+1 yılArkadaşlar ben Kahraman Maraşlıyım fakat Azerbaycanda da oldum. İnanın bana Azeri kızlarının dinle pek araları olmasa da, bizim kızlara kıyasen daha namuslulardır. Çünkü Onlarda kökleşmiş ayıp kavramı vardır. Yani Azeri kızları Allah korkusu sebebiyle değil, ayıp ve yanlış olduğu için namuslarını korurlar. İşte ben buna gerçek namus derim. Bu sebeple bakirelik oranı Azerbaycan da daha yüksektir. Yani benim gibi bakir erkeklere laiktirler ayrıca oldukça güzellerdir şişmanları oldukça azdır fazla yemekte yemezler. Son olarak Hukukçu olduğum için bir tavsiyede bulunayım; Olabildiğince Türkiye de yaşayıp, burada üniversite bitirmiş ve Türk vatandaşlığını elde edinmiş Azeri kızı bulmayı çalışın ki birden boşanma gibi bir durum söz konusu olursa bir yığın tazminat ödemeyin!
72 Yorumla- +1 yıl
Eklemek isterim, Azerbaycan da gerdek gecesi olayı vardır. Gerdek gecesinde kapıda bir kadın bekler ve kanlı çarşafı ona göstermek zorundasınız!
Peki ekserisi 20 yaşında evlenen ve şiddetli aile baskısına maruz kalan bu kızların doğu vilayetlerimizdeki kızlarımızdan farkı ne? Ben söyleyeyim; bizim doğu vilayetimizde ki kızlarımız hem namuslu, hem daha terbiyeli, hem daha bizden biri hem de daha inançlı. Lütfen inanç faktörünü küçümsemeyin; Allah ‘tan korkmayan insanda merhamet emaresi yoktur. Allahtan korkusu olmayan ve merhameti olmayan bir insan size her türlü kötülüğü yapabilecek potansiyeldedir.
Son olarakta aile ve toplum baskısı ile korunan bekarete bu kadar bel bağlamayın derim. Çünkü tek seferlik ilişki ile kaybolabilen bir mefhum, ya ondan sonrası? - +1 yıl
@pafarotti yorumlara göz attım sacmalamissin seni baya yandirmisiz hah?😉
En İyi Cevaplar
s. a arkadaşlar aranıza yeni katıldımm tabi ki herkesin bir sorusu var herkese cevap verilcektiye bir kural yok ama şu kadarını söylemek isterim ki azeri kızları gerçekten eşine saygılı dürüst anlayışlı ve gayettte düşünceli bizim ülkemizde ki bazı bayanları 10 hatta 100000000000000000000000000000000000000000000 katlar tutumlu yerine göre davranır anlayışlı alçak gönüllü tabi kide onla yuva kurmak öyle insanlarla benim için gerçekten bir onurdur. tabi ki de bizim kızlarımız arasından saglam olanlar var ama daha ne diyim şimdi ki aşklar sadece bir gecelik herkes böyle düşünmez düşünenler için tabi ki de evlenmek diyince kaçar sonra da neyse bu kadar saygılarımla başınızı agrıtıysam özür dilerim düşüncelerim benim bunlar iyi hafta sonular herkese
51 Yorumla
Açığı erkekler evlenirim demiş de bayanlar azeri erkekle evlenmüm demiş. Sorum hem evlenirim diyene hem de evlenmem diyene. Hayatınızda kaç azeri tanıdınız? Ve tanıdıysanız hepsi aynı mı? Türkler hepsi aynımı? Rus aynımı? ametikan aynımı? Azetiler de böyledir çirkini var güzeli var. İyisi var kötüsü var. Irkçılık yapmayın
102 Yorumla- +1 yıl
Ben evlenirim azeri sevdiğim var ve çok mutluyum onlar sevdiklerine değer veren insanlar azerbeycan ı çok seviyorum
+1 yılcogu erkekleri cok sahtekar evlenmem allah sevdirmesin müslüman olsada olmasada fark etmez
016 Yorumla
Soran+1 yılsahtekar oldukları doğru:( peki sahtekar olmayanı çatarsa
- +1 yıl
daha dogrusu müslümansa o beni istemez :D o yüzden düsünmenin bi anlami kalmiyor
Soran+1 yılsadece merak ettim yukardaki soruyla alakası yok.hangi dindensin yada ateistmisin?cevaplarsan sevinirim.
- +1 yıl
Allah kelimesini kullanabiliyorsam kesin ateist degilimdir dikkat etseydin anlardin ben Isa ya inaniyorum ama katolik hristiyanlardan degilim
Soran+1 yılAllah kelimesini biliyorsunki Türkiyede ateistinden tut satanistine kadar herkes kullanıyo.ayrıca hristiyanlarında Allah dediğini bilmiyodum.
- +1 yıl
ne fark eder Tanri, Allah, God, Gott, Dieu vs. sonucu ayni Allah Tanrinin arapcasi. Birde ateist arkadasim var onlar kesinlikle Allah kelimesini kullanmiyor!
Soran+1 yılbenim için çok fark eder.senin ateist arkadaşını bilmiyorum benim ateist arkadaşlarım kullanıyo
- +1 yıl
Türkiyedeki ateistler öyle kendilerini bilmiyorlar iste
- +1 yıl
testerparfüm azeri erkek sana bakmaz kezban
- +1 yıl
testerparfüm mal dini soyle
- +1 yıl
turkler sahtekar
- +1 yıl
Neresi sahtekar kaç AZERBAYCANLI TANIDIN?
- +1 yıl
nersi doğru?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Merhaba ben 1 buçuk senedir azeri bir erkekle sevgiliyim başlarda dünyada ki tek kadın benmişim gibi hisettirdi wp profil resmini kaldırmakla başladı kavgalar sonra bana kötü davranmaya başladı hep ayrıldık barıstık hep ayrılığımız onun hakaretleri yüzünden oldu barışmalarımızda gene peşimden koşmasıyla oldu. Yani kadınları sadık oluyorlar ama erkekleri öyle değil çoğu öyle değil erkeğin sözü geçer deyip takmıyolar takıyor gibi yapıyolar egolular aşırı derece ilk başta seviyor sanırsım sonradann ne sevdiği bellidir ne sevmediği en son 2 gün önce barıştık 3 aydır peşimden kosuyordu barıştık ve bugün gene profil resmi yap dedim yapamam dedi numaramı değişiyim ondan sonra yapıcam dedi hep bi şüpheli hareketler yani 1 ay müddet istedi yüzük takacam dedi ama yok inanmıyorum artık ve ben evlenip ayrıldım bi kızım var normalde onlara cok ters bi durum bu ama o ikna ettim dedi ailesiyle konusuyorduk ayrılana kadar ayrıldık ailem istemiyor dedi bu sefer hep bahaneleri vardır yani azeri erkekler lütfen bana cevap yazın bu kişi seviyormu oynuyor mu profil resmi yapmak neden bukadar olumsuz insan sevgiliyse profil yapmaz mı yani 3 aydır pes etmedi diye son bi şans vereyim dedim acaba beni kandırıp azerbayacana mı kaçacak biri beni aydınlatsın
01 Yorumla- +1 yıl
Kadını da aynı emin olabilirsiniz. Burada ille de Azeri eş olsun diye takıntınız varsa Türkiye ‘nin Azeri nüfusunun olduğu yerden bakınmalarını öneririm. Çünkü inanın Türkiye ‘nin Azerisi ile Azerbaycan ‘ın Azerisi bambaşka. Azerbaycanın Azerisi milli şuuru olmayan Farslık ile Rusluk arasına sıkışmış bir millet. Yahu bir ülkede kendi öz dilini konuşmamak, bilmemek, önemsememek nasıl bir şey açıklaması var mıdır? Kültür dilden bu kadar beslenirken...
Azeri diye birşey yoktur Azerbaycan Türkü ya da Azerbaycan Oğuz Türkü vardır :) bırakın bu sovyet-fars saçmalıklarını.. Türkiyedeki Türklerin %58'ini oluşturan Oğuz(Türkmen) Türkleri ne ise, Azerbaycan Türkleride Oğuz(Türkmen) Türk'üdür.
100 Yorumlaben de azeriyim anne tarafımdan. ne varda hayır diyosunuz kızlar? :) nesi varmış azeri erkeklerinin ? kimse büyük konuşmasın.. nasip kısmet işi bunlar yahu..
92 Yorumla
Soran+1 yıl1 kişi hayır dedi oda zaten evlenmeyi düşünmüyormuş.
+1 yılBenim için farketmez. onlar da türk onlar da müslüman ! :)
74 Yorumla- +1 yıl
Azerilerin çoğu şia mezhebine mensubtur. Yani biz sünnilere düşmanlık besleyenler. Elbette hepsine aynı tanıyı koyamayız lakin ben bir azeri kızla 4 yıl birlikteydim. Çok güzel ilişkimiz vardı. Tam 4 yıl. Deliler gibi sevdim, asla ona ihanet etmedim, yanlış yapmadım. Sonra 2 yıl önceydi, nişanlanmaya karar verdik, ailesinden izin istediğğmde bana kelime kelimesine şunu dediler; sen sünnisin sana kız vermeyiz, kızımıza zulmedersin dediler. Asla yapmam yemin ederüm, kızınıza şuana kadar yapmadım daha niye yapayım dedim. Onlarsa bana sen Türk sün sözünden dönersin dediler. Bundan daha çok canımı yakansa kız arkadaşım bana ailem haklı dedi ve terk etti beni. O zamandan beridir azerilerden soğudum. Kalbim çok kırıldı. Hayatımın en güzel 4 yılını onlara verdim. Bu işler nasip, Allah bilir, lakin bir azeriyle evleneceğimi sanmıyorum.
- +1 yıl
- +1 yıl
Azerbaycanda da azeri sünniler var. Ve azerbaycanlilar sünniler şia ayrimi yapmazlar genelde. Ama bir yabanciya da kiz vermezler. Verselerde çok güçlükle olur. Ve bir Azeri kızı ailesiyle sevdiyi adam arasinda kalirsa tercihi her zaman ailesinden yana olur. Bu onun sizi sevmediyi anlamina gelmez yani
- +1 yıl
@Sserkeş ister inanın ister inanmayın, bizleri ne severler ne de güvenirler. Ancak g*tleri sıkıştığı zaman bizden başka güvenebilecekleri kimse olmadığı için Türkiye diye ağlarlar. Bu zamana kadar Türk olduğumu öğrenipte Türkleri eleştirmeyen bir Azeri görmedim. Sorsan kardeş ve soydaşsın ama çıkarının olmadığı yerde onlar Azeri sen de Türksün bu kadar. Türkiye ‘yi severler, ama içindeki Türkler hariç tamamen coğrafi olarak!
- Diğer konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılEğer seviyorsam Evlenirdim. Azeriymiş kürtmüş oymuş buymuş hiç önemi yok hepimiz insanız. Allah gönlü iyi olana denk getirsin hepimizi 🙏🏻
70 Yorumla
+1 yılAzeri kızları çok güzel gerçekten bence dünya da çoğunlukla azeri kızları 1 numara ben azeri kızlarını istiyorum ama onlar beni istemiyorlar.
43 Yorumla
+1 yılBenim evlenecegim kiz safkan turk irkina mensup olmali kürtle falan evlenmem eger azeri kiz tam olarak turk ise evlenirim ve istanbul turkcesinide ogrenmeli
03 Yorumla
Soran+1 yılazeri kız nasıl tam olarak Türk olacak?
- +1 yıl
Anasi rus babasi azeri falansa olmaz
Sadece turkiye turklerini kastetmedim saf bir baska devlettende olabilir
Komunist kilica gerek yok
Ebru Gündeş evlendi. Para varsa evlenirsin tabii :)
Azeri biri ile evlenilecekse, Türkiye'de bulamadığı güzellikte olacak. Yoksa sanmıyorum.00 Yorumla
+1 yılBu turk kızlarını cozemiyorum evlenmek istesek hazır değiliz ama başka ülkeden kızla evlenince herkez bir kusur bulmaya çalışıyor bırakın arkadaşlar kim nerden evlenirse evlensin barı evleneceklerin kafasını karıştırmayın
50 YorumlaKimin hangi ulkeden oldugu önemlidegil kendi kişiliğini yabacilastirmissa kendi ulkesinde olsa bile herkesi yabanci görür komsu ulkelerimiz bizlerin dostudur çünkü hepimizi birbirine bağlayan bir geçmişimiz var
20 YorumlaŞimdi karşıma çıksa evlenirim Birkaç tane gördüm böyle azeri bayanla evli olan kişileri
azeri bayanları kocalarına aşırı saygısı var çokda hoşuma gitti açıkcası50 Yorumla
+1 yılselam ben murat kastamonu da yasıyorum cittigi düsünen le bir yuva kurmak istiyorum yasım 35
20 Yorumla
+1 yılHayır kültür farkı var azeriler çok değişik insanlar:(
00 Yorumla
+1 yılseversem neden olmasın :)
74 YorumlaMüslümansa sorun yok.
18 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Xeyale1994 bu nasil bir yokluktur
+1 yılAzeri kızlarıyla ben evlenirim
32 Yorumla- +1 yıl
Azeri kızıyla evlenirmisin
- +1 yıl
@Xeyale1994 evlenmemek için senin bildiğin bizim bilmediğimiz bir şey mi var 😊
+1 yıltabiki evlenirdim yeterki istesin
31 Yorumla- +1 yıl
ihtiyardede1 azeri kızla evlenirmisin
neden olmasın bır azeri ile evlenmek isterim.
31 Yorumla- +1 yıl
Azeri kızla evlenirmisin
Ben bulsam evlenmek isterdim
20 Yorumla
+1 yıltürk erkekle evlenirim
111 Yorumla- +1 yıl
@Xeyale1994 Azeri misin?
- +1 yıl
xeyale mal
- +1 yıl
@azerbaycanbaku bacım seni kaşınma
- +1 yıl
@azerbaycanbaku köpe k s ktir git namus suz
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@azerbaycanbaku kukusu ga godumun gevuru seni dalaksız duygusunu siijk tiğiiiimm😋
- +1 yıl
@azerbaycanbaku rahatsız oldunsa Azerbaycan ya da Rus forumlarında dolan. Görün işte gerçek yüzlerini ekserisi böyledir! Bilenden uyarı!!!
+1 yılevet evlenirim ...
33 Yorumla- +1 yıl
Azeri kızla evlenirmisin
- +1 yıl
@Xeyale1994 ben 42 yaşındayım hiç evlenmedim türkiye. Rize de yaşıyorum sevdikten sonra dini falan önemli değil tel. 05539322553
- +1 yıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayır
18 Yorumla
Soran+1 yılsebebi varmı ?
Cevap sahibi+1 yılfarklı dünyalarda şekillendik
Soran+1 yılTürkçe bilen Türkiyede büyüyüp Türk kültürü ile büyümüş bir Azeri içinde aynımı düşünüyosun?
Cevap sahibi+1 yılyok onu ayırmam kendimden
- +1 yıl
azeri sana bakmaz mal
- +1 yıl
@azerbaycanbaku kızım seni bulup geberti rim kardeşim
- +1 yıl
- +1 yıl
Diğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. kızları çok güzel
36 Yorumla- +1 yıl
selam
- +1 yıl
@Xeyale1994 azeri misin
- +1 yıl
azeriyim
- +1 yıl
@Xeyale1994 güzell
- +1 yıl
azeri kızları severmisin
- +1 yıl
@Xeyale1994 güzelini severim
+1 yılbakariz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmişsem evlenirem.
11 Yorumla- +1 yıl
Azeri bir kadın evine eşine ne kadar bağlıdır
tabi evlenirim
20 Yorumla
+1 yılEvlenmem
013 Yorumla
Soran+1 yılnie yermi seni?
- +1 yıl
Sormasaydin
Soran+1 yılciddi cevap ver lütfn?evlenmem diosanda sebebini söylermisin
- +1 yıl
Evlenmeyi dusunmuyorum
Soran+1 yılniye feministmisin yoksa kazıkmı yedin?
- +1 yıl
? Kazigi oturtur um sana adam gibi konus evlenmek zorundamiyim allah allah sevmiyorum istemiyorum
Soran+1 yılnasıl insansın ya kazık derken kandırılmayı kastetmiştim ama demekki sen kazığa benzer birşeyler yemişsin yer etmiş içinde
- +1 yıl
O kazigi getirit sana sokarim simdi adam gibi konus sorunada bye bye de
- +1 yıl
Yazık sana namazında abdestinde Azeri Türk'ü bulsam vallahi kaçırmam hem kanımız bir canımız bir ırkımız bir dinimiz bir yanlışlık sadece karekterlerdedir senin gibi.
- +1 yıl
@FurkanYasar azeri kızla evlenirmisin
- +1 yıl
@FurkanYasar türk erkekle evlenirim
- +1 yıl
BanlanırsamTutunBeni sanirim azeri erkeyi seni terk etmis pi c
- +1 yıl
@Xeyale1994 bir az gururun olsun həm azərbaycnlı ya da türk nə fərqi var sənin üçün əsas adam olmasıdı
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar