Siz çevrenizde gormeseniz bile. Ama şu varki 35 yaşında bir erkek 25 yaşındaki kadından hoslansa da ona ilk adımı atmaya cesaret edemez. Bunun için kadın onu cesaretlendirmeli veya ilk adımı kadın atmalı. Eğer sizinde ilginizi ceken biri olursa ilk adım atmaktan çekinmeyin bence
Soran+1 yılEvet erkek için adımı atmak çok zor bu durumda. Ama kadın için de kolay olacağını sanmıyorum. En fazla cesaretlendirebilirim karşımdakini ama adım atamam. Bizim için de biraz riskli bir durum çünkü
- +1 yıl
Red edilmekten korkmayın bence. Var mı öyle bir ilgini ceken birisi su an
Soran+1 yılHayır yok şu anda. Vardı ama gitti artık😅
- +1 yıl
Nereye gitti 😂
Soran+1 yılSevgilisi oldu yani, iş yerinden birisiydi, bir baktım oradan başka birisi ile sevgili olmuş
- +1 yıl
O kız kaç yasindaydi
Soran+1 yılSanırım 33-34 diye biliyorum, büyük yani benden
- +1 yıl
Ee bak cesur olan kapmış adami
Soran+1 yılYani aralarında 2 yaş olduğunu düşünürsek cesareti olması normal 😅
- +1 yıl
Himm neyse artık bir daha olursa cesur olmalisin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaşındaki erkek 25i çocuk görmez görüyosa kafasına sçm onun. Bence 25 yaşında kadının 35 istemesi normal. 35 yaşındaki erkek 25 yaşındaki bi erkeğe göre daha akıllı daha maddi olarak imkanlarını arttırmış hayat tecrübesi daha fazladır. Tabi herkes yaş aldıkça kendini geliştirmiyor. Bir de ilişkiden beklentin de önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılYani sanırım bana da çekici gelen şey hayat tecrübesi ve ciddi duruşu oluyor. 26-27 yaşdaki hala saçma hareketler yapabiliyor ama 35 yaşta bu çok gözlemlenmiyor. Maddi olarak çok ilgilendiğim bir şey değil. Ama mesela 25-35 göze çarpar gibi geliyor, 10 yaş az değil
- +1 yıl
sorun yok kardeşim o şekilde mutlu olacaksan hiç de göze çarpmaz. bazı 35ler var benden genç duruyo bazı 25ler var 40 gibi duruyor. 35 yaşındaki adamla da mesela gidip kartopu savaşı yapamayabilirsin lunaparkta takılamayabilirsin. Senin ve 35in yapısına bağlı olarak çok iyi bi ilişki de olabilir çok kötü de olabilir iyi seçmek laızm
Soran+1 yılYani olay şu ki ben de 25 olup 20 gösterenlerdenim😅 o yüzden 35 olup genç gösteren birisini bulmam lazım diyeceğim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
123Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların çoğunda bu sorun var maalesef. Bende genç olduğum dönemler böyleydim ancak artık böyle bir hayranlık beslemiyorum aksine 35 üzeri bana göre epeyce yaşlı geliyor 😅
70 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılTatlım normali bu zaten bende böyleyim asla şikayetçi değilim yaşıtım ya da bana yakınla olacağıma turşusunu kurar yine olmam😂 kimseyi takma olgundan dewam😂
50 Yorumla
+1 yılYooo hiç garip olmuyor vallahi büyük erkek her zaman olgun erkektir erkekler ne kadar küçük olursa o kadar tecrübesiz olur çocuk olur yani 30'lu ve 40lı yaşlardaki erkekler bence çok daha çekici ve tecrübeli hem de karizmatik oluyorlar bence hele ki saçları hafif kırlaşmışsa süper
72 Yorumla
Soran+1 yılEvet hafif kırlaşmış saçları ben de çok seviyorum olgunluk veriyor
- +1 yıl
Aynen öyle bacım bayılıyorum olgun kır saçlara
Kimi kendinden 10-15 yaş büyük biriyle mutlu olacağına inanır, kimi kendinden küçük kişiyle mutlu olacağına inanır. Benim kız kardeşim kendinden 10 yaş büyük biriyle evleniyor, nişanlılar ve hiçte sırıtmıyorlar yanyana iken... Başkalarını boş ver herkes söyleyecek illaki bişey buluyor. Senin hislerin ve isteklerin önemli, yaş mesele değil esas mesele oldunluk diye düşünüyorum ben, 40 yaşında olgunlaşmamış insanda var, 20 yaşında olgun davranan insanda var... Nasıl iyi hissediyorsan öyle yaşamalısın bence ve çevreyi çok kafana takma derim. Çünkü herkes konuşsada birgün gider ve sana yine sen kalır...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Tabii herkes ister yaşıtlarıyla bir ilişki yaşamak çünkü aynı kuşak olduğumuz için her şeye bakış açılarımız aynı oluyor ya da ne bileyim enerjimiz de öyle. Ama işte kalbe söz geçiremiyoruz maalesef mantıklığımız hep devredışı kalıyor. Tabii bazı olgun kişiler de yaşıtlarımızla aynı olabiliyor kimilerin yaşı olduğu halde hala genç görünümlü olanlar da var hatta düşünceleri bile öyle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aslında genç kadınlarda böyle bir eğilim var. Başıma gelmişti. Sonra genç kadınlara karşı çok daha mesafeli olmak zorunda kaldım. Sanırım güven duygusu ile alakalı... Biliyorsun ki seni asla yalnız bırakmaz. Bence erkeğin koruyuculuğu aşk ile karıştırılıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok farklı bir bakış açısı ama doğru olabilir hiç böyle dusunmemistim
Yaş farkı 10 çok değil abartmayın benim 18 yaş küçük sevgilim de vardı 5 yaş büyük de hayata bakışın enerjin uyumun önemli 3-5 yaş seçeneği ile yaşayan aptallar ordusu var ve erkek 10-20 yaş farkı şartları uygunsa kaldırır biyolojik değil mantalite önemli kaynaşın yaklaşın keşfedin :)
01 YorumlaHerkesin düşüncesine saygı duyuyorum öncelikle. Benim yaşım 46 ve bana göre ilişkide yaş sadece bir rakam. Düşünceler, kafa yapıları ya da birtakım uyumları yakalayan insanlar çok güzel ilişkiler yaşayabilir. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum geçmişte benimde böyle çok yaş farkı olan ama mükemmel ilişkilerim olmuştu. Gerçek sevgi, saygı, dürüstlük ve sadakat olduğu müddetçe kesinlikle yaşın önemi olmadan mükemmel bir ilişki yaşamak mümkün.
00 YorumlaGayet normal ben asla yaşıtımla anlaşamıyorum çocuk gibi geliyor bana ben 24 yaşındayım eşim 33 aramızda 9 yaş var ve doğru bir seçim yaptığıma eminim erkek dediğin kadından büyük olmalı kadını taşımalı çünkü erkekler kadınlar gibi değil geç olgunlaşıyorlar erkek kadından büyük olmalı ki ilişki sağlam olsun.
40 Yorumla
+1 yılNormaldir. Her insan kendi zamanını yaşar. Kimi hayatla erken tanışır kimi geç. Biyolojik olarakta erkekler ergenliğe geç ulaşır. Her iki taraf içinde önemli olan olgunluğun ve karakterin denk olması bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen bana küçük gelmiyor, yaşım 35 ama yaşıtlarım ilgimi çekmiyor pek, 25 26 yaşlarında karakteri oturmuş kadınlar daha ilgi çekici.
Yaşıtlarının ilgini çekmemesine de şaşırmıyorum, hayat mücadelesi diye bir dertleri yok, görmemişler, olgunlaştıracak hayat onları da.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana 35 yaşta ilgi çekici gelen şey o olgunluk. Hani saçma bir benzetme mi olucak bilmiyorum ama ailesi babası olma durumu derler ya. 35 yaşta onu hissedebiliyor insan
Cevap sahibi+1 yılO olgunluk güven veriyor bence kadınlara, esas sebebi o.
+1 yılBakın ben de 21 yaşındayım ama yaşıtlarım o kadar çocuk ve ergenki ben de 28-30 yaş aralığını çekici buluyorum. Çünkü o yaş aralığı daha olgun her anlamda bence gayet doğal olgun birisindir bundns sebeptir
30 YorumlaYa bence normal bende öyleyim buyuk olmasa olmuyor. Yasıtlarım veya kücüklerim sürekli ellerinde cicekle pesimde ben 9 10 yas buyuklerimin hayırlısı olsun.. :/
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet katılıyorum, benim için de öyle 😅
+1 yılKüçük erkekler her zaman seksi ve eğitilebilirdir. Büyükler küçükleri mipp atma çabasına girer ve zamanla ayak uyduramadığı zaman da yaşıtına yönelir, o minik kız da oturur ağlar beni kullandı diye...
14 Yorumla- +1 yıl
Bildin. Kezban tipler gibi alelacele nikah kıyalım da bir an önce evliliğin içine edelim diyen tiplerden değilim. Akıllı ve efendi erkeğimin her zaman her an her yerde mistressi olmaya hazırım.
- Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkalarına göre başka konularda maddi manevi farklılık gösterir.
Sen sen ol San adoğru gelenden başka şekilde düşünme. yoksa en ufak tökezlediğinde yine başkalarının düşüncelerine muhtaç kalırsın.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun nedeni kadın için altında yatan neden başka bir şey.
Bir çok sefer nedenlerini ve ileride yapılabilecek hatalı kararlardan doğacak sıkıntıları bir çok kez yazdım.
Aynı şeyleri yazarsam tekrara girer.
Ve anlamını yitirir.00 Yorumla
+1 yılGayet normal düşüncedesin 7-12 yaş cok normal anlaşabiliyorsa ve gerekli olgunlugu hissediyorsan bulursan devam et. cok da cocuksu olma cünkü ben de sevmiyorum asko kuşko kızları.
02 Yorumla
Soran+1 yılAşko kuşko değilim kesinlikle ama 25 olduğumu söylediğimde 20 sanmıştım diyorlar :/
- +1 yıl
sen şimdi bide evlenmesin dersin
+1 yılGayet normal yaşıtların sana uymuyor olması erkeklerin geç olgunlaşmasından kaynaklı olgun erkek iyidir tatlım sen bildiğin yoldan şaşma onlar aynı yatağa girmeyecek sen gireceksin ve nasıl sevdiğin kimsenin umrunda olmasın karşı görüşlere kulağını kapat yoluna devam et
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil değil mutlu olduğunuz sizi özel hissettiren ile beraber olma hakkınızı sizden kimse alamaz
10 Yorumla Merak etme cogu bayan olgun erkek sever senlik bir durum degil yani :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. kadınlar daha çabuk olgunlaşıyor genelde ondandır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yıl20 li yaşllarda yaşıt ya da erkek 1-3 yaş büyük olabilir. 30 lu yaşlarda 5-6 yaş fark olabilir. 40 lı yaşlarda 10 yaş farka kadar olabilir.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen 46yım. Sevdiğim 31.
2 yıllık ilişkimiz bitti gibi.
yaş hiç sorun olmadı.
Hatta menmundu onun başka beklentileri sebebiyle uzaklaştık 😞00 Yorumla Açıkcası kendi açımdan konuşmam gerekirse bir erkeğin Max 5 yaş fazlasının olması gerektiğini düşünmekteyim ama bazen de şöyle düşünüyorum ki erkekler geç olgunlaşıyor..
Ve genel olarak eğer birini gerçekten seversen yaş görünmez gözünde aşkını sana hissettirirse bir sıkıntı olacağını düşünmem zira benim çevremde aralarında 8-10 yaş olanlar var ve çok mutlular..:)10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılNormal sağlıklı amma insanı gerçekten iyi tanımak gerek duygularını samimi ve ciddi nekadar bu zamanda kimseye günenmeyeceksin herçiçekten bal elırlar herkes samimi değil gönül kaptımadansev
00 Yorumla
+1 yılBence Max 5 6 yaş olmalı ya bilemiyorum yaşlara göre değişir örnek olarak atıyorum aranızda 5 yaş var 13 yaşında biriyle 18 yaşında biri biraz garip durur ama 20-25 çok garip durma gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılYaş mesele değil uyum sağlamak saygı sevgi sadakat bnlar daha önemli dye düşünüyorum bu arada bı kız mutlaka kendinden büyük bı partner bulmalı eş flört vs
00 Yorumla hıc cocuk degılsın o gözlede bakmam duygusal bısey dusunuyor ve cıddıysem hıc bısy umrumda olmaz onemlı olan saygı sevgı senı ıncıltmemek ve asla kırmamak tek derdım olur.
00 Yorumla
+1 yılolgun kadın ve olgun erkek istemek genç kız ve erkeklerde cinsel anlamda olgunlar daha tecrübeli oldukları için dir
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsel anlamda düşünmedim hiç, sadece duruş ve yaşanmışlıklar açısından düşünmüştüm ama elbetteki onun da etkisi büyüktür
- +1 yıl
bence en çok olgunlar gençler için cinsel amaçlı bir objedir. Şayet benim için öyle olgun kadınları genç kızlara tercih ederim
+1 yılÇok zeki olmalısın. Erken olgunluğa eriştin. Aile içi sorunlar erken sorumluluk alma durumları seni yaşından daha büyütmüş olmalı.
015 Yorumla
Soran+1 yılErken olgunluğa eriştiğim doğrudur, genel olarak hayat direk olgunlaştırdı diyelim. Lisede bile çevredekilerin olayları bana fazla çocukça gelirdi. Takıldıkları şeyler, yaptıkları hareketler gibi gibi
- +1 yıl
Anlıyorum. Şimdi çalışıyormusun?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Erkeklerle aran nasıl? sadece beğeniyormusun? görüşüyormusun?
Soran+1 yılYani çalıştığım ortamda %70 erkek olduğu düşünülürse az çok onların düşüncelerinden anlayabiliyorum ki aram da iyidir arkadaş olarak. Gözüme kestirdiği birisi olduğunda sadece beğeniyorum görüşme falan olmuyor
- +1 yıl
Zor bir durum :) sadece beğenerek kalmak. ama gerçekten olgun ve eğitimli biriyle sevgili ol evlen. erkeğin bebesi hiç çekilmez. mutsuz olursun
Soran+1 yılMaksimum 29 yaşında birisi ile konuşabilmiştim ve gerçekten çocuk gibiydi biraz. Ama ben de 25 olmama rağmen 20 gösterdiğim için o kadar kolay olmuyor ilgilerini çekmek. Neyse hayırlısı olsun da
- +1 yıl
Az konuşan sakin güleryüzlü kızlar çekiyor dikkatimizi.
Soran+1 yılBen buna itiraz ederim. Çünkü ben kendimi bildim bileli öyleyim ki çevrem de öyle söyler. Ama kimse bu özelliğimi beğenipte söylemedi bana. Aksine çoğunluk hep, şen şakrak ve biraz da çılgın kızlarlardan hoşlandığını söylüyor
- +1 yıl
Yo senin aklıbaşında davranışın olgun bir erkeğin dikkatini çeker , çoğunluk eğlence peşinde zaten
Soran+1 yılDikkate alırım bunu, umarım bir gün biz de dikkat çekeriz
- +1 yıl
:) Yüzünden tebessümü eksik etme. Hangi şehirdesin?
Soran+1 yılEksik etmem :D Ankara sen
- +1 yıl
İstanbul :)
- +1 yıl
Ne bu :D halısahada mı çalışıyosun :)
Benim de yaşım 30 ama ben de olgun kadınlardan hoşlanıyorum. Benden yaşça küçük kişiler çok ergence davranıyor.
00 Yorumla
+1 yılTam olarak böyle bizde de durum farklı değil yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılOlgunlukla alakalı kendini yetiştiremeyen insanlara denk gelmişsin banada yaşım 28 olduğu halde 30-35 mi diye soranlar var
00 Yorumla Bence normal aradaki yaş farkı bence sorun değil erkekler 18 kızlarla cıkmak isterya hep onun gibi bir durum bence 😂
00 Yorumla
+1 yılOluyor gibi değil garip zaten 3 5 yaş neyse de 10 yaş çok
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana da çok geliyordu ilk başta
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. daha olgun davrandıkları için olabilir görmüş geçirmiş linkte vardır tabi. yaş olarakta 28-32 filan ideal olabilir çok ta açmamak lazım farkı
00 Yorumla
+1 yılYa heralde bi ben kızlara çekici gelmiyorum boyum 180 kilom 100 kumral bir erkeğim yaşım 20 kızlara ne terse bütün herşeyi sağlıyorum heralde
00 Yorumla
+1 yılNefes alışverişini değiştiren erkeği seç, yaşı umursama..
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşı umursama evet ama benimle aynı yaştaki arkadaşlara bakıyorum ve nefes alış verişini değiştirmeyi bırak, göz devittiriyorlar
- +1 yıl
O zaman olgun erkeklere yönel..
- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılYani 25 yaşındaki birinin, 15 yaşındaki birine aşık olmaso aşırı anormal. Normal karşılanmaz. Fakat 25-35 yaş ilişkisi bence kötü bi durum değil
00 Yorumla
+1 yıl35 yaşındaki içinde bir erkek içinse aşırı çocuksunuz!
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de bundan bahsediyorum zaten. Mesela 40-50 yaş çok göze batmaz ama 25-35 batar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal ben bu yaşta çekici buluyorum senin ki çooook daha normal😅😂😂😁
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHemen hemen hergun böyle bir soruyla karşılaşıyoruz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İnsan aşık olunca yaş dinlenmiyor.. kalp devreye geliyor ve olan oluyor..
20 Yorumlaherkesin sevceği yaş farklı ki kızlar genelde büyük seviyormuş bu durum normal
10 Yorumla10. yas çok büyük bir fark değil erkeklerin de Biraz geç olgulastigini düşünürsen ideal bile
10 YorumlaOlabilir tabiki. Ne istediğini biliyorsun en azından. Güzel bir kız mısın peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal tabiki 20li yaşlardaki erkekler ciddiyetsiz oluyor olgunlaşmaları da 30u buluyor istisnalar kaideyi bozmaz ciddi bir ilişki için ya da evlilik düşünüyorsanız yaşı büyük erkek avantajlıdır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç de garip değil ve o yaştaki birine sen hiçte küçük değilsin sadece senin kuruntun bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef böyle bir şey söz konusu şu an evlenmemiş olmama rağmen yaşıtlarımın neredeyse hepsi evli evlenme çağına gelenlerde yaşı ufak değişik bir kısırdöngü
00 Yorumla
+1 yılSanki burdan yorumlardan olgun erkekler evlenmelik, çıtır erkekler eğlencelik gibi anladım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Klasik tr kızısın. Ego kibir ve sapıklık bu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Genelde hanımlar büyüklerle biz erkeklerde küçüklere isteriz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılEn fazla 5 6 yaş olabilir ama fazlası sanki yaşlı gibi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılKafalar uyuşuyorsa, yaş dediğiniz şey sadece sayılardan ibarettir. Bence sorun yok.
00 Yorumla Anlaşabildikten sonra yaşın önemi olduğunu düşünmüyorum çokta büyük olmamak şartıyla tabi
10 YorumlaEvet biraz garip gelebilir coguna. Ama 25 yas da cocuk degil bence gayet de yetiskin bir yas
01 Yorumla- +1 yıl
yazamiyorum sana. bana yazsana bi
- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılNormal tatlim boyle seyler ya takma kafana fazla relax ol biraz
01 Yorumla- +1 yıl
Ya ben hep o pp deki karakteri bendy sanıyorum sadece anime halini. Btw doğru söylüyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yıl25'e 35 pek büyük bir fark değil, anlaşabiliyosanız sorun yok evlenin mutlu olun bence
00 Yorumla
+1 yılAl benden de o kadar. Yaşça büyük ile birlikteyken kendimi daha rahat ifade edebiliyorum
00 Yorumla
+1 yılDerdiniz ne kızlar yaşlı erkek peşindesiniz
047 Yorumla- +1 yıl
30 yaşlı mı? Bence değil neden ergen peşinde koşsun ki boşu boşuna
- +1 yıl
@yasolinaaaaas sen nereden çıktın kız😂
- +1 yıl
Gözün kız arıyo ya denk geldin falan dermişim
- +1 yıl
@yasolinaaaaas ben sana bakmam 😂
- +1 yıl
Ay nolur peşimden koşşşş
- +1 yıl
Muhabete bak mk
- +1 yıl
@yasolinaaaaas iyyy aman git başımdan 😂
- +1 yıl
@seerrtteeerrkek knk eşlik et😂
- +1 yıl
Defolun be
- +1 yıl
Bı yandan git diyon bi yandan pisi pisi diyon çözemedim seni 😂😂😂
- +1 yıl
@yasolinaaaaas koşun dayılara 😂😂
- +1 yıl
@seerrtteeerrkek erkek ya alfa beta hepsi
- +1 yıl
Sen nesin canım
- +1 yıl
@yasolinaaaaas peşimi bırak dedim😂
- +1 yıl
@yasolinaaaaas Simart simart sonra tependen inmem bilesin 😂😂😡😡
- +1 yıl
Sinir işareti yanlış oldu 😂😂😂😂
- +1 yıl
@seerrtteeerrkek kız pişman oldu ya
- +1 yıl
@Vildrov sevgilin mi knk
- +1 yıl
Wildrov kıskandı
- +1 yıl
Ahahahahahah
- +1 yıl
@seerrtteeerrkek kesin sevgilisi 😂😂😂
- +1 yıl
@Vildrov ee niye garip insan dedin bize 😅
- +1 yıl
Erkeklere duyuyorsam uzak dur yaşlı zamparaa 😂😂
- +1 yıl
@Vildrov yaşlı deyince mı alındın😅 senin yüzünden kız da kaçtı ya
- +1 yıl
Vidrovmusun vazo musun oral seks musun. Her neysen hadi naşş yavrucuğum
- +1 yıl
@Vildrov kız gitti la senin yüzünden ucube 😂
- +1 yıl
Bı sal bizi dayı çevrende o kadar insan var neden günah keçisi biz oluyoruz acaba
- +1 yıl
@Vildrov ben kızın peşinden gidiyorum
- +1 yıl
Lan az önce kıza istemiyorm diyen sendin ne ara geri fitese taktın. Gözüm kız ariyo
- +1 yıl
@Vildrov aklımda olsun
- +1 yıl
@seerrtteeerrkek engellemiş zaten knk ondan diyorum
- +1 yıl
İyi yapmış 😂😂😂🙃
- +1 yıl
@seerrtteeerrkek pisliksin 😂😂
- +1 yıl
Bana bak seni öyle bı kucağa oturtum ki ömür boynca bir daha oturmak istemezsin mk salgiii
- +1 yıl
Kibarligina sokarım senin gel ben seni jet siki ye bindirecegim gel
- Devamını Gör (139)
Devamını Gör(184)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri