+1 yılkarakterine bağlı. aldatma yüzünden boşanmadılarsa ve eski karısına ve çocuğu varsa eğer çocuğuna iyi davranıyorsa o insan iyi biridir zaten. bazen anlaşmazlık olup boşanılabilir bu çok kötü bir durum değil bence hatta kötü giden bir evlilikte hala inatla evli kalmak daha da kötü. eski karısına hala iyi davranması bazen yeni sevgilisini veya karısını sinir edebilir ama bir insan ona iyi davranıyorsa sana da iyi davranır karakteri budur eğer eski karısına şiddet uyguluyorsa emin ol ilerleyen zamanlarda sanada aynısını yapar o yüzden eski karısı ile ilişkilerinin hala saygı sevgi çerçevesinde olması bana sıkıntı vermez. ama ben yine de dünya’da onca erkek varken boşanmışını bulmam diye düşünüyorum ahahahah neyse büyük konuşmayalım 😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBoşanmış erkek hiç evlenmemiş kızları kolay kolay kendilerine layık görmez. Ya ortalama üstünde yakışıklıdir ya da zengindir bunlara güvenip taleplerini değerlendirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik farklı bir tecrübe aynı evdesin hep berabersin sonra bazı sebeplerle ayrılıyor insan. Kimse boşanmak için evlenmez ama ben istemem. İçimde hep acaba olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılilla ki ama iṣte o yola girmek cok özel o yüzden 2. evliligini insan kendi durumunda biriyle yapmasi daha mantikli
Cevap sahibi+1 yılBencede bende istemem.
- +1 yıl
Şu sözleri en az 12 kere tekrarladın, bakalım sayıyorum kaçda bitecek. Sanırım öyle birini arıyosun, hayır desende boş. Cümle alem anladı slq degilse.
Cevap sahibi+1 yıl@xDeLiPreNs kime diyosun
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şimdi şöyle bekar olmak bekar olmak değil bekar diosun elinden 100 kişi geçmiş en az şimdi bu boşanmış birisi ile evlense olur evlenen en azından daha dürüst
02 Yorumla
Soran+1 yıltabi orasi öyle
zaten ben sevgilisi olmuṣ olan erkekde istemiyorum ondan bekarim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Neden layik olmasin bosandi diye omrunun sonuna kadar bekar insanlardan uzak mi durmali? Bence yanlis dusunuyorsun. Ilk bastaki soruna cevap verecek olursam bosanmis biriyle evlenebilir miyim bilmiyorum. Cok fazla yasanmisligi olacaktir bununla bas edemem. Ama bu benimle alakali. Bosanmis insanlar hic evlenmemis insanlarla tabi ki de iliski yasayabilirler
03 Yorumla- +1 yıl
Cevabın güzel ama keşke devamını da dahi iyi getirseydin.
- +1 yıl
Bende o anlamda demedim zaten. Yani evet her şeye rağmen evlenebilirim desen kendi içinde de daha uyumlu bir cevap olurdu. Saygı duydum. Ama o daha farklı bir artı katardı.
Gizli Üye(18-24)+1 yılbirinin geçmiş bir ilişkisi kimseyi alakadar etmez. bu eski sevgililerin olmasıyla aynı şey. tabii ki de hayata alınan insanla yolları ayırmakta var. kimse zorla sevgili nişanlı veya evli kalamaz. laik görme konusuda tamamen kompleks. yetersiz inanların yapacağı iş
113 Yorumla- +1 yıl
Ya hadi ordan ! İşine gelmeyince, erkeğin kriteri batınca, yetersiz diye ETİKETLE !
Siz erkek yerine KERİZ arıyorsunuz. Her booku yiyim ama erkek sorgulamasın yok yaaa.
Önemsizse o zaman eskortla evlenelim? Saçmalığa bak. Yaptığım her şey yanıma kar kalsın istiyorum de mertçe. Kıvırmaya gerek yok.
50 tane erkeğin karısı olmuş kızların meşhur Hezeyanları😏
Ama bunun da bi bedeli var...
Cevap sahibi+1 yıl@Mudrykk Sevgilimin eski sevgililerinide kimle yattığınıda biliyorum. Ben ise doğru düzgün ilişki bile yapmamış biriyim. Geçmişi beni ilgilendirmez. Ayrıca eskortla evlenmek istiyorsan evlenebilirsin bu da beni ilgilendirmez KJVMWRJBNETKLGHMLETHM. Herkes naparsa kendine yapar.
Soran+1 yılTam tersi kompleks içermiyor sadece soru ve yetersizlik yok çünkü yetersiz olmak için fazla anlayıṣlıyız.
Tek sorun burada ṣu; evlilik çok özel bi konu herkesle evlenilmez o yüzden değeri büyük. Ilk evliligini insan onunla ayni heycani paylasmayacagi kisiyle niye yapsin? Duygu yüklü düṣünmeyin az mantik cercevesinden bakin- +1 yıl
orada eskortla evlenmek istiyorum diye bir cümle var mı? Yok. Kendince lafı başka yere çekmeye çalışıyor.
Ben eskortla evlenmem herkes gibi, ama bu devirde bi kızla evlenmek artık eskortla evlenmekten farksız.
Eskort para alıyor diğerleri BEDAVA veriyor. Başka fark yok.
Bu devirde evlenen erkek net kerizdir. Değersiz et parçaları
...
Cevap sahibi+1 yıl:d
Cevap sahibi+1 yıl@Mudrykk Önemsizse o zaman eskortla evlenelim? diye belirtmişsin bende diyorum ki beni ilgilendirmiyor. ne yapcağınız ve düşündüğünüz çok alıngansınız :D bi sakin olun ve papatya çayı için derim
- +1 yıl
Bekaretini veriyor, 10 larca erkeğin karısı oluyor bildiğin DUL gibi bişey. Sonra erkek bunu bilmek isteyince "yetersiz erkek". Hadi ya?
Bu etiketlerle sözde tehdit ediyor.
" Bak geçmişimi sorgularsan sana yetersiz derim. "
Bunlar sökmüyor artık. Yetersizmiş sanki poorno film çeviriyoruz aamk.
Cevap sahibi+1 yıl@Mudrykk dostum her boku yemiş bir insanın yok efendime söyleyim saf temiz hiç bir şey yapmamış birini aramasına laf yaptım zaten. :D
Cevap sahibi+1 yıl@Mudrykk geçmişi sorgulamasına yetersiz demedim anlamadığın bir şeye yorum yapma bence. tekrar belirtiyorum her boku yemiş birinin "masum saf temiz" diye belirtilen birini araması saçmalıktır dedim bu kadar bak. onun dışında geçmişi bilip bilmemesi benimde SİKİMDE olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Mudrykk he bide amca ben seni engelliyorum çünkü belli ki sen böyle yazmaya devam edecen :d
Cevap sahibi+1 yıl@Mudrykk haha.
- Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek hak sa boşanmak da hak bence yanlış düşünüyor sun
12 Yorumla
Soran+1 yılyok hakliktan bahsetmiyorum diyorum ya milletin 10 tane sevgilisi oluyor onla bile evleniyorlar boṣanmiṣ insan en azindan helaliyle birlikte olmuṣ ama iṣte o yola girmek cok özel o yüzden 2. evliligini insan kendi durumunda biriyle yapmasi daha mantikli
- +1 yıl
Ben seni anlayabiliyorum ama anlaştıktan sonra bence sıkıntı olmaz
+1 yılBoşanmak kusur değildir. Kimse boşanmak için evlenmiyor. Bu bağnaz düşünce hiç hoş değil. Boşanmayı kusur olarak gören yok hiç evlenmemis birine layık nasıl görüyor diye düşünen herkes bu yadırgadıgi şeyi yaşaması dileğiyle
15 Yorumla
Soran+1 yılYo alakası yok genellikle boṣanmıṣ kadınlara böyle bakılıyor erkeklere değil.
Bide evlilik çok özel bi konu herkesle evlenilmez o yüzden değeri büyük. Ilk evliligini insan onunla ayni heycani paylasmayacagi kisiyle niye yapsin? Duygu yüklü düṣünmeyin az mantik cercevesinden bakin- +1 yıl
Ben cinsiyet ayırt etmedim ki
Soran+1 yılo kadar yazida buna takili kalma
- +1 yıl
Ben diyeceğimi dedim amin
- +1 yıl
Bacım insan tanımazsa sevdiğini acı çeker 2 sene önce ben bir kızla tanıştım aşık oldum hiçbir şey saklamadım sevgide kusur etmedim evli olduğunu benden sakladı bırakmak zorunda kaldım bir evli bayanla beraberlik yaşayamam diye geçen aylardada aynisini yaşadım düzen değişti kimse samimi değil
Kadin erkek farketmeksizin hersey bir kağıt parçasına imza atmak değil ki en azindan evim ailem olsun diye bir yola çıkılmış denenmiş olmamış bu insan tam tersi altında üstünde kimin olduğu belli olmayan ama o kağıda imza atmamış bireyler mi layık? Ayrıca boşanmış insanda artık BEKAR bir bireydir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç evlenmedim zor bir soru tabi bir arkadaş bağı kurulur öncekikle kaşılıklı duygu getirirse ciddi anlamda evlenile bilir buzamanda çoğünlukla kadın çocuğu olmadığı taktırde evlenile bilir
00 Yorumla Bende senin gibi düşünüyordum ama işin içine girince bir çok düşüncen değişiyor. Bence büyük konuşma ve karşındakine boşanmış vs diye değil insan olarak bakmalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın ki siz sanırım boşanmış biriyle evlenmek istiyorsunuz bence seviyorsanız neden olmasın mücadele edin pes etmeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır evlenmek istemiyorum ama o kiṣinin ben sevgilim bile olmadı dememe rağmen benimle tanıṣmak istemesi itici geldi. Normal türk ailesi buna kötü bakar yani sanki bende evlenip boṣandımda dünyada erkek kalmamıṣ gibi onunla evlenecem ben o kadar yoklukta değilim
+1 yılBoşanmış kişi ile hiç evlenmemiş kişi arasında ki tek fark daha önce evlenmiş olması..
Neden sorun olsun ki?00 YorumlaBahsettiğin 10 sevgili yapan profili kadın için mi erkek için mi söyledin? One göre yorum yapacağım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNerde yaşıyorsun bilmiyorum ama öyle hayatlar var ki senin yaşamış olan hayatının çok üstünde
04 Yorumla
Soran+1 yılbanane ki herkes kendi hayatindan sorumlu
benim yapacagim hiç bir seçenek seni etkilemeyecek
zihniyetimde bana kalsin
o yüzden ben saçma buluyorum benim sevgilim bile olmamis hayatimda
yokluktaymis gibi erkek kalmamis gibi bosanmis erkekle evlenecem- +1 yıl
Ne halin varsa gör
- +1 yıl
'enim sevgilim bile olmamis hayatimda' Şu yalana inanacak enayiyi kutlarım :) tarihin safı ilan edilecektir eminim.
- +1 yıl
@xDeLiPreNs saf çok 😂
+1 yılBiz hepimiz değerliyiz. Evlenmiş boşanmış olmak birşeyi değiştirmez. Kafayı yemeyiniz lütfen
03 Yorumla
Soran+1 yılyok değerinden falan bahsetmiyorum diyorum ya milletin 10 tane sevgilisi oluyor onla bile evleniyorlar boṣanmiṣ insan en azindan helaliyle birlikte olmuṣ ama iṣte o yola girmek cok özel o yüzden 2. evliligini insan kendi durumunda biriyle yapmasi daha mantikli
- +1 yıl
Mantıklı olan evliliğin nedenle olduğunu bilen biriyle yapmak olabilir ona lafım yok tabi. Ama kısıtlamamak lazım özel birini bulunca bırakmamak en doğrusu
- +1 yıl
Neden beddua ettin öyle
Layık görüyor ne demek bence düşünce yapını değiştir
06 Yorumla
Soran+1 yılSence öyle değil mi ama? Yani duygusal düṣünmeyi bırakın. Insan herkesle sevgili olabilir ama herkesle evlenemez evlilik özeldir. Ilk defa seninle evlilik heycanını tadacak biri lazım yoksa bu heycanda tek kalirsin bence öyle yani o yùzden bosanmiṣ biri kendi durumunda biriyle olmasi daha idealdir
Soran+1 yılÇünkü yok
Soran+1 yılbanane ki zorla evlendirilenlerden
ben normal ṣartlar için sordum
hiç bir erkek zorla evlenmeyeceğine göre...
+1 yılNe var yani boşanmışsak hiç evlenmemiş birisiyle birbirimizi sevemez miyiz
04 Yorumla
Soran+1 yılTamamda siz olaya aynı çerçeveden bakmiyorsunuz. El değmemiṣ kiz bu diyorsunuz hemen olta atiyorsunuz bence
- +1 yıl
Benim özellikle öyle bir arayışım yok kafamın uyduğu kişi olmasına bakarım. Ayrıca evlenmemiş olması el değmemiş anlamına gelmez daha önce sevgilisi olmuştur vs vs bunlar olağan normal şeyler
Soran+1 yılEvlilik çok özel bi konu herkesle evlenilmez o yüzden değeri büyük. Ilk evliligini insan onunla ayni heycani paylasmayacagi kisiyle niye yapsin? Duygu yüklü düṣünmeyin az mantik cercevesinden bakin
- +1 yıl
Mantık mı dedin. Tamam sen kaşındın o zaman. Bak ömür geçiyor gençlik gidiyor yaşlılıkta ne güzellik ne yakışıklılık ne kıskançlık kalmıyor alan almış veren vermiş diyor geçiyorlar. O yüzden onun ilk evliliği bunun 2inci kızın yaşı erkekten büyük falan bunlara takılmamak ömür boyu birbirine yoldaş olmak için evleniliyor. Gönül bu ota da konuyor boka da konuyor hiç belli olmuyor yani. Benim ayrıldığım kadın benden yaşça büyüktü onun ikinci benim ilk evliliğimdi. Gayet de oluyor yani. Anladın mı bunu sadece el değmemiş kız olarak bakma. Ben de el değmemiş erkektim ona bakarsan ama gönül öyle demiyor işte
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olduktan sonra bunun ne gibi bir önemi var?
03 Yorumla
Soran+1 yılaṣk bi yere kadar
- +1 yıl
Nereye kadar senin aşkın?
Soran+1 yılsenin yasinda olsaydim hayat aynen dedigin gibiydi ama degilim o yüzden ask bi halta yaramiyor insanlar hak etmiyor
+1 yılZengine kaçırma bence ama yinede sen bilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılben kendim kazaniyorum zaten
- +1 yıl
Ozaman salla
Kaç sene evliydi ve neden boşandı bu sebeplere bakarak olabilir.
10 Yorumla
+1 yılAsla düşünmem çünkü zaten sorunlu ayrılmış demektir kafayı yemiş oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılSevgili olması normal evlilik niye anotmal onu anlamadım bence ikiside normal
00 Yorumlaevlenirdim tabi niye olmasın önemli olan kalp güzelliğidir ama çok şükür bekarım
00 YorumlaBu dar kalıplardan kurtulmaya ne kadar kaldı 300 yıl?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Anlaşma önemli benim düşünceme göre. alan razı veren razı durumu gönül olarak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbir çok doneler oturmuşsa neden olmasın ama ben evliliği düşünmüyorum
00 Yorumla neden olmasın onal anlaşmadı diye senlede anlaşamayacak değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılOrtalama 65 sene anca yasayıp ölüp gıdıcez neyın kıbırı bu ya layık gormek lafa bak sjsjs
00 Yorumla Boşanmış insan hiç evlenmemiş birine kendini nasıl layık görüyor ne demek acaba? Ne alaka? Kafa yapısına bak ya. İsteyen istediğiyle hayatını sürer.
01 Yorumla
Soran+1 yılInsan herkesle sevgili olabilir ama herkesle evlenemez yani evlilik özel birṣeydir
o bakımdan diyorum hiç evlenmemiṣ biriyle boṣanmıṣ birinin kafa yapisi bile aynı olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evlenirim neden olmasın sevdikten sonra birde profil resmimdeki gibi mini elbise giymemi anlayışla karşılarsa onu çok mutlu ederim hatta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğun yoksa sorun etmem hic biseyi önemli olan ruhu 🙂
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNoldu sakın ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşünülür tabiki en azından durumu bellidir
00 Yorumla- Boşanmış biri olsam kendim gibi boşanmış biriyle olurum ama bekar hiç evlenmemiş biriyle olmazdım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. kim kimi arzularsa oradan devam eder... aileler falan hikaye olur ;)
00 YorumlaKendini tanıdıktan sonra eski eski tanımak isterdim imkansız bir şey olsada, yaş da önemli 34 ustu biri olsun istemezdim.
00 YorumlaSonuç ta oda senin benim gibi Allah kulu neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılçocuk yoksa sevgiliden ayrılmakla boşanmanın farkı ne?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Boşanmış insanların evlenmeye hakkı yok mu
02 Yorumla
Soran+1 yılvar ama kendi seviyelerinde biriyle
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmamak lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılkonusmadim ki
Evet evlenirim seviyorsam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmış kadınla evlenirim neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılÖzellikle tercihim boşanmış olması))
00 YorumlaDüşünürüm tabii ki, neden düşünmeyeyim?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılproblem olmaz benim için
00 Yorumla
+1 yılEskiye dair problem ile gelmez ise olabilir.
00 Yorumla
+1 yılDüşünülür ama boşanma sebebi önemli
00 YorumlaKimseyi yargılamam ama ben düşünmem.
00 Yorumla
+1 yılEvet ben istesem bile ailem karşı çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLayık görmek ne demek ya (!)
02 Yorumla
Soran+1 yılAyıp
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zihinler nedir ya laik görüyor musunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılSanane ya size zaten nerede gece orada sabah
hiç sevgilim bile olmamıṣ niye yoklukta kalmıṣ gibi boṣanmıṣ biriyle evleneyim derdim ne
bu zihniyetle alakali degil insan kendi değerini bilmeli
Soran+1 yılAyni sey sevgili yapmis erkekler içinde geçerli onlar boṣanmis bir erkekden daha alcaklar
Cevap sahibi+1 yılLoL
Gizli Üye(36-45)+1 yıldurum var durum var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenip boşanırsam evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır düşünmem anca s*KS düşünürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılolur aslında ama.. bilmemki.. zor soru🤷♂️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden olmasın
04 Yorumla
Soran+1 yılneden olsun
Soran+1 yılya o durumdan bakma iṣte
herkesle sevgili olabilirsin ama herkesle evlenemezsin o yüzden
evlilik çok özel birṣey
insan kendi durumunda olan biriyle evlenmesi daha mantikli
Hayır niye ayrıldınız hayırlı olsaydı ayrilmazdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok istemem
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 YorumlaSiz kaç yaşınızdasınız ki
00 YorumlaÇocuğu var mi
00 Yorumla
+1 yılEvet
01 Yorumla- +1 yıl
Valla bende yaşadıklarından sonra aynı belayı kadın cinsine okuyorum samimiyetsiz sadakatsiz ve güven vermiyorsunuz herseyiniz yalan sevginiz bile
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmaz işler
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım