Merhana yaz geldi
Artik heryerde kadinlarin bikinili fotolarini görürürüz bence cok güzel ama bazi kocalar var karilarinin bikinili fotosunu paylasan öyle kocalar hakkinda ne düsünürsünüz
Merhana yaz geldi
Artik heryerde kadinlarin bikinili fotolarini görürürüz bence cok güzel ama bazi kocalar var karilarinin bikinili fotosunu paylasan öyle kocalar hakkinda ne düsünürsünüz
Kardeşim o bir şey mi? Ben karım eğer mutlu olacaksa beni aldatabilir diyeni duydum , gördüm. Bir de mutlu olması hoşuna gidermiş beyefendinin. Te Allahım sabır ver.
Öyleleri var evet
Bu soru ile alakalı bir şey diyeceğim. Benim eski sevgilim de böyle idi. Karımın açık giyinmesi güzel bir şey diyorlar benim her gece becerdiğimi görüp dokunamıyorsunuz gibi izlenim veriyormuş..
Yazık valla. Kadınların onu ezmesini isteyen ayak yalayan çok tip var. Köle sahibe gibi düşünün.
Bencede bakmalarinda sorun yok
Bakmalarında sorun yok fakat bilerek eşini sergilemek doğru bir tavır değil.
En ufak şeyde serzeniş ediyorlar baktılar diye..
Söyle söylim herkesin begendi kadin senin oluyor ya sevindirici birsey
Bişey düşünmüyorum. Herkesin kendi hayatı. İsteyen istediğini paylaşır ha ben paylaşmam paylastirmam o ayrı bir konuda. Ben zaten çok fotoğraf paylaşmam. Hiçbir anıyı paylaşmam bana saçma geliyo milletin gözüne sokar gibi.
Herkesin düsüncesine saygi göstermek en dogrusu
Cevap
10Cevap
Fazla özgürdür ve plaj da herkes görüyor medya ne ola diyebilir kendi tercihi
Ola bilir haklisim
Herkese olduğu gibi öyle kocalara da saygı göstermek ve hoş görülü davranırım
En dogru düsünce
zevk alıyor ondan
Bencede
tahrik bile olanlar var bu durumdan
Evet cok duydum
dinlemek güzel oluyor ama